هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
IMG_20220810_230352_364.jpg
داشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاهی دولتی در تهران و رتبه اول در بین دانشگاههای صنعتی کشور و همچنین بر اساس آخرین رتبهبندی تایمز در سال ۱۳۹۹، رتبه مابین ۲۰۰ الی ۲۵۰ جهانی را داراست.
رتبه قبولی در این دانشگاه تا ۲۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی است.
دانشآموختگان دانشگاه شریف همواره در ردیف قویترین مهندسین و بالاترین مدیریتهای علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسیارشد در اکثر رشتههای فنی، مهندسی بالاترین مقام را در بین دانشگاههای کشور داشتهاند.
دکتر پرویز دوامی، دکتر سعید سهراب پور، دکتر سیاوش شهشهانی، دکتر مهدی گلشنی و دکتر علیمحمد رنجبر از اساتید این دانشگاه هستند که در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان و چهرههای ماندگار کشوری معرفی شدند.
از مزایا این دانشگاه میتوان به سطح بالای علمی فارغالتحصیلان و از معایب آن به سختگیری برخی از اساتید اشاره کرد.
IMG_20220810_230355_009.jpg
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهی دولتی و چهارمین دانشگاه کشور از نظر رتبهیندی us news است.
این دانشگاه هماکنون در ۱۴ دانشکده مهندسی و علوم پایه در مقاطع کارشناسی تا دکتری با ۱۰هزار دانشجو فعال است، همچنین در ۱۹۴ رشته از تمامی مقاطع دانشجو جذب میکند.
حدود رتبه قبولی رشته ریاضی در این دانشگاه ۹۰۰ تا ۲۲۰۰۰ کشوری است.
از اساتید برتر این دانشگاه میتوان به دکتر کیخسرو کریمی از دانشکده مهندسی شیمی، دکتر حسین فرزانه فرد از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر رضا مدرس از دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان، که در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا هستند، اشاره کرد.
از معایب این دانشگاه میتوان به کمبود ظرفیت خوابگاه دانشجویان اشاره کرد. بنابراین، دانشجویان در صورتی که قصد تحصیل و استفاده از امکانات این دانشگاه را دارند می توانند با پرداخت هزینه خوابگاه دانشجویی، از خوابگاه های بیرون از دانشگاه استفاده نمایند.
همچنین برخی از اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان ممکن است در زمان انجام پروژه درسی و نمره دهی به دانشجویان سخت گیری بیشتری نسبت به دانشجویان داشته باشند.
IMG_20220810_230408_385.jpg
دانشگاه خوارزمی
این دانشگاه در زمره برجستهترین دانشگاههای ایران بوده و جزء دانشگاههای گروه «الف» وزارت علوم محسوب میگردد.
این دانشگاه، تنها دانشگاه در کشور است که در رشتهی ریاضیات در مقطع دکترای پیوسته دانشجو میپذیرد.
همچنین دارای دو شعبه متفاوت در تهران و کرج است.
یکی از معایب بزرگ این دانشگاه داشتن دو شعبه در تهران و کرج است. دانشجویان مجبورند برای برخی از دروس خود به شعبهی دیگر آن مراجعه کنند و این امر با توجه به ترافیک تهران و کرج کار دشواری است.
رتبه قبولی در این دانشگاه در رشته ریاضی بین ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰ و در رشته انسانی ۵۰۰ تا ۱۰۰۰کشوریست.
شهید محمدعلی رجایی، دکتر غلامحسین مصاحب و جلال آل احمد از چهرههای ماندگار این دانشگاه هستند.
IMG_20220810_230403_185.jpg
دانشگاه شیراز
دانشگاه شیراز یک دانشگاه جامع و دولتی در شیراز است که در سال ۱۳۲۵ تاسیس گردید.
در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای ایران بر اساس بازده علمی، دانشگاه شیراز جزء سه دانشگاه برتر پژوهشمحور کشور است و یکی از ۵ دانشگاه مادر در رشتههای مهندسی بهشمار میآید.
در اولین گزارش رتبهبندی دانشگاههای دولتی، دانشگاه شیراز به عنوان سطح یک رتبهبندی شدهاست.
دانشگاه شیراز در زمینه ایجاد برنامههای دکترا در ایران پیشگام بودهاست. اکنون این دانشگاه دارای بیش از ۲۰۰۰۰ دانشجو، با ۲۰۰ دوره کارشناسی، ۳۰۰ دوره کارشناسی ارشد، یک دوره دکترای حرفهای (دکتر دامپزشکی یا DVM)، و ۱۵۰ دوره دکتری میباشد.
از اساتید برجسته این دانشگاه به دکتر مصطفی معین، عباس میلانی و ایرج بشیری اشاره کرد.
IMG_20220810_230418_881.jpg
دانشگاه تبریز
دانشگاه تبریز دومین دانشگاه بزرگ ایران و یکی از قدیمیترین دانشگاههای ایران محسوب میشود.
دانشگاه تبریز از ۲۱ دانشکده و دو پردیس با نامهای پردیس بینالمللی ارس و پردیس خودگردان تبریز تشکیل شده است.
رتبه قبولی در این دانشگاه بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ کشوری در رشته ریاضی و ۲۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کشوری در رشته تجربی است.
براساس رتبهبندی در نیویورک تایمز در سال ۲۰۲۲ دانشگاه تبریز در جایگاه ۶۰۰ تا ۸۰۰ جهانی قرار گرفته است.
از دانشگاه تبریز دکتر محمد حسین پورنقی آذر، دکتر علی رستمی، دکتر سید حسین حسینی و دکتر مهران صباحی در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان براساس دادههای پایگاه اسکوپوس در سال ۲۰۲۰ (single year impact) قرار گرفتند.
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
و فارغ از هر گونه ناراحتی و دلسردی باشید
دیروز بعد چند وقت رفتم ی سری توی شاد بزنم دیدم ی سری مطلب در مورد رشته ها گذاشتن دیدم که دسته بندی مطالب خوبه
گفتم برای شما هم بفرستم
امیدوارم که به دردتون بخوره
علوم تجربی
⏪پزشکی
(3)پزشکی.pdf
⏪ دندانپزشکی
(12)دندانپزشکی.pdf
⏪ داروسازی
(5)داروسازی.pdf
⏪مامایی
(9)مامایی.pdf
⏪ دام پزشکی
(13)دامپزشکی.pdf
علوم ریاضی
⏪ مهندسی برق
(1)مهندسی برق.pdf
⏪ مهندسی کامپیوتر
(2)مهندسی کامپیوتر.pdf
⏪ مهندسی مکانیک
(3)مهندسی مکانیک.pdf
⏪ مهندسی عمران
(4)مهندسی عمران.pdf
⏪ مهندسی پزشکی
(13)مهندسی پزشکی.pdf
چالش 21 روزه 6 صبحی ها
-
@roghayeh-eftekhari عه ببخشید الان دیدم پیام دوم رو که گفتم ۶ تا ۷:۳۰ هم خوابیدم به جای اینکه به پیام اول صبح ام که بازم ساعت بیداری رو اعلام کردم ریپلای کنم به حرف شما نمدونم برای چی ریپلای زدم. بازم ببخشید
تعجب کردم با خودم گفتم که چی شده اینجا باز یکی با ما حرف میزنه -
Yegane Dehqan در چالش 21 روزه 6 صبحی ها گفته است:
maryam111 مریممممم هِلو
میشه تو این چالش شرکت کرد ولی من نیام اعلام کنم؟
چون میام اعلام میکنم هی میام چک میکنم انجمنُ .
معتاد شدیم رفت
نمیخوام زیاد بیام انجمن آقا🥲مرییییییم های مریم
maryam111 -
@آرمان-میرانی عیبی نداره خواهش میکنم چیزی نشده که
نه بابا -
Yegane Dehqan خب بیا یه دقیقه بگو بعد برو تا فردا صبحش
-
سلام میشه از فردا شرکت داشته باشیم تو چالشتون؟؟
-
Mobina Alizadeh مریم نیست من بجاش میگم ، آره چرا نشه؟!
-
سلام
بیداری:۷:۳۰
خواب:۰۰:۳۰ -
@roghayeh-eftekhari ممنونم ک
-
Mobina Alizadeh خواهش میکنم عزیزم
-
@roghayeh-eftekhari اخه هی میام انجمنُ چک میکنم
-
Yegane Dehqan چه طرز صحبت کردنه
بله میشه