فشار خون در بطن چپ و آئورت
-
@roghayeh-eftekhari در فشار خون در بطن چپ و آئورت گفته است:
@f-seif-0 اول یه چندتا نفس عمیق بکش بلند شو برو یه لیوان آب بخور بعد بیا ادامه کامنتمو بخون
ببین قلب که از سرخرگ ها که خون نمیگیره اون خونی که از همه جا جمع شده ارو سیاهرگ میاره به قلب
بعد حالا اصلا جای قرار گیری این سیاهرگ چطوریه که نیاز برای دریچه نداره به ورود و خروج؟؟؟؟سیاهرگا به بالای قلب متصلن و خودشون فشار دارن و خون رو از بدن میارن به قلب
-
@roghayeh-eftekhari
رقیه اون دریچه دهلیز بین دهلیز و بطنه -
@roghayeh-eftekhari
چییی داری میگی رقیهههههههههههههههههههههههه -
@f-seif-0 همجا هستین خدایی...
-
@f-seif-0 همجا هستین خدایی...
@yasin-sheibak
فاطمه اینجا فاطمه اونجا فاطمه همجا -
@f-seif-0 اوهوم کارم شده پیاماتون رو تو تاپیک هرچی تو دلته بریز بیرون بخونم
-
-
@roghayeh-eftekhari
-
@roghayeh-eftekhari تنها دلیل خوب یادم مونده اینه امروز تو یکی از کامنتاش گفت به بسکتبال علاقه دارم این دیه یادم موند
-
@roghayeh-eftekhari سیاهرگ که دریچه نداره فقط بین سرخرگ و دهلیز و بطن هست
-
@roghayeh-eftekhari سیاهرگ که دریچه نداره فقط بین سرخرگ و دهلیز و بطن هست
-
@f-seif-0 اول یه چندتا نفس عمیق بکش بلند شو برو یه لیوان آب بخور بعد بیا ادامه کامنتمو بخون
ببین قلب که از سرخرگ ها که خون نمیگیره اون خونی که از همه جا جمع شده ارو سیاهرگ میاره به قلب
بعد حالا اصلا جای قرار گیری این سیاهرگ چطوریه که نیاز برای دریچه نداره به ورود و خروج؟؟؟؟@roghayeh-eftekhari سیاهرگ های اکلیلی با اون سیاهرگ ششی داستانشون چیه؟!
-
@f-seif-0 تو داری میگی
ببین متن دوباره بخون نوشته هر دهلیز دارای دو دریچه است که یکی از آنها موجب ورود خون از طریق سیاهرگ ها به دهلیز....@roghayeh-eftekhari در فشار خون در بطن چپ و آئورت گفته است:
@f-seif-0 تو داری میگی
ببین متن دوباره بخون نوشته هر دهلیز دارای دو دریچه است که یکی از آنها موجب ورود خون از طریق سیاهرگ ها به دهلیز....2021-11-07 201838.mp3
هردهلیز یک دریچه داره چرا بمن بحث میکنی -
@yasin-sheibak
درس بخون درسسس -
@roghayeh-eftekhari تنها دلیل خوب یادم مونده اینه امروز تو یکی از کامنتاش گفت به بسکتبال علاقه دارم این دیه یادم موند
-
@yasin-sheibak