کسی سراغ داره ؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من از بچه های راه ابریشمی هستم و هم دروس عمومی و هم اختصاصی رو دارم ، ولی اصلا نمیتونم با ریاضی آقای ثابتی ارتباط بگیرم (رشتم تجربیه) پایه ریاضیم خوبه ولی مشکل اصلیم تست زنی هست هر چند ایشون کارشون واقعا درسته ولی من هر کاری کردم نتونستم ارتباط بگیرم
از طرفی با خوندن درسنامه درس رو یاد نمیگیرم و اصلا نمیتونم تست بزنم
کسی کلاس آنلاینی چیزی برای من سراغ داره؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@بچه-های-همخوانی -
سلام دوستان وقتتون بخیر
من از بچه های راه ابریشمی هستم و هم دروس عمومی و هم اختصاصی رو دارم ، ولی اصلا نمیتونم با ریاضی آقای ثابتی ارتباط بگیرم (رشتم تجربیه) پایه ریاضیم خوبه ولی مشکل اصلیم تست زنی هست هر چند ایشون کارشون واقعا درسته ولی من هر کاری کردم نتونستم ارتباط بگیرم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1
سلام
به نظر من استاد ملاک پور تاملند خیلی خوبن
نمونه تدریساشون رو ببینین بعد تصمیم بگیرین -
سلام دوستان وقتتون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1 منم همینطوری بودم با اریان حیدری کلاس گرفتم کلاسینو فوق العاده است جمعه هم اولین جلسه مثلثات هست رایگان ساعت شش و نیم عصر ببین و بعد تصمیم بگیر تازه هم کلاس شروع شده 5 جلسه اش رفته
-
سید حسین قربانی 1 منم همینطوری بودم با اریان حیدری کلاس گرفتم کلاسینو فوق العاده است جمعه هم اولین جلسه مثلثات هست رایگان ساعت شش و نیم عصر ببین و بعد تصمیم بگیر تازه هم کلاس شروع شده 5 جلسه اش رفته
zahra maleki آریان حیدری فقط تکنیک میگه و تکنیک های تستی هم به درد نمیخوره
-
mohammad m 1 اگه به درد نمیخورد چرا ازمونو بالای 80میزنم ؟
-
mohammad m 1 حالا هی بگین اریان حیدری تکنیک میگه یا عدد میذاره برخلاف تفکرتون ما هم مثل شما حل میکنیم سوالا رو فقط به روش مفهومی لابد فرمول حفظ کردن مفهومه؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1
راستش منم ریاضی تجربی راه ابریشمو دارم ولی اصلا با دبیر ارتباط نگرفتم همون مرداد رفتم کلاسینو ثبت نام کردم
و پیشنهادم بدون شک استاد آریان حیدریه
بخداا یه نابغهی ریاضیه
جلسه صفر و جلسه روز جمعهش که مثلثاته ببین بعد میفهمی ریاضی چی هست اصن
میتونی کلاسای نوبانو ثبت نام کنی(فک کنم چهار یا پنج جلسه گذشته) و بهش برسی
این کل ترکیب توابعش️
️
این کل وارون️
و مثلثاتم که نگم...
اینم یک مشت محکم بر صورت عنودان بد گهر و حسودان تنگ نظر -
mohammad m 1 حالا هی بگین اریان حیدری تکنیک میگه یا عدد میذاره برخلاف تفکرتون ما هم مثل شما حل میکنیم سوالا رو فقط به روش مفهومی لابد فرمول حفظ کردن مفهومه؟
zahra maleki
مثلثات فقط با فریبرز -
سید حسین قربانی 1
راستش منم ریاضی تجربی راه ابریشمو دارم ولی اصلا با دبیر ارتباط نگرفتم همون مرداد رفتم کلاسینو ثبت نام کردم
و پیشنهادم بدون شک استاد آریان حیدریه
بخداا یه نابغهی ریاضیه
جلسه صفر و جلسه روز جمعهش که مثلثاته ببین بعد میفهمی ریاضی چی هست اصن
میتونی کلاسای نوبانو ثبت نام کنی(فک کنم چهار یا پنج جلسه گذشته) و بهش برسی
این کل ترکیب توابعش️
️
این کل وارون️
و مثلثاتم که نگم...
اینم یک مشت محکم بر صورت عنودان بد گهر و حسودان تنگ نظرSina Sina خیلی ممنون
-
سید حسین قربانی 1 منم همینطوری بودم با اریان حیدری کلاس گرفتم کلاسینو فوق العاده است جمعه هم اولین جلسه مثلثات هست رایگان ساعت شش و نیم عصر ببین و بعد تصمیم بگیر تازه هم کلاس شروع شده 5 جلسه اش رفته
zahra maleki ممنونم
-
zahra maleki
مثلثات فقط با فریبرزSina Sina امروز با فریبرز ترکوند
-
Sina Sina امروز با فریبرز ترکوند
zahra maleki
عید اصلی تازه یکشنبه شروع میشه -
Sina Sina خیلی ممنون
سید حسین قربانی 1
خواهش می کنم -
سلام دوستان وقتتون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1 سلام با حرفت موافقم .الا با اختلاف بهترین هست .من از ریاضی راه ابریشم راضی نیستم و تو ازمونا از ریاضی ضربه میبنم .به نظرم باید مدیر راه ابریشم براش راه حل پیدا کنن .، الان که نمیشه ولی برای نسل بعدی ها معلم جدید خوب ریاضی برای راه ابریشم قرار بدید با احترام به استاد ثابتی عزیز .بقیه درسا دبیراشون واقعن عالیه و میشه تو ازمونا درصد خوبی کرد .امیدوارم نظرم برای بقیه دوستان و مدیر راه ابریشم مفید باشه هرچند من درجاییگاهی نیستم که نظر بدم ولی حرف دلمو زدم:) واقعا راه ابریشم محتاز دبیر ریاضی است .
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@م -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
سید حسین قربانی 1 سلام با حرفت موافقم .الا با اختلاف بهترین هست .من از ریاضی راه ابریشم راضی نیستم و تو ازمونا از ریاضی ضربه میبنم .به نظرم باید مدیر راه ابریشم براش راه حل پیدا کنن .، الان که نمیشه ولی برای نسل بعدی ها معلم جدید خوب ریاضی برای راه ابریشم قرار بدید با احترام به استاد ثابتی عزیز .بقیه درسا دبیراشون واقعن عالیه و میشه تو ازمونا درصد خوبی کرد .امیدوارم نظرم برای بقیه دوستان و مدیر راه ابریشم مفید باشه هرچند من درجاییگاهی نیستم که نظر بدم ولی حرف دلمو زدم:) واقعا راه ابریشم محتاز دبیر ریاضی است .
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@محسن نیسی دقیقا ، من اصلا نتونستم با استاد ثابتی ارتباط بگیرم
-
سید حسین قربانی 1 سلام با حرفت موافقم .الا با اختلاف بهترین هست .من از ریاضی راه ابریشم راضی نیستم و تو ازمونا از ریاضی ضربه میبنم .به نظرم باید مدیر راه ابریشم براش راه حل پیدا کنن .، الان که نمیشه ولی برای نسل بعدی ها معلم جدید خوب ریاضی برای راه ابریشم قرار بدید با احترام به استاد ثابتی عزیز .بقیه درسا دبیراشون واقعن عالیه و میشه تو ازمونا درصد خوبی کرد .امیدوارم نظرم برای بقیه دوستان و مدیر راه ابریشم مفید باشه هرچند من درجاییگاهی نیستم که نظر بدم ولی حرف دلمو زدم:) واقعا راه ابریشم محتاز دبیر ریاضی است .
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@محسن نیسی جدی؟؟
اتفاقا تنها نقطه قوتم تو ابریشم همین ریاضیه.
-
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@محسن نیسی به نظر من مشکل از نحوه ی تدریسشون نیست حجم درسنامه ریاضی برای ما زیاد هست بیشتری ها هم نیاز به این درسنامه اول دارن درس نامه که زیاد باشه میشه مشکل برا کنکوری الان اگه از پایه های پایین تر مثلا یازدهمی ها با راه ابریشم ریاضی درس بخونن فوق العاده درصدشون میره بالا.
از بچه های راه ابریشم یک درصد خیلی کمی به تمام برنامه ی ریاضی میرسن
برا همین یه مشکل شده ریاضی برامون -
سلام دوستان وقتتون بخیر
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@بچه-های-همخوانیسید حسین قربانی 1 میگی با خوندن درسنامه درس یاد نمیگیرم خوب شاید از همون اول رفتی سراغ کتاب کار میکرو برای ریاضی مثلا
کتاب خیلی سبز جامع ریاضی برای بچه هایی که تازه میخوان شروع کنن عالی هست -
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@مدیر-محصول-ابریشم
@محسن نیسی
سلام
من درسنامه امسالو ندیدم ولی با تورقای پارسال زیاد اوکی نبودم ولی تستای راه ابریشم واقعا بهتر از کتاب تستا هستن -
سید حسین قربانی 1 میگی با خوندن درسنامه درس یاد نمیگیرم خوب شاید از همون اول رفتی سراغ کتاب کار میکرو برای ریاضی مثلا
کتاب خیلی سبز جامع ریاضی برای بچه هایی که تازه میخوان شروع کنن عالی هست@آرمان-میرانی
خیلی سبز درسنامه هاش خیلی کامل نیست
کسایی که میخوان شروع کنن به نظرم سیر تا پیاز ایده بهتریه
زیاده ولی خوب کامل تره