ارسال نسخه چاپی جزوات راه ابریشم
-
سلام امکانش هست کسی که راه ابریشم را خریداری نکرده هم جزوه ها را بخره؟
@M-anاحسان نوروزی کیوی
گمون نکنم -
چرا میشه براکه میزارن تو سایت هرکی میخواد بعد سفارش بده .
اما بعد استفاده ی خوب نمیتونه بکنه ازش -
mahsaaa rezaeee منم خودم پرینت کردم
ولی خدا بخواد عمومیا رو که بخریم رنگی و جدیدنYegane Dehqan طلوعیم بایدد بخرم.
-
سلام ببخشید
من که رمز پویا ندارم چطوری از سایت چی بخونم تهیه کنم؟
sohrab -
سلام به آلاییهای عزیز
همانطور که میدونید طرح راه ابریشم رو ابتدا با درس ریاضی تجربی شروع کردیم و سال قبل دروس تخصصی راه ابریشم هم به لیست راه ابریشم اضافه شد و باتوجه به نظرات و استقبال آلایی ها، امسال دروس عمومی رو به این پروژه بزرگ اضافه کردیم.
ما پیام های زیادی دریافت کردیم که شما آلایی ها به ما پیشنهاد میدادین که بتونیم جزوات رو به صورت چاپ شده خدمتتون ارائه بدیم.موضوع رو بررسی کردیم، هزینه بالای چاپ و دغدغه آلایی ها مساله ای بود که می خواستیم حتما راه حلی براش پیدا کنیم
دنبال پایین آوردن هزینه های چاپ بودیم و تو این مسیر با چاپخانه های مختلفی صحبت کردیم که قیمت و تاریخ تحویل متفاوتی داشتن و مشکلاتی به وجود میومد(از قیمت کاغذ بگیرید که مدام افزایش پیدا می کرد تا...).اما با همه مشکلاتی که بود، از %(#ff0000)[فردا] چاپ جزوات شروع میشه، چاپ خونه هم قول داده در %(#ff0000)[۱۲ روز کاری] برامون رنگی چاپ کنه.
جزوات به ۲صورت چاپ خواهد شد
_جزوات زیر به صورت ۲ رنگ(مشکی و آبی):
۱. ریاضیات ریاضی کنکور در ۷۲۸ صفحه
۲. فیزیک کنکور آقای کازرانیان در ۴۱۲ صفحه
۳. فیزیک کنکور آقای طلوعی در ۵۴۴ صفحه
۴. ریاضی تجربی کنکور در ۳۲۸ صفحه_جزوات زیر تمام رنگی:
۱. ادبیات کنکور در ۳۲۴ صفحه
۲. دینی کنکور در ۶۶۸ صفحه
۳. زبان کنکور در ۲۴۰ صفحه
۴.عربی کنکور در ۲۴۸ صفحه
۵. شیمی کنکور در ۹۵۹ صفحه
۶. زیست کنکور در ۶۴۶ صفحه%(#ff0000)[که هزینه هر جزوه از چاپ سیاه و سفید هم برای شما کمتر خواهد شد.] چرا که تمام این مدت هدف ما کاهش هزینه برای شما آلایی ها بوده، ان شاء الله که کمکی بوده باشه.
میدونیم این روزها دغدغه کرونا هم هست، به خاطر کرونا و بهداشت، همه جزوات دونه دونه سلفون خواهند خورد، راحت می تونید سلفون رو بکنید و از جزوه لذت ببرید
پیش فروش نسخه چاپی جزوات راه ابریشم
تا آخر هفته
به صورت انحصاری در بزرگ ترین و معتبر ترین کتاب فروشی آنلاین کشور یعنیسایت چیبخونم
باارسال رایگان
باز میشه
که پستش هم با پست پیشتاز هستدر مورد جزوات این رو هم بگم که، فقط در هر جزوه راه ابریشم ۳ الی ۴ هزار تست داریم که پاسخ تستها در فیلمهای راه ابریشم است.
این جزوات مناسب کسانی هست که راه ابریشم رو تهیه کردند یا تهیه خواهند کرد.میدونید که جزوه های راه ابریشم رو امسال ویرایش کردیم و حرفه ای دیزاین شدن، ما همین جزوات رو برای چاپ فرستادیم.
بنابراین ۱۲ روز کاری دیگه که از چاپ خونه میاد، سریع با پست پیشتاز برای کسایی که در پیش فروش خرید کردند ارسال میشه.
پست پیشتاز از ۱۲ الی ۷۲ ساعت تحویل میده(بسته به مسافت).آرزوی موفقیت برای همه شما آلایی ها دارم، امیدوارم این خدمت جدیدی هم که ارائه کردیم کمک هر چند کوچکی در مسیر موفقیت شما باشد.
سر به زیر و سربلند باشید
سهراب ابوذرخانی فرد
مدیرعامل آلاء -
سلام دوستان کسی میدونه کجا باید بریم ثبت نام کنیم خواهش مبکنم راهنمایی کنید... سپاس
-
سلام دوستان کسی میدونه کجا باید بریم ثبت نام کنیم خواهش مبکنم راهنمایی کنید... سپاس
نازنین ابطحی 1
سلام در سايت چي بخونم
الته هنوز فعال نشده -
سلام ببخشید
sohrabMaryam Nateqi هیچ راه دیگه ای برای خرید اینترنتی وجود نداره
تهیه رمز پویا خیلی کار سختی نیست
اول کارتی رو که میخواید براش رمز پویا بگیرید رو مشخص کنید و بعدش موشن گرافی رمز پویا که هر بانکی داره رو ببینید و کارهایی که گفته رو انجام بدید -
Maryam Nateqi هیچ راه دیگه ای برای خرید اینترنتی وجود نداره
تهیه رمز پویا خیلی کار سختی نیست
اول کارتی رو که میخواید براش رمز پویا بگیرید رو مشخص کنید و بعدش موشن گرافی رمز پویا که هر بانکی داره رو ببینید و کارهایی که گفته رو انجام بدیدAli Malti
ممنونم از توضیحات تون
اما من مشکل خودم رو دارم در این باره
من تابه حال با شماره حساب تونستم خرید کنم دوست عزیز -
ای کاش پاسخنامه تستی را هم تو جزوات قرار میدادید
-
سلام به آلاییهای عزیز
همانطور که میدونید طرح راه ابریشم رو ابتدا با درس ریاضی تجربی شروع کردیم و سال قبل دروس تخصصی راه ابریشم هم به لیست راه ابریشم اضافه شد و باتوجه به نظرات و استقبال آلایی ها، امسال دروس عمومی رو به این پروژه بزرگ اضافه کردیم.
ما پیام های زیادی دریافت کردیم که شما آلایی ها به ما پیشنهاد میدادین که بتونیم جزوات رو به صورت چاپ شده خدمتتون ارائه بدیم.موضوع رو بررسی کردیم، هزینه بالای چاپ و دغدغه آلایی ها مساله ای بود که می خواستیم حتما راه حلی براش پیدا کنیم
دنبال پایین آوردن هزینه های چاپ بودیم و تو این مسیر با چاپخانه های مختلفی صحبت کردیم که قیمت و تاریخ تحویل متفاوتی داشتن و مشکلاتی به وجود میومد(از قیمت کاغذ بگیرید که مدام افزایش پیدا می کرد تا...).اما با همه مشکلاتی که بود، از %(#ff0000)[فردا] چاپ جزوات شروع میشه، چاپ خونه هم قول داده در %(#ff0000)[۱۲ روز کاری] برامون رنگی چاپ کنه.
جزوات به ۲صورت چاپ خواهد شد
_جزوات زیر به صورت ۲ رنگ(مشکی و آبی):
۱. ریاضیات ریاضی کنکور در ۷۲۸ صفحه
۲. فیزیک کنکور آقای کازرانیان در ۴۱۲ صفحه
۳. فیزیک کنکور آقای طلوعی در ۵۴۴ صفحه
۴. ریاضی تجربی کنکور در ۳۲۸ صفحه_جزوات زیر تمام رنگی:
۱. ادبیات کنکور در ۳۲۴ صفحه
۲. دینی کنکور در ۶۶۸ صفحه
۳. زبان کنکور در ۲۴۰ صفحه
۴.عربی کنکور در ۲۴۸ صفحه
۵. شیمی کنکور در ۹۵۹ صفحه
۶. زیست کنکور در ۶۴۶ صفحه%(#ff0000)[که هزینه هر جزوه از چاپ سیاه و سفید هم برای شما کمتر خواهد شد.] چرا که تمام این مدت هدف ما کاهش هزینه برای شما آلایی ها بوده، ان شاء الله که کمکی بوده باشه.
میدونیم این روزها دغدغه کرونا هم هست، به خاطر کرونا و بهداشت، همه جزوات دونه دونه سلفون خواهند خورد، راحت می تونید سلفون رو بکنید و از جزوه لذت ببرید
پیش فروش نسخه چاپی جزوات راه ابریشم
تا آخر هفته
به صورت انحصاری در بزرگ ترین و معتبر ترین کتاب فروشی آنلاین کشور یعنیسایت چیبخونم
باارسال رایگان
باز میشه
که پستش هم با پست پیشتاز هستدر مورد جزوات این رو هم بگم که، فقط در هر جزوه راه ابریشم ۳ الی ۴ هزار تست داریم که پاسخ تستها در فیلمهای راه ابریشم است.
این جزوات مناسب کسانی هست که راه ابریشم رو تهیه کردند یا تهیه خواهند کرد.میدونید که جزوه های راه ابریشم رو امسال ویرایش کردیم و حرفه ای دیزاین شدن، ما همین جزوات رو برای چاپ فرستادیم.
بنابراین ۱۲ روز کاری دیگه که از چاپ خونه میاد، سریع با پست پیشتاز برای کسایی که در پیش فروش خرید کردند ارسال میشه.
پست پیشتاز از ۱۲ الی ۷۲ ساعت تحویل میده(بسته به مسافت).آرزوی موفقیت برای همه شما آلایی ها دارم، امیدوارم این خدمت جدیدی هم که ارائه کردیم کمک هر چند کوچکی در مسیر موفقیت شما باشد.
سر به زیر و سربلند باشید
سهراب ابوذرخانی فرد
مدیرعامل آلاءsohrab سلام
دستتون درد نکنه کاشکی پیش فروش رو تو خود سایت آلا هم میگذاشتین به نظرم اینجور برای ما راحت بود چون تیکت پشتیبانی هست و دلواپسی نمی کنیم " -
سلام ببخشید
sohrabMaryam Nateqi در ارسال نسخه چاپی جزوات راه ابریشم گفته است:
سلام ببخشید
sohrabسلام وقت تون بخیر
خودم به سایت چی بخونم زنگ زدم مشکلم حل شد ممنون -
احسان نوروزی کیوی در ارسال نسخه چاپی جزوات راه ابریشم گفته است:
بله کاش این قضیه پیگیری شه
@M-an
sohrab -
Maryam Nateqi در ارسال نسخه چاپی جزوات راه ابریشم گفته است:
سلام ببخشید
sohrabسلام وقت تون بخیر
خودم به سایت چی بخونم زنگ زدم مشکلم حل شد ممنونMaryam Nateqi
سلام خسته نباشید.
یعنی بدون رمز پویا هم میشه خریداری کرد؟؟ -
Maryam Nateqi
سلام خسته نباشید.
یعنی بدون رمز پویا هم میشه خریداری کرد؟؟Reza Estendi
سلام خیلی ممنون زنده باشید
من زنگ زدم بهشون گفتم که کلا اینطوری خرید میکنم از سایت های معتبر مثل خود الا و مکس کپی اول پول رو کارت به کارت میکنم بعد چیزی که خریدم رو دریافت ایشونم قبول کردن
و قرار شد برم توی سایت چی بخونم ببینم قیمت کتابا و جزوات(هر موقع رو سایت قرار گرفت جزوات) رو
لیست شو پیامک کنم یا زنگ بزنم ایشون هم قیمت کل رو بگن و شماره کارت بدن
من اول هزینه رو کارت به کارت کنم و جزوات و کتاب تست هم بدستم میرسه بعد یک یا دو روز (چون استان تهرانم)
البته شنبه یا هر موقع جزوات قرار گرفت رو سایت یه دفعه این کار رو انجام میدم
شماره تماس شونم میتونید از گوگل بگیرید -
سلام چرا کتاب ها قیمت گذاری نشده؟؟؟
-
ممنون که تکلیف ما رو مشخص کردین
فقط کاش اساتید قبل چاپ یه دور چک میکردن تا اشکالاتش رفع بشه
چون تا جایی که من از تیکت ها پرسیدم متوجه شدم که این pdf های تو سایت نسخه نهایی هستن ولی من دانش آموز چتا حالا چند تا اشکال تو جزوه ها پیدا کردمali vahedy خیلی بیشتر از چنداس ولی خوبیش اینه از رو فیلما درستشو میبینیم
بلاخره چاپ اول هم هست.... -
دوستان منی که راه ابریشم رو خریداری کردم هم باید دوباره برای این کتاب ها پول بدم تا برام ارسال کنن منظورم این نیست که ارسال رایگانه یا نه منظورم اینه ایا دوباره برای این کتاب ها باید پول بدم ؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدید و کمکم کنید ممنون -
دوستان منی که راه ابریشم رو خریداری کردم هم باید دوباره برای این کتاب ها پول بدم تا برام ارسال کنن منظورم این نیست که ارسال رایگانه یا نه منظورم اینه ایا دوباره برای این کتاب ها باید پول بدم ؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدید و کمکم کنید ممنونAmirreza Khadamehbashi
سلام بله -
لطفا جواب بدید و کمکم کنید ممنونAmirreza Khadamehbashi بله دیگه چاپ رو چاپخونه انجام میده.آلا فکر کنم کمترین قیمت رو داده چون بعضی جزوات رنگین مثل زیست و شیمی.
در هر حال قیمت ها بالاست و کاش ی تخفیفی سایت چی بخونم میداد .
و کاش اصلا پک اختصاصی و عمومی میزون و ی تخفیف اساسی میذاشتن رو اون پک ها.
@M-an
میشه پیگیری کنید برای اینکه همرو با هم بذارن و اونطوری ی تخفیف هم بدن.
ممنونم .
بچه تونستید حمایت کنید