IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
جمله درست/نادرست
-
@roghayeh-eftekhari البته ظهر
-
arthur morgan بلی
-
اها مرسی دوستان
اگه تونستم میام -
حالا که بیکارید این درسته یا نه؟
اسیدچرب برخلاف استر هم در آب هم در هگزان حل میشود. -
@n-n-good نادرسته فکر کنم باید میگفت نمک اسید چرب
-
@roghayeh-eftekhari سلام وقتتون بخیر.
به نظر من اگر میخوایید این ایده رو اجرا کنید ,لطفا تداوم داشته باشه ؛نه اینکه چندروز طبق برنامه و منظم باشه ولی بعدش دیگه اینطور نباشه{برای این میگم که دوستان چندتا تاپیک این چنینی تشکیل دادن ولی بعدش دیگه خبری نشد} تا انشاالله همگی بتونیم ,اطلاعاتمون رو افزایش بدیم و نتیجه خوبی رو هم بگیریم. ممنون
موفق باشید.
یاعلی. -
nazanin.mirzai سلام وقت شماهم بخیر
ان شاءالله که دوام داشته باشیم ما قصدمون همینه به امیدخدا
ممنونم از توصیه اتون
لطف کردید
همچنین
یاعلی مدد -
arthur morgan در جمله درست/نادرست گفته است:
@n-n-good نادرسته فکر کنم باید میگفت نمک اسید چرب
چرا؟؟؟
-
arthur morgan چه فرقی داره؟
-
@n-n-good نمک اسید چرب میشه صابون که هم در اب حل میشه و هم در چربی خود اسید چرب نامحلول است به تنهایی