پیله یا فرسنگ مسئله این است؟!
-
سلام دوستان وقتتون بخیر.:hand_with_fingers_splayed: :seedling:
من به تازگی پک عمومی راه ابریشم رو خریدم و کم کم دارم فیلم هاشو میبینم یه سوال دارم اینکه:به نظرتون الان یه راست برم سراغ فرسنگ یا اول پیله هارو ببینم ؛ آخه پیله هارو بخوام ببینم از برنامه فرسنگ و درسا عقب میمونم و از طرفی هم میگم اگه پیله هارو نبینم شاید در ادامه فرسنگ و یادگیری به مشکل میخورم؟؟راه-ابریشمی-ها-ادبیات
راه-ابریشمی-ها-دینی
راه-ابریشمی-ها-زبان
راه-ابریشمی-ها-عربی
تجربیا -
O Overthink marked this topic as a question on
-
سلام.به نظرم اول پیله ها رو خوب ببین.چون اگه خوب نبینی یا اصلا نبینی حتما به مشکل میخوری.برای جا موندن هم نگران نباش.چون فرسنگ دو چند روز بعد از آزمون ها شروع میشه طبق بودجه بندی راه ابریشم
-
به نظر من اول یه تحقیق بکن در مورد جلسات پیله ، مثلا من یکیشو بهت میگم ، شیمی دو نوع پیله داره یکی محاسبات و دیگری استوکیومتری .بعد اینارو روی یه برگه بنویس و جلوی چشمت بذار ، وقتی رفتی فرسنگ اول توی استوکیومتری ها برو پیلشو ببین بعد بیا جلسات استوکیومتری فرسنگ اول روببین .یا مثلا برخی دبیرا وسط درسشون تو فرسنگ میگن این بخش رو تو پیله گفتن ،بعد کلاس برو همون قسمت پیله رو ببین . الان اگر بشینی همه پیله رو قسمت به قسمت ببینی وقتت تلف میشه ، از طرفی هم ۲۳ امتحان داری و باید برسی .
-
به نظر من اول یه تحقیق بکن در مورد جلسات پیله ، مثلا من یکیشو بهت میگم ، شیمی دو نوع پیله داره یکی محاسبات و دیگری استوکیومتری .بعد اینارو روی یه برگه بنویس و جلوی چشمت بذار ، وقتی رفتی فرسنگ اول توی استوکیومتری ها برو پیلشو ببین بعد بیا جلسات استوکیومتری فرسنگ اول روببین .یا مثلا برخی دبیرا وسط درسشون تو فرسنگ میگن این بخش رو تو پیله گفتن ،بعد کلاس برو همون قسمت پیله رو ببین . الان اگر بشینی همه پیله رو قسمت به قسمت ببینی وقتت تلف میشه ، از طرفی هم ۲۳ امتحان داری و باید برسی .
mahdi shokry صحیح.
درباره ی پیله های ادبیات نظرتون چیه, چون تعدادشون هم زیاده؟ -
من خودم براکه قسمت دهم رو خونده بودم پیله ها رو نگاه میکنم اما باید سریع نگاه کنی مثلا تو هر دو ساعت کم کم اش سه فیلم ببینی یک چند روز هم به خودت سخت تر بگیر که ۱۸ فیلم میتونی تو روز ببینی نیاز نیست خیلی هم نکته برداری کنی برای اینکه خیلی ها حتی پیله ها رو ندیدن این فرسنگ اول برات سخت تر میشه اما.اگه از اینایی هستی که جا نمیزنی که بگی من نمیرسم به نظر من بخون
-
من خودم براکه قسمت دهم رو خونده بودم پیله ها رو نگاه میکنم اما باید سریع نگاه کنی مثلا تو هر دو ساعت کم کم اش سه فیلم ببینی یک چند روز هم به خودت سخت تر بگیر که ۱۸ فیلم میتونی تو روز ببینی نیاز نیست خیلی هم نکته برداری کنی برای اینکه خیلی ها حتی پیله ها رو ندیدن این فرسنگ اول برات سخت تر میشه اما.اگه از اینایی هستی که جا نمیزنی که بگی من نمیرسم به نظر من بخون
-
mahdi shokry صحیح.
درباره ی پیله های ادبیات نظرتون چیه, چون تعدادشون هم زیاده؟@nazanin-mirzai ببینید به نظر من پیله ادبیات رو با دقت قسمت به قسمت منظم ببینید اگر کتاب الگو هم دارید از اونا هم در کنارش استفاده کنید تا به تسلط توی ارایه و دستور برسید ، قرابت رو هر شب تمرین کنید و کتاب ادبیات سه سال رو منظم با فرسنگ پیش برید .
-
@nazanin-mirzai ببینید به نظر من پیله ادبیات رو با دقت قسمت به قسمت منظم ببینید اگر کتاب الگو هم دارید از اونا هم در کنارش استفاده کنید تا به تسلط توی ارایه و دستور برسید ، قرابت رو هر شب تمرین کنید و کتاب ادبیات سه سال رو منظم با فرسنگ پیش برید .
mahdi shokry دوست عزیز آقای حسین خانی گفت این راه ابریشم من شمارو از هر کتاب دیگه ای بی نیاز می کنه... پس به نظر خود من رفتن به سمت کتاب های قطور بیرون و درگیرشدن باهاشون فقط وقت آدمو میکشه. آرایه هم گفت بزارید الویت آخر چون فقط 3 سوال ازش تو کنکور میادو قرابت اینا مهمتره و آرایه کلا تو کنکور ابهام هست و حتی شما تسلط کافی هم داشته باشی احتمالا نتونی به هر 3 سوال آرایه پاسخ بدی. به عنوان مثال کنکور یک سال "به" و "که" رو جناس ناقص میگیره، سال بعدش میگه خیر این دوتا جناس نیستن. یا یه سال یک کلمه رو مجاز میگیره سال بعدش میگه این مجاز نیست و یا بلعکس.
خود استاد گفت به خاطر اینکه کنکور تا الان به هیچ وجه این مسائل رو شفاف سازی نکرده حتی بهترین استاد ادبیات ایران هم به خاطر همین مسائل نمی تونه ادبیات رو 100% بزنه.
پس برای خودمون غول درست نکنیم. -
O Overthink has marked this topic as unsolved on
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد