ریاضی یازدهم فصل1
-
amir mahdi salimi خانم غیبی اگه میشه اینارم پاسخ بدین خیلی ممنونم.
-
سلام کسی هست این 2تارو حل کنه خواهشا ممنون؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهم -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهم -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهمamir mahdi salimi دوستان کس دیگه بلدنیست؟
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهمamir mahdi salimi حضرت عباسی اگه بلدین بگین
-
@roghayeh-eftekhari سلام تاشب
amir mahdi salimi من ۶۶ رو حل کردم ولی ۶۵ اندازه خط و نفهمیدم:/
-
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنونم ازشما
-
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنونم ازشما
amir mahdi salimi خواهش میکنم
فقط اندازه قطعه تو سوال یک نداده این منظورشو نفهمیدم ببخشید:/ -
amir mahdi salimi خواهش میکنم
فقط اندازه قطعه تو سوال یک نداده این منظورشو نفهمیدم ببخشید:/@roghayeh-eftekhari دوستان 65 کسی بلد نیست؟
-
A amir mahdi salimi has marked this topic as unsolved on
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهمamir mahdi salimi
سلام
امیدوارم بی دقتی نکرده باشم
سوالی بود در خدمتم -
amir mahdi salimi
سلام
امیدوارم بی دقتی نکرده باشم
سوالی بود در خدمتم@miss-mir1381 خیلی ممنون فقط میشه بیشترتوضیح بدین؟چون من خودم 1بدس اوردم
-
@miss-mir1381 خیلی ممنون فقط میشه بیشترتوضیح بدین؟چون من خودم 1بدس اوردم
amir mahdi salimi
خواهش میکنم
ببین به ما دو تا نقطه با مختصات مشخص داده ، از این طریق میتونیم فاصله ی بین این دو نقطه رو به دست بیاریم با این فرمول :
که اگر من بی دقتی نکرده باشم میشه ۵
خود صورت سوال هم گفته طول قطعه مماس ۴ هست
(طول قطعه مماس میشه از نقطه ی M تا جایی که بر دایره مماس شده که من نام گذاریش کردم T)
چون شعاع در نقطه تماس بر مماس عموده پس مثلث به دست اومده، قائم الزاویه است که وترش ۵ و یکی از اضلاعش ۴ هست .
پس شعاع میشه ۳