صعود و نزولی بودن تابع
-
سلام
%(#0062ff)[کسی میدونه نکته این تست کجای کتابه؟! یا دلیلش چیه!؟]
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام این نکته به صورت مستقیم توی کتاب درسی نیومده و یک نکته ی تستی هست و اینکه موضوعی که وجود داره این هست که اگر تابع هر مدلی باشا مثلا اکیدا صعودی اگر من این تابع رو برعکس کنم اکیدا نزولی میشه چون معکوس اش کردم
-
سلام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina
توی این عکس هم تمام روبط و اعمالی که روی توابع انجام بدی چه اتفاقی می افته روی تابع رو به طور کامل نشون داده -
سلام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina توی تابع های اکیدا صعودی وقتی مقدار xرو زیاد میکنیم y هم زیاد میشه،حالا وقتی این تابع بیاد تو مخرج و ما xرو زیاد کنیم ینی مخرج کسر هی زیاد میشه و کسر هی کوچیک میشه چون مخرج بزرگتر از صورته دیگه ،برا همین میشه اکیدا نزولی
-
@m-sina
توی این عکس هم تمام روبط و اعمالی که روی توابع انجام بدی چه اتفاقی می افته روی تابع رو به طور کامل نشون دادهAtieh Safari ممنون دوست خوبم
میشه اثباتشو بفرستی. اون پایین تصویر نوشته اثبات داره
-
@m-sina توی تابع های اکیدا صعودی وقتی مقدار xرو زیاد میکنیم y هم زیاد میشه،حالا وقتی این تابع بیاد تو مخرج و ما xرو زیاد کنیم ینی مخرج کسر هی زیاد میشه و کسر هی کوچیک میشه چون مخرج بزرگتر از صورته دیگه ،برا همین میشه اکیدا نزولی
M Mashhadi در صعود و نزولی بودن تابع گفته است:
@m-sina توی تابع های اکیدا صعودی وقتی مقدار xرو زیاد میکنیم y هم زیاد میشه،حالا وقتی این تابع بیاد تو مخرج و ما xرو زیاد کنیم ینی مخرج کسر هی زیاد میشه و کسر هی کوچیک میشه چون مخرج بزرگتر از صورته دیگه ،برا همین میشه اکیدا نزولی
اها
خیلی خیلی ممنونم
-
I IIAII has marked this topic as unsolved on
-
Atieh Safari ممنون دوست خوبم
این پست پاک شده! -
Atieh Safari ممنون دوست خوبم
@m-sina اثبات هاش رو ننوشته فقط این موضوع که قابل اثبات هستند رو نوشته