لایه و زیر لایه الکترونی
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر
مگه ما با l نوع زیر لایه رو مشخص نمیکنیم؟و اینکه آیا n چیزی به جز دوره و لایه رو میتونه برای ما مشخص کنه؟ با توجه به سوالاتی که ازتون کردم و اطلاعاتی که دارید لطفا صحیح و یا غلط بودن این عبارت رو برای من با توضیح مشخص کنید.متشکرم{تعداد زیر لایه های هر لایه با عدد کوانتومی فرعی n نمایش داده میشود.}
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر
مگه ما با l نوع زیر لایه رو مشخص نمیکنیم؟و اینکه آیا n چیزی به جز دوره و لایه رو میتونه برای ما مشخص کنه؟ با توجه به سوالاتی که ازتون کردم و اطلاعاتی که دارید لطفا صحیح و یا غلط بودن این عبارت رو برای من با توضیح مشخص کنید.متشکرم{تعداد زیر لایه های هر لایه با عدد کوانتومی فرعی n نمایش داده میشود.}
Ariyan Sherkati azin زیر لایه ها رو با l نشون میدن و n تعداد لایه یا دوره ای که اون عنصر قرار داره هست
درسته بنظرم -
Ariyan Sherkati azin زیر لایه ها رو با l نشون میدن و n تعداد لایه یا دوره ای که اون عنصر قرار داره هست
درسته بنظرم@دختر-بهار
بله منم به استدلال شما اعتقاد دارم ولی ببینید پاسخنامه براش چی نوشته:
«تعداد زیرلایه ی هر لایه با عدد کوانتومی اصلی n مشخص میشود نه با عدد کوانتومی فرعی l »
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر
Ariyan Sherkati azin
سلام
توی این جمله ای که گفتید n عدد کوانتمی اصلیه نه فرعیو اینی که توی این برگه نوشتم و ببینید
لایه شماره یک ، یک زیرلایه داره
لایه شماره دو،دو زیرلایه دارهیعنی در واقع تعداد زیرلایه های هر لایه برابر همون n است
نمیگه زیرلایه هارو با چی نشون میدیم که بگیم L
داره میگه نشون دهنده تعداد زیرلایه کدومه -
Ariyan Sherkati azin
سلام
توی این جمله ای که گفتید n عدد کوانتمی اصلیه نه فرعیو اینی که توی این برگه نوشتم و ببینید
لایه شماره یک ، یک زیرلایه داره
لایه شماره دو،دو زیرلایه دارهیعنی در واقع تعداد زیرلایه های هر لایه برابر همون n است
نمیگه زیرلایه هارو با چی نشون میدیم که بگیم L
داره میگه نشون دهنده تعداد زیرلایه کدومه@sara-haghighatrad
خیلی ممنونم
متوجه شدم
-
@sara-haghighatrad
خیلی ممنونم
متوجه شدم
Ariyan Sherkati azin خواهش میکنم