تاریخ تحلیل آزمون 23 مهر ماه کانون؟
-
سلام. فیلم های تحلیل آزمون ۲۳ مهر قلمچی واسه درس ریاضی و شیمی و فیزیک کی قراره منتشر بشه ؟
-
سلام. فیلم های تحلیل آزمون ۲۳ مهر قلمچی واسه درس ریاضی و شیمی و فیزیک کی قراره منتشر بشه ؟
pari pariya
سلام
من که تیکت زدم
گفتن در حال آماده سازی -
pari pariya
سلام
من که تیکت زدم
گفتن در حال آماده سازی@ftm-montazeri یک هفته از آزمون میگذره آخه
-
@ftm-montazeri یک هفته از آزمون میگذره آخه
pari pariya انشالله
نزدیک ازمون بعدی میرسه -
pari pariya
سلام
من که تیکت زدم
گفتن در حال آماده سازی -
pari pariya سلام منتشر شده فقط شیمی منتشر نشده هنوز ولی بقیه منتشر شدن
-
@sania-andiravan اخه همین پاسخنامه قلمچیم خیلی دیر اومد دیگه شما فک کن میخواسن ضبط کنن تدوین صدتا چیز دیگه
-
باباامده دیگه
-
سلام. با اجازه استارتر منم ی سوالی داشتم ... کسایی ک سنجش آزمون داند سطح سوالات نسبت به قلم چی و کنکور پایین تر نبود؟بنظرم سوالات چالشی و مفهومی نداشت... میخواستم نظر بقیه را هم بدونم چون جامعه آماری کمی هم داره احساس بلد بودن کاذب بهم دست نده...
-
pari pariya من ریاضی ابریشمو دارم همون روز شنبه بعد از آزمون حل سوالات گذاشته شده بود
-
سلام. با اجازه استارتر منم ی سوالی داشتم ... کسایی ک سنجش آزمون داند سطح سوالات نسبت به قلم چی و کنکور پایین تر نبود؟بنظرم سوالات چالشی و مفهومی نداشت... میخواستم نظر بقیه را هم بدونم چون جامعه آماری کمی هم داره احساس بلد بودن کاذب بهم دست نده...
mooon haaappy در تاریخ تحلیل آزمون 23 مهر ماه کانون؟ گفته است:
کلا هر کدوم خوبیای خوشدون رو دارن مثلا یکی اختصاصی هاش خوبه یکی عمومی هاش یی ...
-
mooon haaappy
به نظرم طول سال ازمون های سنجش رو ثبت نام نکنید
پر از غلط هستن و بی کیفیتن
فقط ازمونای جامعش خوبه