جلوتر از برنامه یا همراه با برنامه
-
سلام
امیدوارم حالتون عالی باشه انشاءالله
دوستان بنظرتون جلوتر از برنامه بهتره یا همراه بااون
شخصا کلی وقت اضافه میارم طی برنامه بطور مثال تو شیمی و فیزیک میتونم حداقل ۴فیلم رو تو دوساعت و نیم مقرر ببینم و حتی بیشتر
بنظرتون باید چه کرد این وقت اضافه ها رو؟
اگه جلوتر پیش برم آخر برنامه که وقت اضافه دارم چیکار کنم؟
تست؟کنکورچه؟یا چی؟
دانش آموزان-آلاء
دانشجو شریف
دانش آموز
دانش آموز کنکوری -
سلام
شخصا کلی وقت اضافه میارم طی برنامه بطور مثال تو شیمی و فیزیک میتونم حداقل ۴فیلم رو تو دوساعت و نیم مقرر ببینم و حتی بیشتر
تست؟کنکورچه؟یا چی؟
دانش آموزان-آلاء
دانشجو شریف
دانش آموز
دانش آموز کنکوریBeiraq 213 مطمئنی درست میخونی؟بعدا به مشکل نخوری...
-
سلام
بهتره یکی دو آزمون با برنامه پیش برین و تراز و درصدتونو متناسب با ساعت مطالعه و تعداد تستی که زدین مقایسه کنین. اگه خوب بود که مشخصه سرعت مطالعتون بالاس و بهتره از برنامه جلو بزنینولی اگه خوب نبود باید بگردین دنبال اشکالات خودتون
-
سلام
تست؟کنکورچه؟یا چی؟
دانش آموزان-آلاء
دانشجو شریف
دانش آموز
دانش آموز کنکوریBeiraq 213 فیلمارو با سرعت میبینی ؟؟؟؟ منظورم اینه سرعتشو زیاد میکنی
-
سلام
تست؟کنکورچه؟یا چی؟
دانش آموزان-آلاء
دانشجو شریف
دانش آموز
دانش آموز کنکوریBeiraq 213 درکل اگه سرعت فیلمارو زیاد میکنی و سریع تموم میشن بگم که بازدهی نداره و فقط زود تموم میشن چون یه مدت این کارو میکردم
برای فیزیک و شیمی مسایلی که استادا حل میکنن رو قبلش خودت حل کن اگه باز وقت اضافه اوردی
تست اون مبحث خونده شده بزن تا بهتر جا بیفته -
-
Beiraq 213 درکل اگه سرعت فیلمارو زیاد میکنی و سریع تموم میشن بگم که بازدهی نداره و فقط زود تموم میشن چون یه مدت این کارو میکردم
برای فیزیک و شیمی مسایلی که استادا حل میکنن رو قبلش خودت حل کن اگه باز وقت اضافه اوردی
تست اون مبحث خونده شده بزن تا بهتر جا بیفتهfatemeh8181 سرعت رو بله زیاد میکنم اما مسائل رو هم که میخوان حل کنن پاز میزنم حل میکنم و مجدد پلی می کنم
ممنون از راهنمایبت -
fatemeh8181 سرعت رو بله زیاد میکنم اما مسائل رو هم که میخوان حل کنن پاز میزنم حل میکنم و مجدد پلی می کنم
ممنون از راهنمایبتBeiraq 213 منم این کارو کردم اون لحظه اوکی بود ولی خب متاسفانه خیلی زود یادم میرفت مخصوصا شیمی و فیزیک و ریاضی این کارو نکنید چون نتیجش تو ازمون مشخص میشه و باید برگردید از اول نگاه کنید با سرعت مناسب نگاه کنید که دوباره کاری نکنید
-
سلام
بهتره یکی دو آزمون با برنامه پیش برین و تراز و درصدتونو متناسب با ساعت مطالعه و تعداد تستی که زدین مقایسه کنین. اگه خوب بود که مشخصه سرعت مطالعتون بالاس و بهتره از برنامه جلو بزنینولی اگه خوب نبود باید بگردین دنبال اشکالات خودتون
@amir-bernousi حتما
اونوقت یه چیزی پیش میاد ک برنامه برا هر ویدیو ۷۵دقیقه داده
گاهی از تمام زمان برا همون ی ویدیو استفاده میکمم گاهی اضافه میارم و زودتر ویدیو رو تموم می کنم برا اون وقت باقیمونده از ساعت مقرر چه پیشنهادی دارید؟ -
@amir-bernousi حتما
اونوقت یه چیزی پیش میاد ک برنامه برا هر ویدیو ۷۵دقیقه داده
گاهی از تمام زمان برا همون ی ویدیو استفاده میکمم گاهی اضافه میارم و زودتر ویدیو رو تموم می کنم برا اون وقت باقیمونده از ساعت مقرر چه پیشنهادی دارید؟Beiraq 213
شما نباید باکس مطالعاتیتون به یه ویدئو محدود بشهمثلا یه مبحثی باشه از یه درسی، مثلا از ریاضی حل معادله باشه. حالا شما برای مثال فیلم درسیشو تو نیم ساعت دیدین، بقیشو میتونین از منابعی که دارین تست حل کنین و تسلطتونو بیشتر کنین.
یا نه، اگه زودتر تموم کردین برین سراغ باکس مطالعاتی بعدی
بازم راه حل دیگه ای هست. میتونین مباحث بعدی از همون درسو شروع کنین به خوندن تو تایم باقی مونده
-
Beiraq 213
شما نباید باکس مطالعاتیتون به یه ویدئو محدود بشهمثلا یه مبحثی باشه از یه درسی، مثلا از ریاضی حل معادله باشه. حالا شما برای مثال فیلم درسیشو تو نیم ساعت دیدین، بقیشو میتونین از منابعی که دارین تست حل کنین و تسلطتونو بیشتر کنین.
یا نه، اگه زودتر تموم کردین برین سراغ باکس مطالعاتی بعدی
بازم راه حل دیگه ای هست. میتونین مباحث بعدی از همون درسو شروع کنین به خوندن تو تایم باقی مونده
@amir-bernousi خیلی ممنونم از راهنماییتون لطف کردید
-
شخصا تو فیزیک و ریاضی هم همنیجوریم. من ترجیحم اینه اول یه دور سریع درسنامه رو تموم کنم. بعد تستای علامتدار جزوه رو یه بار بزنم. بعد تستای تسلط. بعدم تستای کتاب تست. کلا وقت اضافه میاد تست بزن
-
بچه ها جزوه های درسایی که تا الان نیومده کی میاد
-
شخصا تو فیزیک و ریاضی هم همنیجوریم. من ترجیحم اینه اول یه دور سریع درسنامه رو تموم کنم. بعد تستای علامتدار جزوه رو یه بار بزنم. بعد تستای تسلط. بعدم تستای کتاب تست. کلا وقت اضافه میاد تست بزن
amirmohammad shakeri
جزوه رو پرینت گرفتی یا فعلا از رو pdf پیش میری؟ -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد