گزاره شناسی ۵-۸
-
zahra maleki تغییرات ترکیب دیواره مال کدوم فصله؟ چون من از گیاهی هنوز فصل6دهم رو هم تموم نکردم
بعدشم شما حالت خاص رو دارید مدنظر میگیرید من میگم تولیدش میتونه اب تولید کنه خب میدونیم که پکتین موقع تولید داخل یه کیه های غشایی هست خب در نتیجه ابش باید بره داخل واکوئل اصلی بنظرمامیرحسین زارع برای فصل 6 بوده حذف شده برای کنکور 1401 نیست
-
امیرحسین زارع برای فصل 6 بوده حذف شده برای کنکور 1401 نیست
zahra maleki خسته نباشید
-
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی ۵-۸ گفته است:
۵-در گیاهانی که نمیتوان در آنها تراکئید مشاهده نمود ، قطعا هر دو نوع گامت با مصرف ATP. در جهت لقاح به سمت هم حرکت میکنند .
۶-هر یاخته ای با قابلیت فتوسنتز، قطعا از طریق پلاسمودسم با سلول مجاور در ارتباط است .
۷-نوعی ماده در دیواره سلول های گیاهی در کاهش فشار اسمزی محیط میتواند نقش داشته باشد .7-درست : دیواره سلول هم در کاهش فشار اسمزی و هم در افزایش فشار اسمزی محیط نقش دارد .
استاد این مورد را میشه بیشتر توضیح بدین ؟ چطور نقش داره ؟
@mitra-ism-rahmani در گزاره شناسی ۵-۸ گفته است:
۵-در گیاهانی که نمیتوان در آنها تراکئید مشاهده نمود ، قطعا هر دو نوع گامت با مصرف ATP. در جهت لقاح به سمت هم حرکت میکنند .
۶-هر یاخته ای با قابلیت فتوسنتز، قطعا از طریق پلاسمودسم با سلول مجاور در ارتباط است .
۷-نوعی ماده در دیواره سلول های گیاهی در کاهش فشار اسمزی محیط میتواند نقش داشته باشد .7-درست : دیواره سلول هم در کاهش فشار اسمزی و هم در افزایش فشار اسمزی محیط نقش دارد .
ببین آب خیلی راحت از دیواره سلولزی سلول های گیاهیی میتونه رد بشه و چون مولکول های H2O در تبادل با محیط هستن در زمانیکه مثلا داخل فشار اسمزیش بیشتر باشه آب میاد داخل فشار اسمزی رو کم کنه و بالعکس
-
@mitra-ism-rahmani در گزاره شناسی ۵-۸ گفته است:
ببین آب خیلی راحت از دیواره سلولزی سلول های گیاهیی میتونه رد بشه و چون مولکول های H2O در تبادل با محیط هستن در زمانیکه مثلا داخل فشار اسمزیش بیشتر باشه آب میاد داخل فشار اسمزی رو کم کنه و بالعکس
mehranmirzaei ممنون
-
@mitra-ism-rahmani
اونی هاگ داشت سرخس بودا :ا
خزه بنده خدا اسپرم داره که حرکت میتونن بکنن
اینطور بود اگه اشتباه نکنم@f-seif-0 در گزاره شناسی ۵-۸ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
اینطور بود اگه اشتباه نکنمبابا مگه ادمه که اسپرم داشته باشه؟
سلول گامتش اونم نر تاژک داره با قابلیت حرکت اولی برا همین علطه چون فقط گامت نر قابلیت حرکت داره -
@f-seif-0 در گزاره شناسی ۵-۸ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
اینطور بود اگه اشتباه نکنمبابا مگه ادمه که اسپرم داشته باشه؟
سلول گامتش اونم نر تاژک داره با قابلیت حرکت اولی برا همین علطه چون فقط گامت نر قابلیت حرکت دارهheydar taherinejad
والا من مغزم الکی بهم اطلاعات نمیده
ینی حتمن یجایی خوندم که الان دارم میگم ولی اصلن یادم نمیاد کجا خوندم اینا
ولی استادم گفتن که یجورایی جفتش رو داره -
heydar taherinejad
والا من مغزم الکی بهم اطلاعات نمیده
ینی حتمن یجایی خوندم که الان دارم میگم ولی اصلن یادم نمیاد کجا خوندم اینا
ولی استادم گفتن که یجورایی جفتش رو داره@f-seif-0 ایده ای ندارم
ولی خب مطمئنم برا خزه اسپرم نمیگیم اون نهاندانه ها شاید ولی اونا نه
اونم که یاخته نرش فقط تاژک داره مطمئنم