مشکل کلی با فیزیک کنکور
-
سلام - من فیزیکم نسبت به بقیه دروس خیلی بدتره - ینی کلا با فیزیک مشکل دارم
منابعم اینان ولی اصلا راضی نیستم:
- فیزیک 2 میکرو گاج
2.ابی قلمچی فیزیک 3 دست دوم مال سال نمیدونم 85 و اینا خخخخ - تست الگوی پیش دانشگاهی (دو جلد) خیلی سنگینه ولی فوقالعادس
3.ابی قلمچی جدید پیش دانشگاهی
و اون کتابای لقمه مهر و ماه و معجزه فیزیک کنکور مهر و ماه و اینا.
من تو فیزیک اصلا موفق نبودم-اگه میشه یه راهنمایی بکنید که چطوری بخونم با چه منابعی چطور تست بزنم و کلا فک کنین من میخوام برا فیزیک از 0 بازم شروع کنم.
مرسی میدونم جواب سنگین و سختیه ولی لطف میکنین اگه کمکم کنین چون حیاتیه.
- فیزیک 2 میکرو گاج
-
اینو هم بگم بهتره که من نمیتونم بین کلیپ درس دیدن و تست زدن و اینا تعادل برقرار کنم - ینی اگه بخوام کلیپ ببینم کل تایم فیزیکم پر میشه بعدش اگه بخوام تست بزنم حداکثر یه 10 20 تا میتونم تست بزنم که بده. البته بقیه دروس تست زیاد میزنم ولی فیزیک چون ضعیفم بیشتر رو اموزش مانور میدم تا تست. من میخوام اینطوری بشه که تا اخر تابستون مفهوم فیزیک 2 و 3 و پیش 1 رو خوب بفهمم بعده مهر بکوب تست بزنم .
-
@دانش-آموزان-آلاء
@Reza-Tah -
اینو هم بگم بهتره که من نمیتونم بین کلیپ درس دیدن و تست زدن و اینا تعادل برقرار کنم - ینی اگه بخوام کلیپ ببینم کل تایم فیزیکم پر میشه بعدش اگه بخوام تست بزنم حداکثر یه 10 20 تا میتونم تست بزنم که بده. البته بقیه دروس تست زیاد میزنم ولی فیزیک چون ضعیفم بیشتر رو اموزش مانور میدم تا تست. من میخوام اینطوری بشه که تا اخر تابستون مفهوم فیزیک 2 و 3 و پیش 1 رو خوب بفهمم بعده مهر بکوب تست بزنم .
سجاد96 در مشکل کلی با فیزیک کنکور گفته است:
منم همین رو گفتم تو تاپیک وصیت!!!ولی شما کلا گیر دادی
مهمترین قسمت درس !!همون تستش هست!ولی مراحل قبلی یعنی خوندن و تمرین هم پیش نیاز تست زدن! -
سلام - من فیزیکم نسبت به بقیه دروس خیلی بدتره - ینی کلا با فیزیک مشکل دارم
منابعم اینان ولی اصلا راضی نیستم:
- فیزیک 2 میکرو گاج
2.ابی قلمچی فیزیک 3 دست دوم مال سال نمیدونم 85 و اینا خخخخ - تست الگوی پیش دانشگاهی (دو جلد) خیلی سنگینه ولی فوقالعادس
3.ابی قلمچی جدید پیش دانشگاهی
و اون کتابای لقمه مهر و ماه و معجزه فیزیک کنکور مهر و ماه و اینا.
من تو فیزیک اصلا موفق نبودم-اگه میشه یه راهنمایی بکنید که چطوری بخونم با چه منابعی چطور تست بزنم و کلا فک کنین من میخوام برا فیزیک از 0 بازم شروع کنم.
مرسی میدونم جواب سنگین و سختیه ولی لطف میکنین اگه کمکم کنین چون حیاتیه.
سجاد96
خوب ببین فیزیک که ضعیفه سعی کن با الگو شروع نکنی
توصیه میکنم یا بری فیزیک میکرو گاج رو بگیری 4 جلدشو یا خیلی سبز (4 جلدشو :/)
فیلمای استاد طلوعی رو هم ببین...فیزیک به اون صورت درس سختی نیس...بری کارنامه های رتبه های زیر صد رو ببینی درصد فیزیکشون از درصدا ریاضی شیمیشون بالاتره ! البته به جز 96
و یه نکته یه دگ اینکه سعی کن درسی رو که خیلی توش مشکل داری رو هروز بخونی من خودم شیمی رو همین کار رو میکردم هر روز هم پیش هم پایه شو میخوندم تو هم باید برا فیزیک اینکار رو بکنی...
فیلم دیدن رو هم بهت توصیه میکنم اول یه مبحث رو ببینی کلشو...بعدش که تموم شد یه جزوشو مرور کن و بیا تست اون فصل رو بزن... - فیزیک 2 میکرو گاج
-
مهی جون در مشکل کلی با فیزیک کنکور گفته است:
به نظرم با استاد طلوعی شروع کن
اگه بتونی تست بزنی حتما از این درس خوشت میادبله همین کار رو کردم ،مشکل اين بود که تایم کم بود و تعداد تست خیلی کم ،ولی تایم رو تصمیم گرفتم ببرم بالا و از زیست که روزانه 6 ساعت بود 2 کم کنم بدم به فیزیک تست ،خب پس شد 2 آموزش 2 تست که خوبه
مرسی
-
فیزیک درسیه که میشه ازش لذت برد اگه بفهمیش ،متاسفانه اکثریت کسایی که از فیزیک بدشون میاد اموزش مناسبی ندیدن تو فیزیک. پیشنهاد میکنم حتما فیلمای دکتر طلوعی رو ببینین ،البته مشاور داشتن خوبه ولی قطعا شما خودتون نقاط ضعف و قوتتونو بهتر از مشاورتون میدونین ،سعی کنین خودتون مدیریت کنین ،و یه توصیه دوستانه اینه که با مشکلاتتون درگیر شین ،هرچی کمتر فیزیک بخونین ،هرچی بیشتر تست نزنین اوضاع بدتر میشه ،موفق باشین
-
مهی جون در مشکل کلی با فیزیک کنکور گفته است:
به نظرم با استاد طلوعی شروع کن
اگه بتونی تست بزنی حتما از این درس خوشت میادبله همین کار رو کردم ،مشکل اين بود که تایم کم بود و تعداد تست خیلی کم ،ولی تایم رو تصمیم گرفتم ببرم بالا و از زیست که روزانه 6 ساعت بود 2 کم کنم بدم به فیزیک تست ،خب پس شد 2 آموزش 2 تست که خوبه
مرسی
-
سجاد96
میتونی هر شب از مباحثی که میخونی تست بزنی
مثلا امشب 20 تا حرکت
فردا دوباره 20 تا حرکت .....تا اخر هی بهش فصلایی که میخونی اضافه کنی
این طوری دیر تر یادت میره -
اکسیر حالا از کجا پیدا کنم ،هر چیز مفید و کمیاب
پ.ت: مرسی از همه مهندسا و دکتر ها و همه رفيفاي خوبم ،من فول فهمیدم ،قول میدم فیزیک رو بترکونم @*
-
ولی درباره کتاب به نظرم خیلی سبز فیزیک 3 کتاب فوق العاده ایه
-
@mahdis127 در مشکل کلی با فیزیک کنکور گفته است:
الان من دارم کتاب آبی قلمچي 11 سال قبلو ميخونم خخخخ اونم هم که قطعا دست دومه
باید برم ببینم خیلی سبز چطوره و گاج که دوستان معرفي کردن چطوره
مرسی -
@mahdis127 در مشکل کلی با فیزیک کنکور گفته است:
الان من دارم کتاب آبی قلمچي 11 سال قبلو ميخونم خخخخ اونم هم که قطعا دست دومه
باید برم ببینم خیلی سبز چطوره و گاج که دوستان معرفي کردن چطوره
مرسی -
ویدیو های استاد طلوعی رو ببین
باعث میشه کل درس ها رو بزاری کنار فقط فیزیک بخونی -
اگ فک میکنی ک فیزیکت انقدر ضعیفه،لزومی نداره فعلا تست بزنی،چندماهی فیزیک رو مفهومی بخون،نه برای کنکور اصلا فک کن تو توی کنکور قراره سفید بدیش،اما بخون ببین دنیای اطرافت چ میگذره بدون شک خوشت میاد،مثلا تو خوشت نمیاد بدونی با این وزنت چقدر نیرو به فرضا ترامپ ک هست امریکا وارد میکنی.؟خخخ،اینا فیزیکن،ههه اون الان ناخداگاه و جبرا تحت تاثیر توعه.ههه...اما جدی بعد از چندماه بدون شک میتونی خیلی از تست ها رو حل کنی چون مفهوم رو فهمیدی،من جای تو باشم فعلا توی فیزیک، کنکور رو میذارم کنار تا حدودا دی و فقط مفهومش رو میگرم ،،،