Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست جانوری(بحث)
-
%(#00ffdd)[درود به همه دوستان گل تجربی آلا]
از امروز شروع می کنیم به بررسی زیست جانوری و انشالله تا آخر کنکور باهم هستیم(اگه زنده باشیم )
%(#22ff00)[معمولا تو کنکور چنتا زیست جانوری داریم که خیلی خیلی خیلی گلابین!]
راه کارا و نکاتی که تو کتاب و کنکور بوده رو براتون به صورت تست میذارم و شما با حل این تستا مطمئن باشین میتونین به سوالای زیست جانوری جواب بدین
%(#f200ff)[تموم سعیم رو میکنم که هر جانور رو با حداقل تست جمش کنیم بره پی کارش ]
تستا رو قول میدم کاملا استاندارد بدم و بقول خودمون تخیلی نباشه ولی سعی میکنم تو هر تست چندین نکته رو بگنجونم تا مثلا با 3 تا تست وال بسته شه بره بحثش!
%(#ff0000)[هر تستی تو قالب یه PDF قرار داده میشه ]
بنده حدودا 2 ساله تو زمینه زیست فعالیت دارم و انشالله این کنکور %(#ff0000)[آخرین] کنکوری هست که باهم میریم میدیم و دکتر میشیم
%(#ffaa00)[آخرین نکته هم که این تاپیک فقط برای بحث و بررسی سوالاس و برای دیدن سوالات به تاپیک زیر بیاین ]
http://forum.alaatv.com/topic/3894/زیست-جانوری-pdf
%(#00ffdd)[همیشه در پناه حق باشین]
-
سلام
گزینه1 رو نمی تونم تحلیل کنم
گزینه2 غلط چون حشرات عنکبوتیان وسخت پوستان گردش خون باز دارند
گزینه3 غلط
گزینه4 غلط همه پستانداران و پرندگان بیشتر دوزیستان وبعضی از دوزیستان 4 اندام حرکتی دارن -
R.Maryam در زیست جانوری(بحث) گفته است:
سلام
گزینه3 غلط
گزینه4 غلط همه پستانداران و پرندگان بیشتر دوزیستان وبعضی از دوزیستان 4 اندام حرکتی دارندرود بر شما!
گزینه 1 ملخ گیاهخوار و چانوره،پس گلیکوژناز رو به صورت درون سلولی داره ولی عنکبوت چون گوشتخواره، گلیکوژناز رو هم به صورت درون سلولی و هم برون سلولی داره!
گزینه 2 رو درست تحلیل کردین!
گزینه 3 حشرات با عنکبوتیان فرق دارن و در نتیچه مثل حشرات سیستم تنفس نایی ندارن !
گزینه 4 رو درست تحلیل نکردین! با توچه به اولین صفحه زیت دومف عنکبوت در هر طرفش 4 تا پا داره و در کل 8 تا پا داره! -
@dr-bernosi در زیست جانوری(بحث) گفته است:
سلام
گزینه3 غلط
گزینه4 غلط همه پستانداران و پرندگان بیشتر دوزیستان وبعضی از دوزیستان 4 اندام حرکتی دارندرود بر شما!
گزینه 1 ملخ گیاهخوار و چانوره،پس گلیکوژناز رو به صورت درون سلولی داره ولی عنکبوت چون گوشتخواره، گلیکوژناز رو هم به صورت درون سلولی و هم برون سلولی داره!
گزینه 2 رو درست تحلیل کردین!
گزینه 3 حشرات با عنکبوتیان فرق دارن و در نتیچه مثل حشرات سیستم تنفس نایی ندارن !
گزینه 4 رو درست تحلیل نکردین! با توچه به اولین صفحه زیت دومف عنکبوت در هر طرفش 4 تا پا داره و در کل 8 تا پا داره!دکتر منتظر درصد 100 شما تو کنکور هستیما
-
پاسخ گزینه 4
گزینه 1 عنکبوت جز عنکبوتیان هست و فاگوسیت ها در اسفنج ها و بند پایان وجود دارد
گزینه2 تحلیل شو نمی دونم
گزینه3 چشم مرکب در حشرات و خرچنگ ها هست ودارای قرنیه وعدسی و سلول گیرنده است و مردمک ندارد
گزینه4 موریانه حشره هست پس این گزینه برای موریانه درسته ولی برای عنکبوت غلطه -
درست پاسخ دادین اما بازم تحلیلتون کمی درست نیس
گزینه 1 عنکبوت و اسفنچ هردوشون سلولای %(#ff0000)[مشابه] فاگوسیت دارن و خود فاگوسیتارو ندارن! عنکبوتیان هم چز بندپایان هستن
گزینه 2 هم عنکبوت و هم حشرات(پروانه مونارک) برای تولید مثل دستگاه تولید مثل دارن!چون هردوشون تو خشکی زندگی میکنن! اونایی که تو خشک هستن لقاح داخلی دارن و برای تولید مثل باید دستگاه تولید مثلی داشته باشن
گزینه 3 رو درست گفتین
گرینه 4 هم درست گفتین -
آره من تو این قسمت های جانوری مشکل دارم کم کم داره مشکلاتم پیدا میشه و این خیلی خوبه باعث میشه سر کنکور اشتباه نکنم ممنون از شما
-
سلام
گزینه 1 غلط چون وال خرچنگ های ریزو ماهی های کوچک را می خورد که خرچنگ ها چشم مرکب دارن ولی ماهی ها ندارند
گزینه2 درست چون دیافراگم درپستانداران هست و که قفسه سینه را از حفره شکمی جدا میکند
گزینه3درست
گزینه4 غلط چون بیشتر مواد زاید نیتروژن دار حاصل سوختن آمینواسید است -
همه رو درست تحلیل کردین به چز گزینه 1! تو گزینه 1 گفته شده "میتواند" حالا غذای وال یا ماهیه که نداره چشم مرکب یا خرچنگ که چشم مرکب داره! باید ببینیم یکیشونم میشه یا نه! میتواند میادش باید همه چوره بررسی کرد تستو
-
سلام.قابل توجه کسانی که منتظر فیلم های زیست 2 از جناب امینی هستند:اقای امینی گفتند که تا قبل کنکور 97 فیلم ها کامل میشه و جای نگرانی نیست
-
سلام
گزینه1 قسمت برخلاف ملخ اشتباهه چون خود ملخ از دهان گوارش مکانیکی انجام می دهد
گزینه2هیدر دفاع اختصاصی ندارد
گزینه3غلطه دلیلیشو میشه توضیح بدین چون فکرکنم ناقص بلدم
گزینه4 درسته -
درمورد گزینه 3 بگم که وال ها با صدا ارتباط برقرار میکنن! پس شنواییشون هم باید قوی باشه و پیامای زیادی بره به سمت لوب گیچگاهی !لوب گیچگاهی هم مخصوص اطلاعات شنواییه!
-
سلام
گزینه1 جانوری که چند ردیف اندام شانه مانند دارد همان وال است که این گزینه درست هست
گزینه2 غلط چون وال پستاندار است وگردش خون مضاعف دارد
گزینه3درست چون پستانداران اوره دفع می کنند و کفش دوزک که فکر کنم حشره محسوب می شود اوریک اسید ترشح می کند و اوره ساده تر از اوریک اسید هست
گزینه4 وال لقاح داخلی دارد چون پستاندار هست و برخی از جانوران آبزی مثل سخت پوستان لقاح داخلی دارند -
دکتر 2 تا سوال داشتم
1- گردش خون کدام جانوران مضاعف نیست؟
2-احتمال دختر یا پسر بودن رو چه موقع ضرب می کنیم ؟ -
دکتر 2 تا سوال داشتم
2-احتمال دختر یا پسر بودن رو چه موقع ضرب می کنیم ؟جواب سوال 2 :
وقتی که توی سوال کلمه دختری با بیماری فلان یا پسری با گروه خونی فلان رو آوردن باید ضرب کنید.
البته لازم به ذکره که بیماری های وابسته به جنس لازم نیست احتمال دختر یا پسر بودن درشون ضرب بشه چون شما الل بیماری رو روی کروموزوم نوشتید و درواقع نوع جنسیت رو هم توی نوشتن صفت مشخص کردید، مثلا هموفیلی.
بیماری های اتوزومی هم که مشخصه اگه پسر یا دختر بودن رو هم ذکر کردن باید ضرب کنید -
mohammadhassan این روزای آخر دارم بعضی چیزای ساده روقاطی می کنم مرسی از پاسختون
-
سلام
گزینه1 جانوری که چند ردیف اندام شانه مانند دارد همان وال است که این گزینه درست هست
گزینه2 غلط چون وال پستاندار است وگردش خون مضاعف دارد
گزینه3درست چون پستانداران اوره دفع می کنند و کفش دوزک که فکر کنم حشره محسوب می شود اوریک اسید ترشح می کند و اوره ساده تر از اوریک اسید هست
گزینه4 وال لقاح داخلی دارد چون پستاندار هست و برخی از جانوران آبزی مثل سخت پوستان لقاح داخلی دارنددرمورد گزینه 1 درست گفتین! طبق کتاب وال به همراه غذاش مقدار زیادی آب وارد دهان و گلوش میکنه! ولی انسان هوا وارد میکنه!
گرینه 2 رو درست گفتین! اون فقط درمورد ماهی درسته!
گزینه 3 رو کاملا درست تحلیل کردین!
گزینه 4 هم درستس گفتین!
درنتیچه گزینه 2 پاسخ سواله -
دکتر 2 تا سوال داشتم
2-احتمال دختر یا پسر بودن رو چه موقع ضرب می کنیم ؟گردش خون حشرات،ماهیا و سخت پوستان و عنکبوتیان مضاعف نیست
-
دوزیستان نابالغ چطور ؟؟