از برنامه آلاء جا موندم
-
بچه هاااا از برنامه آلاء کلی عقبم چیکار کنم بهش برسم از هر درسی سه چهار فرسنگشو عقبم🥺
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@دوازدهم
@بچه-های-همخوانی -
بچه هاااا از برنامه آلاء کلی عقبم چیکار کنم بهش برسم از هر درسی سه چهار فرسنگشو عقبم🥺
@دوازدهم
@بچه-های-همخوانیSara rezaee 0 سلام
این تاپیک رو یک نگاهی بندازید
https://forum.alaatv.com/topic/41732/عقب-افتادم-کمکم-کنید -
الان که یه هفته مونده تا فرسنگ سه تموم بشه شما چطوری 4 فرسنگ عقبی
نگران نباش بشین برای خودت اولویت بندی کن و شروع کن فرسنگ ها رو خوندن( من خودم اولویتم مباحث آزمون ها است)
لا به لای اون هایی که داری می خونی از عقب افتاده ها هم کم کم بخون و داخل فرصتی که برای جمع بندی ترم اول هست میرسی -
@دوازدهم
@بچه-های-همخوانیSara rezaee 0 سلام دوست عزیز .طبق ازمونت برو جلو .اصلا هیچ نگران نباش همه این مشکل رو دارن .بعدا که رسیدیم به نیم سال میتونی دوباره بخونیشون . درضمن بهتره تو این مدت وقت بیشتری رو دروس اختصاصی بزاری . یا علی
-
@دوازدهم
@بچه-های-همخوانیSara rezaee 0 درگیر حاشیه نشین ، بزنامه ریزی کنین و به مسیر ادامه بدین ، فکر عقب افتاده ها رو نکنید و در فرصت هایی مثل دی و عید نوروز قابل جمع بندی هست .
-
@دوازدهم
@بچه-های-همخوانیSara rezaee 0 حتما برنامه ریزی کنید برای درس خوندن ، میتونید از دفتر برنامه ریزی قلم چی استفاده کنید.
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
@دوازدهم
@بچه-های-همخوانیSara rezaee 0
دوست عزیز سلام
امیدوارم حالت خوب باشه و تو بالاترین سطح انرژی خودت باشی
دوست عزیزم تو هر بازه زمانی ممکنه برای همه کنکوری ها و حتی همه ادم ها پیش بیاد که طی برنامه ریزی که میکنن درست زمان بندی انجام ندن و یکم برنامه ها پس و پیش بشه
تو همچین شرایطی قدم اول اینه خودمون رو مقصر ندونیم که بی انگیزه بشیم
در قدم دوم ببین چه مواردی باعث شد تو به برنامه ایی که داشتی نرسی و اون عوامل رو حذف یا کم رنگ کن
دوباره یک برنامه با توجه به شرایط جدید بریز و فقط 30 دقیقه بیشتر از قبل بخون که مواردی جا موندی ازشون در کوتاه ترین برسی بهشون
من میدونم تو میتونی شک نکن
فقط به خودت ایمان داشته باش
و برنامه جدیدت رو دقیق انجام بده
موفق باشی
سوالی بود بپرس حتما