روش مطالعه کتاب های پایه نهم؟؟
-
سلام . یه راهنمایی میخواستم راجع به اینکه درس هایی مثل علوم و فارسی و عربی چطوری بخونم که موثر تر باشه ؟
ممنون -
سلام . یه راهنمایی میخواستم راجع به اینکه درس هایی مثل علوم و فارسی و عربی چطوری بخونم که موثر تر باشه ؟
ممنونAydin Jafarpour
سلام روزت بخیر
روخوانی قبل تدریس معلم
خواندن کامل مبحث
بعد خواندن، تست، اگر چیزی به خاطر نیاوردیم، یک نگاه سریع به همان صفحات و اگر باز هم متوجه نشدیم.
خواندن دوباره مطالب در دقایق کمتر
تست
مرور خیلی تاثیر داره.
مثلا فردا، هفته آینده، یک ماه دیگه، سه ماه دیگه به ترتیب -
ممنونAydin Jafarpour سلام.
علوم که مفهومی بخون یعنی مبحثو از ریشه درک کن. خیلی سبز یا مبتکران خواستی برا علوم بگیر خوبن.
عربیم که قواعدو یاد بگیر و ترجمه و معنی.....ولی وجدانن عربی نهم چیزی نیس جز یه مشت قواعد و ترجمه/:فارسیو نمیدونم خودم همیجوری هچل پچلی میخوندم راه حل خاصی برا پیشنهاد ندارم
نکات دستوری و معنی مهمن. -
ممنون
-
Aydin Jafarpour سلام.
علوم که مفهومی بخون یعنی مبحثو از ریشه درک کن. خیلی سبز یا مبتکران خواستی برا علوم بگیر خوبن.
عربیم که قواعدو یاد بگیر و ترجمه و معنی.....ولی وجدانن عربی نهم چیزی نیس جز یه مشت قواعد و ترجمه/:فارسیو نمیدونم خودم همیجوری هچل پچلی میخوندم راه حل خاصی برا پیشنهاد ندارم
نکات دستوری و معنی مهمن.@یاسمن-کیانی علوم کدومش بهتره؟
-
@یاسمن-کیانی علوم کدومش بهتره؟
Aydin Jafarpour من خودم مبتکران داشتم خوب بود.
-
Aydin Jafarpour من خودم مبتکران داشتم خوب بود.
@یاسمن-کیانی علوم مبتکران برای آزمون های نمونه دولتی خوبه؟
-
@یاسمن-کیانی علوم مبتکران برای آزمون های نمونه دولتی خوبه؟
Aydin Jafarpour بله
-
ممنونAydin Jafarpour
سلام
من برای درس های اختصاصی ابتدا به درسنامه و جزوه مسلط می شدم ، بعد تست های آسون رو حل می کردم و بعد وقتی مسائل ساده رو یاد گرفتم می رفتم سمت سوال های سخت و سخت تر
برای ادبیات هم سعی کنید که نکات درسی و آرایه ها رو یاد بگیرن به صورت کامل ، یعنی هر جمله ای رو به شما دادن بتونی آرایه ها رو تشخیص بدی
اما من تست زیاد می زدم چون دوست داشتم با تیپ سوال ها آشنا بشم
این خلاصه ای از کار هایی بود که من پایه نهم انجام می دادن