سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟
-
Bahare Rasouli
ماهی چقدر میگیرن!؟ -
Bahare Rasouli
باهاشون از پیج اینستا آشنا شدین یا کانال تلگرام!؟ -
Sajedeh Ghavi 0 عامووو بیخیاااال مشاوررررر
این چ کاریییه -
sallar savadkoohi
نه بابا این دیگه خییییلی زیاده. من یازدهمم. نمیخوام انقدر هزینه کنم... -
Sajedeh Ghavi 0 در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟البته باید اینارم بگم که ایشون دبیر مدارس نمونه دولتی های خوب تهرانن، دانشگاه تدریس دارن، با پنج نفر بیشتر کار نمیکنن و همه ی کارایی که مشاورای دیگه انجام میدن رو هم مسلما انجام میدن. این قیمتشون برای پایه یازدهم هست. برای دوازدهم گفتن ۹٠٠ تا ۱ تومن. رتبه خودشونم تو کنکور خوب بوده. دقیق یادم نیت ولی گفتن ۹٠٠ و خرده ای یا ۱٠٠٠ خرده ای کنکور بودن...
-
M Tg
حالا من که یازدهمم. پرسیدم از اساتیدم گفتن که یازدهم اونقدر مهم نیست اما بودنش بهتر از نبودنشه اما برای دوازدهم واجبه -
Sajedeh Ghavi 0
به نظرم الان یازدهم واقعا مشاور نیاز نیست
دوازدهمم اصلا الزامی نداره
کسی که از دهم خوب و پیوسته درس خونده دیگه چم و خم کار دستشه
مشاور هیچ کار به خصوصی نمیکنه الکی ذهنتونو درگیر نکنید -
Bahare Rasouli
به نظرتون خود الآنتون خیلی با قبل از اینکه مشاور بگیرین فرق کرده!؟ حالا چه از لحاظ درسی چه از لحاظ مدیریت استرس و انگیزه...
میخوام تفاوتشون رو بدونم -
Sajedeh Ghavi 0
ایشون رشته شون ریاضیه. من تجربی میخونم. به نظرتون اگه بخوام باهاشون کار کنم مشکلی پیش نمیاد؟ به خاطر متفاوت بودن رشته هامون میگم -
-
آقا من الان به پشتیبانشون تو تل پی دادم
گفتن ظرفیت پره از اول دی :| اینم شانس مایه -
Nazanin Nobakht آرهههه منم پیام دادم پره ظرفیت
من واااقعا مشاور خوب نیاز دارم -
sallar savadkoohi سلام ، پیگیر آموزشی نیاز دارم ، به نظرم بهتر هست برای امسال آزمون و خطا نداشته باشم ، هر بار که برنامه ریزی میکنم به نظرم چیدمانش مشکل داره
-
sh m 1
سلام
من از پیگیر اموزشی اصلا خوشم نمیاد ترجیح میدم با انعطاف درس بخونم یا اگه یه روز حالم بد شد مجبور نشم هی به یه نفر جواب پس بدم
ولی خوب برای برنامه ریزی ویسای زیادی هست که میتونین گوش بدین با توجه به بازده خودتون بنویسین
من نمیگم مشاور نگیرینا
نه
میگم تلقین به اینکه مشاور قراره منو خوشبخت کنه درست نیست
چون مثلا شما که میگی پیگیر اموزشی
اولاش یکم به قول خودمون حساب میبری از مشاور یا برات مهمه گزارش خوب بدی برای همین دس میخونی
بعدش دیگه برات مهم نیست اون اهمیت سابقو نداره
چون خودم پارسال دقیقا با مشاور مدرسمون همین داستانو داشتم
به نظرم اگه اون نیاز به پیگیری رو از یه شخص خارجی نداشته باشین بهتره
بازم اینا پیشنهاد بود تصمیم اخر با خود شماست
برای مشاوره تیم نوتروفیل هم خوبه
امسال رتبه زیاد داشته میتونین به اونا هم پیام بدین -
Sajedeh Ghavi 0
سلام ماهی 250 -
Sajedeh Ghavi 0
ببین عزیزم من پارسال 4ماه گرفتم راضیم بودم حالا خوب بود
ولی امسال نمیگیرم دیگه ترجیح میدم خودم کارامو انجامشون بدم
و اینکه همجا 250 هست ماهی دیکه اینکه چطو خدمات بده بستگی به مشاورش داره تو انتخاب مشاورت خیلی دقت کن
و اینکه اره اون مشاورت زیاد میگیره
ولی ممکنه خدمات خوبی بده حالا دیگه بستگی به خودت داره
خیلیا بدون مشاور و اینا رتبه شدن توهم میتونی -
sallar savadkoohi ممنوننن ازتون
بله کاملا موافقم ، اصل ماجرا استقامت دانش آموز و پیوستگی مطالعه هست ، اما فکر میکنم چون هیچ نظارتی روی روند مطالعاتیم نیست ، با وجود یه ناظر وسواسم کم میشه و آرامش خاطر پیدا میکنم .
تشکر از توضیحاتتون -
sallar savadkoohi
من میگم احتیاح دارم چون مطالعه درست هر درسو بلد نیستم. نمیدونم رو هر درسی چقدر وقت بذارم. راه پیش روم واسم کامل روشن نیست. یکیو احتیاج دارم که بهم بگه چه جوری برنامه ریزی کنم؟ هر درسو چقدر بخونم؟ آزمون بدم یا نه و چه آزمونی بدم؟ با استرسم چیکار کنم؟ وقتی انگیزم کم شد و کم آوردم چه کاری رو انجام بدم و....