ابریشم ریاضی یا شیمی ؟؟
-
سلام میخام ابریشم بگیرم نمیدونم شیمی بگیرم یا ریاضی .
اونایی که کنکورین بگن مباحث کدومش بیشتره؟ریاضی یا فیزیک ؟ کدومشو بگیرم ؟یازدهمم
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای شما که زوده فعلا راه ابریشم
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که مباحث شیمی و فیزیک دهم و یازدهم رو بتونی خوب ببندی (تست زیاد، تستای علامت دار بشن، خلاصه نویسی جمع و جور و ...)
برای ریاضیم اوج کاری که میتونی بکنی که خیلیم اجبار نیست ولی خیلی کمک میکنه ، میتونی از کتابای جامع یا صفر ت صد های توی سایت استفاده کنی و چنتا از مباحث تپل مپل ریاضی / حسابان رو کامل ببندی
-
برای شما که زوده فعلا راه ابریشم
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که مباحث شیمی و فیزیک دهم و یازدهم رو بتونی خوب ببندی (تست زیاد، تستای علامت دار بشن، خلاصه نویسی جمع و جور و ...)
برای ریاضیم اوج کاری که میتونی بکنی که خیلیم اجبار نیست ولی خیلی کمک میکنه ، میتونی از کتابای جامع یا صفر ت صد های توی سایت استفاده کنی و چنتا از مباحث تپل مپل ریاضی / حسابان رو کامل ببندی
amirmohammad shakeri نه من میخام بگیرم به نظرت کدومه واجب تره؟ ریاضی یا شیمی
-
-
-
amirmohammad shakeri نه من میخام بگیرم به نظرت کدومه واجب تره؟ ریاضی یا شیمی
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفي عباسیان سلام اون درسی که ضعیف تری ولی بنظرم شیمی
-
مصطفي عباسیان سلام اون درسی که ضعیف تری ولی بنظرم شیمی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط مصطفي عباسیان انجام شدهfatemeh8181 ریاضیم بد نیست ولی تو مسائل شیمی ضعیفم شما دارین ؟
استاد پویان نظر خوبن ؟ -
fatemeh8181 ریاضیم بد نیست ولی تو مسائل شیمی ضعیفم شما دارین ؟
استاد پویان نظر خوبن ؟نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفي عباسیان عالین چون یازدهمی استاد پویانظر یه جوری تدریس کرده که تو نمراتتم تاثیر بزاره
-
مصطفي عباسیان عالین چون یازدهمی استاد پویانظر یه جوری تدریس کرده که تو نمراتتم تاثیر بزاره
fatemeh8181 ببخشید الان فیلمای فصل یک یازدهم مجوده تو پروفایلتان یه وقت بگیرم نباشه دیگه هیچی
-
fatemeh8181 ببخشید الان فیلمای فصل یک یازدهم مجوده تو پروفایلتان یه وقت بگیرم نباشه دیگه هیچی
مصطفي عباسیان اگه جزوه شو دانلود کردین میشه بگید چند صفحس؟؟
-
مصطفي عباسیان میشه دم به دقیقه راه ابریشمی ها رو نگ نکنید
حتی برا آب خوردن هم تگ میکنم که بچه ها به نظرتون کدوم لیوان آب رو بخورم
هر کدوم دوست داری بخر
@ناظم لطفاً رسیدگی کنید -
مصطفي عباسیان میشه دم به دقیقه راه ابریشمی ها رو نگ نکنید
حتی برا آب خوردن هم تگ میکنم که بچه ها به نظرتون کدوم لیوان آب رو بخورم
هر کدوم دوست داری بخر
@ناظم لطفاً رسیدگی کنیدحسین مسلمی چرا ناراحت میشی
جواب نده -
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفي عباسیان تمام فرسنگا کامل فیلماش موجوده جزوه شیمی هم اپدیت شده
-
مصطفي عباسیان تمام فرسنگا کامل فیلماش موجوده جزوه شیمی هم اپدیت شده
fatemeh8181 مرسی
-
حسین مسلمی چرا ناراحت میشی
جواب ندهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!