قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟
-
Sajedeh Ghavi 0 در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟بله من دارم ماهانه ۷۰۰ بله خیلی راضیم خود مشاورم فوق لیسنانس مشاور تحصیلی داره و داخل تیمش ۳ تا رتبه برتر هم برامون رفع اشکال و راهنمایی روش خوندن درس ها کار میکنن
پ.ن:تبلیغ نمیکنم هاا فقط دارم خدماتشو میگم:/
بستگی داره اگر خودش رتبه برتره اره زیاد میگیره چون رنج قیمت رتبه برترها ۲۰۰ تا ۴۰۰moono mm
رتبه خوب کنکور ۱٠_۹ سال پیش بودن. الآنم مدرس مدارس خوبه نمونه ی تهران هستن. دانشگاه هم تدریس میکنن. ولی در دروس سوالا رو قراره رتبه های برتر و خوب جواب بدن. ولی دقیق نمیدونم این هزینه ی بالارو برای چه خدمات اضافه تری نسبت به جاهای دیگه میدن... -
سلام دوستان. میخواستم ازتون بپرسم آیا مشاور خصوصی دارید و اگه دارید هزینه ماهیانه ای که بهشون پرداخت میکنید چقدره؟ آیا به نسبت پولی که میدین خدمات خوبی دریافت میکنین؟
راستش من میخوام مشاور بگیرم اما از محدوده قیمت مشاور خبر ندارم! با یه مشاوری صحبت کردم گفتن ماهانه 550 تومن. خیلی زیاد میگیره به نظرتون!؟بله من دارم ماهانه ۷۰۰ بله خیلی راضیم خود مشاورم فوق لیسنانس مشاور تحصیلی داره و داخل تیمش ۳ تا رتبه برتر هم برامون رفع اشکال و راهنمایی روش خوندن درس ها کار میکنن
پ.ن:تبلیغ نمیکنم هاا فقط دارم خدماتشو میگم:/
بستگی داره اگر خودش رتبه برتره اره زیاد میگیره چون رنج قیمت رتبه برترها ۲۰۰ تا ۴۰۰moono mm
شما کلاس تست و اینا هم میرید؟ من چون کلاس میرم اگه بخوام ۵۵٠ هم هزینه مشاوره بدم که خیلی میشهتازه شهریه مدرسه هم هست...
-
moono mm
رتبه خوب کنکور ۱٠_۹ سال پیش بودن. الآنم مدرس مدارس خوبه نمونه ی تهران هستن. دانشگاه هم تدریس میکنن. ولی در دروس سوالا رو قراره رتبه های برتر و خوب جواب بدن. ولی دقیق نمیدونم این هزینه ی بالارو برای چه خدمات اضافه تری نسبت به جاهای دیگه میدن...Sajedeh Ghavi 0 در قیمت مشاور خصوصی حدودا چقدراس!؟ گفته است:
moono mm
رتبه خوب کنکور ۱٠_۹ سال پیش بودن. الآنم مدرس مدارس خوبه نمونه ی تهران هستن. دانشگاه هم تدریس میکنن. ولی در دروس سوالا رو قراره رتبه های برتر و خوب جواب بدن. ولی دقیق نمیدونم این هزینه ی بالارو برای چه خدمات اضافه تری نسبت به جاهای دیگه میدن...خب بپرسین میگن دقیقا من مشاورم یه جلسه معارفه گذاشت بعد قرار داد بستیم
-
moono mm
شما کلاس تست و اینا هم میرید؟ من چون کلاس میرم اگه بخوام ۵۵٠ هم هزینه مشاوره بدم که خیلی میشهتازه شهریه مدرسه هم هست...
moono mm
نه نمیرم
این مشاور انلاین های قلم چی چندتا از دوستام دارن راضین هزینش هم پایین تره -
moono mm
رتبه خوب کنکور ۱٠_۹ سال پیش بودن. الآنم مدرس مدارس خوبه نمونه ی تهران هستن. دانشگاه هم تدریس میکنن. ولی در دروس سوالا رو قراره رتبه های برتر و خوب جواب بدن. ولی دقیق نمیدونم این هزینه ی بالارو برای چه خدمات اضافه تری نسبت به جاهای دیگه میدن...خب بپرسین میگن دقیقا من مشاورم یه جلسه معارفه گذاشت بعد قرار داد بستیم
moono mm
بله. متشکرم از کمکتون -
-
اصلا هم اینجوری فک نکن هرچی معروف تر و گرون تر بهتر نه اصلا اتفاقا هرچی معروف تر و گرون تر دزد تره
M Tg سلام من 10 میلیون هزینه مشاوره میدم و اونجا به طور خصوصی با رتبه های دو رقمی و پزشکان رفع اشکال داریم و امتحان و اینا در کل خیلی سنگینه برنامم ولی خیلی خوبه
-
M Tg سلام من 10 میلیون هزینه مشاوره میدم و اونجا به طور خصوصی با رتبه های دو رقمی و پزشکان رفع اشکال داریم و امتحان و اینا در کل خیلی سنگینه برنامم ولی خیلی خوبه
zahra maleki موفق باشی عزیزم
-
sallar savadkoohi من با پیج مدیکال گرفتم ولی مشاوراشون زیادن زنگ میزنن میگن چجور مشاوری میخوای
منکه اصلا نمیدونستم یعنی چی گفتم منظورتون چیه گفت مشاورت چه خصیصه ای داشته باشه
برام مهم بود یکم سخت گیر باشه و الکی هی امید واهی نده خلاصه گفتم بهشون و الان مشاورم رتبه برتر دوسال پیش هستن هرشب گزارش کار میگیرن یه شب نفرستم بیچارم میکنه
عقب بیوفتم همون شب برناممو تغییر میده سوال داشته باشم تو درسا همون لحظه یا اخر شب جواب میدنهرهفته هم یه تماس دارم و با توجه به درسی که میخونم ازمون هم میگیرن
Bahare Rasouli سلام وقتتون بخیر
ببخشید من تازه پیام شمارو دیدم،خواستم بپرسم از مشاوره مدیکال راضی هستین؟کار و برنامه ریزیشون خوبه؟ -
کانال های مشاوره تلگرام که مشاوره اختصاصی دارن{والبته ازشون تعریف میکنن}مثل مدیکال استوز ،سیب ترش ، زودبیست
از این هاهم اگه مایل بودید میتونید استفاده بکنیدkianoosh alavi هیچوقت از مدیکال مشاوره نگیرید..هیچوقت..بدترین تیم مشاوره ان