برنامم برای 7 ابان
-
سلام وقتتون بخیر برناممو برای ازمون بعدی قلمچی ببینید و بگید کجاهاش عوض شه بهتره.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم c1926400-d0cb-4315-9bee-6976b5d18cb0-برنامه راه ابریشم.pdf
ابی درسنامه و کلیپ
قرمز تست
اینکه بعد یه هفته دارم میرم سمت تست من در حین خوندن خلاصه نویسی دارم برای هر فرسنگ و اول اونارو میخونم مرور میکنم و بعد میرم سمت تست.
-
سلام وقتتون بخیر برناممو برای ازمون بعدی قلمچی ببینید و بگید کجاهاش عوض شه بهتره.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم c1926400-d0cb-4315-9bee-6976b5d18cb0-برنامه راه ابریشم.pdf
ابی درسنامه و کلیپ
قرمز تست
اینکه بعد یه هفته دارم میرم سمت تست من در حین خوندن خلاصه نویسی دارم برای هر فرسنگ و اول اونارو میخونم مرور میکنم و بعد میرم سمت تست.
mahsaaa rezaeee لقمه هم
بیست دقیقه قرابت
20 دقیقه لغت زبان
20 دقیقه لغت ادبیات و 5 تست محاسبات پیلس -
-
mahsaaa rezaeee سلام
به نظر من جمعه باید پاره وقت خالی باشه تا استراحت کنی این یه نکته
دوم اینکه شما اصلا جبرانی نداری (خب بالاخره ادمه دیگه یهو یه تایم نرسیدی یا برق رفت یا سایت نیاورد یا صد دلیل دیگه )بهتره قرار بدی
چینش درس ها رو زیاد سر در نیاوردم
و نکته سوم اینکه اشتباه ازمون قبل منو تکرار نکن (اینکه تستا رو نگه دارم اخر بزنم )بعد خوندن مطلب حتما تست بزن تا مطلب کامل بیفتهموفق باشی امیدوارم مفید بوده باشه حرفام
-
mahsaaa rezaeee سلام
به نظر من جمعه باید پاره وقت خالی باشه تا استراحت کنی این یه نکته
دوم اینکه شما اصلا جبرانی نداری (خب بالاخره ادمه دیگه یهو یه تایم نرسیدی یا برق رفت یا سایت نیاورد یا صد دلیل دیگه )بهتره قرار بدی
چینش درس ها رو زیاد سر در نیاوردم
و نکته سوم اینکه اشتباه ازمون قبل منو تکرار نکن (اینکه تستا رو نگه دارم اخر بزنم )بعد خوندن مطلب حتما تست بزن تا مطلب کامل بیفتهموفق باشی امیدوارم مفید بوده باشه حرفام
sina bigdeli تستارو اره دارم درستش میکنم اینجوری درست نیست.
والا این حجم از بسس زیاده ادم گم میشههه جبرانیم که من الان هرچی تایم بگیرم کم میارم:crying_cat_face:
-
mahsaaa rezaeee اول اینکه کن کدوم کلیپ ها رو قراره ببینی بعدشم تایم بندی ها تو یکم جم و جور تر و تر تمیز تر کن مثلا از زمان شروعت یک ساعت ربع یک ساعت و ربع قرار بده (حجم معقول کلیپ بگنجون تو هر تایم)
دویمشم اینکه اگه را داره مدرسه رو بپیچون:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
جبرانی بنظرم حتما هر جور شده باشه ولی باز نظر خودته -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.an این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد