️ستارگان عدالت آموزشی آلاء
️
-
سلام اینایی که رتبه هاشون خوب شده چجوری بهتون خبر دادند
بدونیم اگه سال بعد رتبه شدیم بهتون بگیمنفس طهرانی باریک الله به این روحیه
-
سلام اینایی که رتبه هاشون خوب شده چجوری بهتون خبر دادند
بدونیم اگه سال بعد رتبه شدیم بهتون بگیمنفس طهرانی
سلام
در سایت آلا ی قسمت هست به نام ثبت رتبه . یا اونجا اعلام میکنن. یا تو دایرکت پیج آلا
اینا جاهایی بود که من اطلاع دارم -
نفس طهرانی
سلام
در سایت آلا ی قسمت هست به نام ثبت رتبه . یا اونجا اعلام میکنن. یا تو دایرکت پیج آلا
اینا جاهایی بود که من اطلاع دارمHhh Hh
ممنونم -
نفس طهرانی باریک الله به این روحیه
Parsa Amini
ویدئوهایی جدیدی که از رتبه های جدید گرفتین کیفیت خوبی ندارن ما دوست داریم درمورد تجربه هایی که اونا داشتن تو سال کنکورشون رو بدونیم و به سوالایی که از رتبه برترهای قدیمی پرسیده میشد رو جوابشو بدونیم نه که صرفا سلام و احوالپرسی بشه!!!!
-
ویدئوهایی جدیدی که از رتبه های جدید گرفتین کیفیت خوبی ندارن ما دوست داریم درمورد تجربه هایی که اونا داشتن تو سال کنکورشون رو بدونیم و به سوالایی که از رتبه برترهای قدیمی پرسیده میشد رو جوابشو بدونیم نه که صرفا سلام و احوالپرسی بشه!!!!
Setare Rajaby
دقیقا
موافقان لایک کنن یا چیزی بنویسن لطفا
تا یکم مصاحبه ها تغییر کنه
به نظرم اگر آقای موحد مصاحبه میکردن بهتر بود
@دانش-آموزان-آلاء
@M-an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
Setare Rajaby
دقیقا
موافقان لایک کنن یا چیزی بنویسن لطفا
تا یکم مصاحبه ها تغییر کنه
به نظرم اگر آقای موحد مصاحبه میکردن بهتر بود
@دانش-آموزان-آلاء
@M-an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402@salma-khajavi چجوری جزوه های رایگانی که کنار خود فیلم ها هستش رو دانلود کنم میزنم بالا نمیارع بعد تو قسمت ذانلود ها هم نیست
-
@salma-khajavi چجوری جزوه های رایگانی که کنار خود فیلم ها هستش رو دانلود کنم میزنم بالا نمیارع بعد تو قسمت ذانلود ها هم نیست
Alireza Najafi 0
سلام
با سایت امتحان کردید؟ -
چرا نمیتونم به پی وی m.an پیام بدم . خودشون گفتن اگر از جزوه استفاده میکردین پیام پی وی بدین
-
چرا نمیتونم به پی وی m.an پیام بدم . خودشون گفتن اگر از جزوه استفاده میکردین پیام پی وی بدین
@H-hy چون که پی وی مدیر بسته ، مدیر باید خودش بهت پیام بده
-
-
سلام میشه بپرسم چرا هر کاری میخوام بکنم برنامه ارور میده و میزنه شما دسترسی کافی ندارید حتی پست هم نمیتونم بزارم
-
سلام و خسته نباشید لطف کنید از بچه ها بخواهید منابع کتاب کمک درسیشون هم ذکر کنن