برنامه راه ابریشم
-
سلام همونطور که همتون بهتر از من میدونید وضعیت برنامه فاجعهست
برای همین من میخوام خودم از صفر برنامه ریزی کنم نظرتون ؟
و اگه کسی هست که مثل من میخواد این کارو بکنه یا کرده ممنون میشم توضیح بده برام درموردش -
-
سلام همونطور که همتون بهتر از من میدونید وضعیت برنامه فاجعهست
برای همین من میخوام خودم از صفر برنامه ریزی کنم نظرتون ؟
و اگه کسی هست که مثل من میخواد این کارو بکنه یا کرده ممنون میشم توضیح بده برام درموردشAmirAbbas Farahani به نظرم صبر کنیم تا کلیپ توضیحات بیاد اگر مکفی بود که هیچ ، اگر نه خودمون دست به کار بشیم
-
AmirAbbas Farahani به نظرم صبر کنیم تا کلیپ توضیحات بیاد اگر مکفی بود که هیچ ، اگر نه خودمون دست به کار بشیم
سید حسین قربانی 1 به نظرم هیچی نمیتونه این رو توضیح بده که چجوری با سه تا فیلم راضی بریم سر آزمون
اونم بدونه تست -
AmirAbbas Farahani به نظرم صبر کنیم تا کلیپ توضیحات بیاد اگر مکفی بود که هیچ ، اگر نه خودمون دست به کار بشیم
سید حسین قربانی 1 اما کلا باید صبر کرد تا ببینم کسی از لاک خودش در میاد حرف بزنه یا نه
غیر از برنامه جزوه هم همین طور -
سید حسین قربانی 1 به نظرم هیچی نمیتونه این رو توضیح بده که چجوری با سه تا فیلم راضی بریم سر آزمون
اونم بدونه تستحسین مسلمی واقعا
-
اونم بدونه تستحسین مسلمی واسه گزینه ۲ یی ها هم توی ۳ هفته ۶ واحد ریاضی گذاشتن ، اونوقت ۱۰ واحد دینی !!
-
حسین مسلمی واسه گزینه ۲ یی ها هم توی ۳ هفته ۶ واحد ریاضی گذاشتن ، اونوقت ۱۰ واحد دینی !!
سید حسین قربانی 1 منطقی که به کار گرفتن منو کشته
از آقای یاری بعید بود این کارا -
سید حسین قربانی 1 منطقی که به کار گرفتن منو کشته
از آقای یاری بعید بود این کاراحسین مسلمی دقیقا
منطقی که راه ابریشم دینی رو از همه مهمتر کرده -
حسین مسلمی دقیقا
منطقی که راه ابریشم دینی رو از همه مهمتر کردهسید حسین قربانی 1 منکه عمومی هارو نمیخونم فعلا هدفم فقط تخصصی هاست که تا قبل عید جمع کنم و بعد ازموج جامع تخصصی و در کنارش عمومی چون اینطور که بوش میاد برنامه خیلی خیلی سنگین و طولانی شه و من میدونم ممکنه کم بیارم بهتره فعلا عمومی رو بیخیال شم
-
سید حسین قربانی 1 منکه عمومی هارو نمیخونم فعلا هدفم فقط تخصصی هاست که تا قبل عید جمع کنم و بعد ازموج جامع تخصصی و در کنارش عمومی چون اینطور که بوش میاد برنامه خیلی خیلی سنگین و طولانی شه و من میدونم ممکنه کم بیارم بهتره فعلا عمومی رو بیخیال شم
AmirAbbas Farahani به نظرم اشتباه میکنی برادر ، عمومیا درصد گرفتن توشون هم مهمه و هم راحتتره، بر خلاف اختصاصیا که هر سال نابودشون میکنن
-
AmirAbbas Farahani به نظرم اشتباه میکنی برادر ، عمومیا درصد گرفتن توشون هم مهمه و هم راحتتره، بر خلاف اختصاصیا که هر سال نابودشون میکنن
سید حسین قربانی 1 چاره ای ندارم تخصصی ها بشدت ضعیفم چون تا حالا که سه ساله انتخاب رشته کردم حتی لای کتابارو باز نکردم عمومی به نظرم بتونم تو سه ماه جمعشون کنم
-
سلام، ببخشید برنامه مهر رو چطوری میتونم ببینم
میرم قسمت ویدئو های مشاوره و جزوات چیز جدیدی نمیبینمممم
-
سلام، چطوری برنامه مهر ماه رو ببینم
وقتی میریم قسمت ویدیوهای مشاوره و جزوات، چیزی مد
-
سلام، چطوری میتونم برنامه مهر ماه رو ببینم
اخه نیست...
میریم قسمت ویدیوهای مشاوره و جزوات چیزی جدیدی نمیبینم -
Haniyeh Ahmadpoor اسمش بزنامه مطالعاتی فرسنگ اوله ک همه برنامه های ریاضی و تجربی و دانش اموز و فارغالتحصیل رو تو ی فایل گذاشتن از قسمت جزوات بخش مشاوره میتونین دان کنین