اینجا کسی هست راه ابریشم رو داشته باشه و راضی باشه ؟
-
Aviow Kh سلام سوالت اشتباهه باید بپرسی کسی راه ابریشمو داره و راضی نباشه اخه بنده خدا راه ابریشم بهترینه زیست جلال موقاری که غیر ممکنه زیر ۸۰بزنی شیمی عالی ریاضی بهترین منکه دارمش ازش راضیم خیلی خیلی عالیه شک نکن به همه هم پیشنهاد دادم بیاند بخرند
کلب العباس واقعا میگی ؟؟؟؟؟ ینی تو هر سطحی باشی ب ۸۰ میرسی ؟؟؟ الان یه سوال راه ابریشم کلاس انلاینه؟ یا سی دی ؟ یا فیلم دانلودی ؟؟؟ چیه دقیقا ؟
-
سلام و درود بر شما
اوللا اشتباهیی بچه ها رو تگ کردید
باید اینطوری تگ کنید@راه-ابریشمی-ها-زبان
برای گرفتن پاسخ تاپیک های زیادی داخل انجمن هست که میتونه کمکتون کنه
وپک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی آلاء
https://alaatv.com/product/446
این هم کمک کننده خواهد بود
موفق باشیدAhmad Nezami سلام خوبید من تازه واردان هنوز یاد نگرفتم کار کنم
-
انجمن کجاست دقیقا ؟
-
@f-seif-0 ببخشید چ درسی روذارین ؟ و اینکه فیلمع یا کلاس انلاینه ؟ سی دیه؟ چجوریه؟ درصدتون از چند ب چند رسید ؟
-
Aviow Kh
همينجاست
كه تاپيك هاي متفاوتي وجود داره با موضوعات مختلف -
sallar savadkoohi زیست اتفاقا از کتاب جدا نمیشی هر چند تا صفحه متن خانی میکنه خیلی عالیه تازه چاپار هم از کتاب درس میده همه شکلا هم که تحلیل داره
کلب العباس چاپار چیه
-
کلب العباس واقعا میگی ؟؟؟؟؟ ینی تو هر سطحی باشی ب ۸۰ میرسی ؟؟؟ الان یه سوال راه ابریشم کلاس انلاینه؟ یا سی دی ؟ یا فیلم دانلودی ؟؟؟ چیه دقیقا ؟
Aviow Kh
راه ابريشم به صورت فيلم هاي ضبط شدس
هم ميتونين دانلود كنين و هم از طريق سايت آنلاين ببينيد
بعد از پرداخت در پروفايلتون فيلم ها همراه جزوه قرار ميگيرن
اگربخواين جزوه هارو هم چاپ كنين ميتونين از سايت چي بخونم اقدام كنين -
سلام دوست گرامی
راه ابریشم واقعا عالیه از همه نظر
تازه دیروز جزوه ها ی چاپی هم رسیدن و کیفیت درس خوندن رفته بالا
استادی مثل استاد طلوعی .پویان نظر .ثابتی و مقاری این پک رو عالی کردن و خیلی کامل و جامع هست خداییمن که راضیم
-
@f-seif-0 ببخشید چ درسی روذارین ؟ و اینکه فیلمع یا کلاس انلاینه ؟ سی دیه؟ چجوریه؟ درصدتون از چند ب چند رسید ؟
-
Aviow Kh
ببین من نگا نکردم ببینم چقد درصدام زیاد شد اینا ولییی
مثلن تو فیزیک3من پیشرفت خیلی خوبی داشتم
و شیمیمم مدیون اقای پویان نظرم البته هنوز باید کارکنم خودم
درواقع دبیرا فوق العادن بقیش اینکه پیسرفت کنین یا نه بستگی به همت و پشتکار خودتون داره -
من میخام بخرم اما نمیدونم خوبه یان
زیست و فیزیک و شیمیش چطوره ؟؟؟؟ بعد یه سوال دقیقا چیه سی دیه؟؟؟ فیلمه؟ کلاس انلاینه؟؟؟```Aviow Kh اولا واقعا باعث پیشرفت میشه.
دوما نسبت به قیمت دیگر موسسه ها،راه ابریشم حجم بیشتری از تست و آموزش در اختیار قرار میده.