سوال از شما پاسخ از ما
-
chikar konm in erade zaife kuftim dorost she?
-
sanaw دهمی ها فک نکنم کنکور داشته باشید شما
یا به طور کل منابعتون عوض میشه -
منم یه سوال داشتم،من کلاس دهمم و از الان خیلی نگران کنکورم میشه راهنماییم کنین چه کتابایی خوبن؟کدوم آزمون ها بهتر و نزدیکتر به سوالای کنکورن؟
-
nazaniin در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
مگه اینجا مشاوره هست ؟
باشه هرچی شما بگید
یکی از دوستان مرجان جان کمک کردن تونستم عکس پروفایل رو درس کنم ممنونبه پست اول توجه کنید !
-
مگه اینجا مشاوره هست ؟
باشه هرچی شما بگید
یکی از دوستان مرجان جان کمک کردن تونستم عکس پروفایل رو درس کنم ممنون -
برای من نوشته N
-
سلام ببخشید من پروفایل بقیه دوستانروم میبینم عکس گذاشتن روی پروفایلشون میشه بگید چطوری گذاشتید ؟
ممنون -
sajjjad.tamjidireplied to behnam_esmaeeli on ۶ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
behnam_esmaeeli سلام خسته نباشید
من یه دانش آموز سوم ریاضی ام که بخاطر اشتباهات مشاوره ای رفتم این رشته حالا میخوام تغییر رشته بدم و متاسفانه حسابان هم افتادم حالا تا امتحان یه ماه مونده یه برنامه ریزی میخوام که زیست دوم و سوم و حسابان پاس کنم ممنون -
yasser vallipour دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط yasser vallipour انجام شده
سلام خسته نباشید
من امسال یعنی 96 اولین کنکورم بود چند تا سوال داشتم
1.اگه پشت بمونم واسه سربازی مشکل پیش نمیاد در ضمن متولد فروردین 78 هستم
2.امسال من حدود های 9000 رتبه میارم چند تا کوتاهی داشتم تو درس خوندنم می خواستم بدونم به صلاحه پشت بمونم
3. به نظر تون قلم چی برم یا گزینه 2 چون بنظرم اگه قلم چی برم درصد و تراز پایین میتونه انگیزه مو خراب کنه در ضمن دانش آموز تجربی هستم -
behnam_esmaeeli مشاور ابریشمreplied to سجاد96 on ۲۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
سجاد96 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام ،مرسی از کمک هاتون. عذر میخوام من نمیدونم جاي مناسبی سوالم رو دارم میپرسم یا که نه . سوالم این بود که منه پشت کنکوری که سال 97 کنکور داره و میخواد رتبه تک بیاره تو تجربي و زبان ،باید تابستون رو بیشتر صرف چه درسايي و فعالیت هایی کنه.
من الان دارم با برنامه قلمچي ولی غیر حضوری پیش ميرن ،تا دو سال پیش حضوری شرکت میکردم ولی الان امکانش نیست و خودم تو خونه از خودم آزمون هفتگی میگیرم و روزاي ازمونم آزمون جامع طبق برنامه قلم.
مرسیعرض سلام دارم خدمتتون
برای فارغ التحصیلان عزیزمون برنامه های ویژه ای داریم که از 29 تیر بارگذاری میشن
فقط در همین حد بهتون بگم که برنامه قلم چی برای فارغ التحصیلان به تنهایی جوابگو نیست و مستلزم برنامه های جانبی هستش.
ما به زودی منابع مناسب برای فارغ التحصیلان و دانش آموزان رو به تفکیک اعلام می کنیم
و یک طرح درس مناسب هم برای فارغ التحصیلان خواهیم داشت که می گیم بهتونسربه زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلی -
سلام ،مرسی از کمک هاتون. عذر میخوام من نمیدونم جاي مناسبی سوالم رو دارم میپرسم یا که نه . سوالم این بود که منه پشت کنکوری که سال 97 کنکور داره و میخواد رتبه تک بیاره تو تجربي و زبان ،باید تابستون رو بیشتر صرف چه درسايي و فعالیت هایی کنه.
من الان دارم با برنامه قلمچي ولی غیر حضوری پیش ميرن ،تا دو سال پیش حضوری شرکت میکردم ولی الان امکانش نیست و خودم تو خونه از خودم آزمون هفتگی میگیرم و روزاي ازمونم آزمون جامع طبق برنامه قلم.
مرسی -
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اقای اسماعیلی ممنون ازشما چشم حتمامیپرسم
پست 181 از 193