b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کربن مونوکسید
-
@ftm-montazeri
همه گاز سوز ها نه ، اونایی که درست خودروشونو به گازی تبدیل نمیکنن یا مخزنایی که نامناسبه میزارن ، اونا خطر انفجارشون خیلی زیاده
. -
@ftm-montazeri در کربن مونوکسید گفته است:
سلام به همه
اقا من داشتم این قسمت جزوه رو میخوندم که گفت کربن مونوکسید گازی بی رنگ وبی بو
هستش خب اگه اینطوریه چطوری وقتی تو خونه بوی گاز بیاد میگیم باید درو پنجره باز بزاریم و این حرفا
کربن مونوکسید بیاد که اصلا بو نداره پس چرا وقتی بوی گاز میاد این کارو میکنیم؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء@ناظم اگه سوالم توی دسته غیر درسی هستش خودتون لطفا تغییر بدید من نتونستم تصمیم بگیرم کدوم دسته بزارم
سلام .
1- گاز شهری مخلوطی از چند ماده شیمیایی متفاوته که بعضا یا به خاطر جدا سازی با دقت کم این تنوع زیاد شده و بعضا هم به خاطر عمد!یعنی چی عمد! ببینید گاز متان اصلا بو نداره! ولی در سایت های اصلی بهش ترکیبات بو دار اضاف میکنن از عمد که با کمترین حساسیت ، یعنی فهمیدن بوی همون ماده بدونیم نشتی وجود داره!
دوماً کربن مونو کسید کاملا بی بو هست! وقتی که میفرمایید بوی گاز میاد ؛ اولا بوی ترکیباتی هست که عرض کردم به محیط پخش میشه چون نسوخته + ترکیب هایی جدید احتمالا ایجاد میشه در برخی نقاط داغ بخاری که بویایی ما اونو میتونه تشخیص بده!
نمیشه همه چیزو با مثال های ساده تعریف کرد! بخاری نه ایزوله س نه منبع گاز شهری 100 درصد متانه!
-
mohamad rəza بله درسته
ممنونم از توضیحات کاملتون