ورود آلاء به دانشگاه فرهنگیان
-
سلام یه پیشنهاد داشتم.
همونطور که احتمالا میدونید اکثر اساتید دانشگاه فرهنگیان مخصوصا در شهرستان ها اساتید ضعیفی هستند که همین باعث اختلاف سطح معلم ها و طبیعتا اختلاف سطح اموزش در مدارس کشور میشه...یکی از بهترین خدماتی که آلاء میتونه به بچه های این سرزمین ارائه بده پرورش معلمانی با کلاس بالا هست:)
امید وارم هرچه سریع تر به این موضوع رسیدگی کنید
@M-an
sohrab
بقیه دوستان هم اگه نظری دارن ارائه بدن
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
با صلوات بر محمد و آل محمد... ایرانیان سلام...
با یک بدون تعارف دیگه خدمتتون رسیدیم، این دفعه میخوایم بریم سراغ یکی از بچه هایی ک امسال تونسته دانشگاه فرهنگیان قبول بشه... -
سلام یه پیشنهاد داشتم.
همونطور که احتمالا میدونید اکثر اساتید دانشگاه فرهنگیان مخصوصا در شهرستان ها اساتید ضعیفی هستند که همین باعث اختلاف سطح معلم ها و طبیعتا اختلاف سطح اموزش در مدارس کشور میشه...یکی از بهترین خدماتی که آلاء میتونه به بچه های این سرزمین ارائه بده پرورش معلمانی با کلاس بالا هست:)
@M-an
sohrab
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءAmir Ezadpanah
سلام
خوب معلما هم میتونن از همین فیلمای الا که دانش اموزا استفاده میکنن استفاده کنن و سبک تدریسشون رو درست کنن -
با یک بدون تعارف دیگه خدمتتون رسیدیم، این دفعه میخوایم بریم سراغ یکی از بچه هایی ک امسال تونسته دانشگاه فرهنگیان قبول بشه...Amirreza Vafaei Moghadam سلام این مدل شوخ طبعی که دارین خیلی خوبه ها ولی تمرکزتونو رو درس کم میکنه باعث میشه ذهنتون درگیر بازخوردا باشه
نظر شخصیم بود خودتون بهتر میدونین چن چندین -
Amirreza Vafaei Moghadam سلام این مدل شوخ طبعی که دارین خیلی خوبه ها ولی تمرکزتونو رو درس کم میکنه باعث میشه ذهنتون درگیر بازخوردا باشه
نظر شخصیم بود خودتون بهتر میدونین چن چندینF GH 2 در ورود آلاء به دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam سلام این مدل شوخ طبعی که دارین خیلی خوبه ها ولی تمرکزتونو رو درس کم میکنه باعث میشه ذهنتون درگیر بازخوردا باشه
نظر شخصیم بود خودتون بهتر میدونین چن چندینآفرین شما سین نکن
-
F GH 2 در ورود آلاء به دانشگاه فرهنگیان گفته است:
-
derang
والا خو بنظرم هر کسی توی تایم استراحت ترجیح میده روحیه خودشو بیشتر ریکاوری کنه...Amirreza Vafaei Moghadam دمت گرمه افرین
-
نظر شخصیم بود خودتون بهتر میدونین چن چندین -
derang
والا خو بنظرم هر کسی توی تایم استراحت ترجیح میده روحیه خودشو بیشتر ریکاوری کنه...Amirreza Vafaei Moghadam کارت درسته
-
F GH 2 اتفاقا بیشتر کسایی موفق میشن که در کنار درس شوخی میکنن و روحیه خودشونو حفظ میکنن...همونطور که بیشتر دانش آموزا معلمایی رو دوست دارند و از کلاسشون بیشتر یاد میگیرن که شوخ هستند و کلک تستی و... میگن.
-
F GH 2
ادیت قبلی منم دقیقا همین متن بود
فقط ساختار جملشو جلو عقب کردم و space زدم
و اینکه نوشته بودم:
دانشگاه فرهنگیان قبول شد...
.
تغییر دادم نوشتم:
تونسته دانشگاه فرهنگیان قبول بشه...
.
.
ادیت دیگه ای نزدم
.
کسی شما رو منشن نکرد اگ شما منشن نکنید،
یجوری میگی منشن نکنید انگار 50 نفر روت ریپلی زدن -
F GH 2
ادیت قبلی منم دقیقا همین متن بود
فقط ساختار جملشو جلو عقب کردم و space زدم
و اینکه نوشته بودم:
دانشگاه فرهنگیان قبول شد...
.
تغییر دادم نوشتم:
تونسته دانشگاه فرهنگیان قبول بشه...
.
.
ادیت دیگه ای نزدم
.
کسی شما رو منشن نکرد اگ شما منشن نکنید،
یجوری میگی منشن نکنید انگار 50 نفر روت ریپلی زدنAmirreza Vafaei Moghadam عزیزجان ادیت ریپلای پست خودمو میگم
شما توصیه ی دوستانه رو اونجوری توپیدین حرفی ندارم
من که گفتم نظر شخصیمه هرطور خودتون صلاح میدونین
موفق باشین
. -
Amirreza Vafaei Moghadam عزیزجان ادیت ریپلای پست خودمو میگم
شما توصیه ی دوستانه رو اونجوری توپیدین حرفی ندارم
من که گفتم نظر شخصیمه هرطور خودتون صلاح میدونین
موفق باشین
.F GH 2
من اون نظر دوستانه رو نتوپیدم دوست عزیز
اینکه الان گفتید « ادیت قبلی » و گفتید « رو من ریپلی نزنید » رو توپیدم... معذرت میخوام اگر اشتباهی از طرف من بود ک ناراحتتون کرد
.
من ک حرفی نزدم همون اول گفتم شما خوشتون نمیاد سین نکنید همبن... توصیتون هم توی دفترچه یادداشتم یادداشت کردم روش فکر کنم... هیچی نگفتم ک...
.
منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم -
F GH 2 در ورود آلاء به دانشگاه فرهنگیان گفته است:
-
derang
والا خو بنظرم هر کسی توی تایم استراحت ترجیح میده روحیه خودشو بیشتر ریکاوری کنه...Amirreza Vafaei Moghadam کارتون خیلیم درسته
-
سلام یه پیشنهاد داشتم.
@M-an
sohrab
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءAmir Ezadpanah سلام
عالیه پیشنهاد تون
یعنی صد درصد بهره وری تو این پیشنهاد هست
چون هر معلمی در طول خدمتش با هزاران دانش آموز در ارتباطه و ارتقای علمی معلمان در کل باعث ارتقای سطح علمی کشور میشه
@administrators -
F GH 2
من اون نظر دوستانه رو نتوپیدم دوست عزیز
اینکه الان گفتید « ادیت قبلی » و گفتید « رو من ریپلی نزنید » رو توپیدم... معذرت میخوام اگر اشتباهی از طرف من بود ک ناراحتتون کرد
.
من ک حرفی نزدم همون اول گفتم شما خوشتون نمیاد سین نکنید همبن... توصیتون هم توی دفترچه یادداشتم یادداشت کردم روش فکر کنم... هیچی نگفتم ک...
.
منم برای شما آرزوی موفقیت میکنمAmirreza Vafaei Moghadam
خوشم میاد ازت -
Amirreza Vafaei Moghadam
خوشم میاد ازتامیر تشنه دل
مرسی شما خیلی لطف دارین -
با یک بدون تعارف دیگه خدمتتون رسیدیم، این دفعه میخوایم بریم سراغ یکی از بچه هایی ک امسال تونسته دانشگاه فرهنگیان قبول بشه...Amirreza Vafaei Moghadam باشه خندیدیم نمک
بعدش چی؟ بدم میاد از اینایی که وسط هر کار جدی میان میزننش به خنده و شوخی کلا ول میشه اون بحث
نظری چیزی نداری عزیزم سکوت کن از دور پیاما بقیه رو بخون.