چالش21روزه ساعت مطالعه
-
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی.
تصمیم گرفتیم که دور دوم چالش ساعت مطالعه رو برگزار کنیم.
دوستان موقع اعلام حضور باید ساعتی که الان میخونین و ساعتی که قراره بهش برسین رو اعلام کنید،مثلا:
سلام من روزی6ساعت میخونم و حدودا روزی ۶۰تا تست میزنم و میخوام تا آخر هفته به ساعت مطالعه روزانه7:30با 90تا تست برسم
قوانین چالش هم به شرح زیر هست:
شرکت کنندگان در این چالش باید ساعت مطالعه خود را اعلام و ساعت مطالعه هدف داشته باشند.
همه شرکت کنندگان باید هر شب به طور منظم در تاپیک زیرساعت مطالعه ،تعداد تست ،روتین شبانه ،ساعت شروع و ساعت پایان مطالعه خود را اعلام کنند.
https://forum.alaatv.com/post/2111917
هیچ کدام از شرکت کنندگان نباید ساعت مطالعه و تعداد تست دیگری را کم بداند یا مورد قضاوت قرار دهد.
همه دانش آموزان کنکوری و پایه در همه رشته ها می توانند در این چالش شرکت کنند.
نکات لازم برای آگاهی شرکت کنندگان:
هدف ما در این چالش پیوستگی مطالعه است یعنی اگر یک روز بنابر هر مشکلی نتوانستید روند خوب خود را حفظ کنید،روز بعد حتما ادامه دهید و در پی جبران آن باشید.
هر شب در همین تاپیک میزان پیشرفت ساعت مطالعه، تعداد تست،تعداد تنوع درس همون روز و میزان عمل به برنامتون رو اعلام کنید و به خودتون از10امتیاز بدهید.
هر شب ساعت مطالعه و تعداد تست فرداتون رو هم همینجا اعلام کنید.
با آرزوی موفقیت برای همه منتظر حضور گرمتون هستیم -
-
دوستان موقع اعلام حضور باید ساعتی که الان میخونین و ساعتی که قراره بهش برسین رو اعلام کنید،مثلا:
سلام من روزی6ساعت میخونم و حدودا روزی ۶۰تا تست میزنم و میخوام تا آخر هفته به ساعت مطالعه روزانه7:30با 90تا تست برسم
شرکت کنندگان در این چالش باید ساعت مطالعه خود را اعلام و ساعت مطالعه هدف داشته باشند.
همه شرکت کنندگان باید هر شب به طور منظم در تاپیک زیرساعت مطالعه ،تعداد تست ،روتین شبانه ،ساعت شروع و ساعت پایان مطالعه خود را اعلام کنند.
هیچ کدام از شرکت کنندگان نباید ساعت مطالعه و تعداد تست دیگری را کم بداند یا مورد قضاوت قرار دهد.
هدف ما در این چالش پیوستگی مطالعه است یعنی اگر یک روز بنابر هر مشکلی نتوانستید روند خوب خود را حفظ کنید،روز بعد حتما ادامه دهید و در پی جبران آن باشید.
هر شب در همین تاپیک میزان پیشرفت ساعت مطالعه، تعداد تست،تعداد تنوع درس همون روز و میزان عمل به برنامتون رو اعلام کنید و به خودتون از10امتیاز بدهید.
با آرزوی موفقیت برای همه منتظر حضور گرمتون هستیم -
سلام
ساعت مطالعه فعلی ۶ ساعت+۴۰ تست
هدف
۸ ساعت +۸۰ تست -
سلام منم شرکت میکنم تو چالش
میانگین روری ۶ ساعت
و ۳۰تا تستهدف روزی ۸ ساعت و ۶۰تا تست
-
سلام به همگی
خب امروز...
از تعداد تست راضی بودم
تنوع درسی هم بد نبود
ولی ساعت مطالعه یکمی راضی نبودم با توجه به اینکه مدرسم کمتر بود و یکمی اتلاف وقت داشتم
خودم 7 از 10 میدم
برای فردا هم حداقل 7 ساعت با 100 تست رو بزنم(چون فردا مدرسم بیشتره ساعت مطالعه و تست از امروز کمتر دادم)
شب تون آروم -
سلام خدمت همه دوستان
روز اول چالش تعداد تست و تنوع درسم یه کم پایین بود که درست میشه
تایم زیادی تلف کردم
ساعت مطالعه هم باید بره بالاتر
امروز از 10نمره به خودم5میدم
برای روز دوم هم سعی میکنم بیام بالای۸ساعت با حدودا60تست شایدم بیشتر
امیدوارم که بتونم
موفق باشید همگی -
با آرزوی موفقیت برای همه منتظر حضور گرمتون هستیمAmir 6
سلام سلام
منم هستم
فقط دوستان یکم بعضی وقتا اراده ام کم می شه. می خواستم ازتون بخوام اگه یه روز بدون اینکه توضیحی بدم گزارش ندادم دعوام کنید
امیدوارم به هرچی می خواین برسین و سال بعد این موقع همون جایی باشید که می خواید️
-
سلام به همگی
️
بررسی دو روز پیش:
دو روز پیش خوب بود ولی خب کامل نبود
نتونستم باکس شبانه بزنم و تعداد تستم هم راضی کننده نبود طبق برنامه هم دقیق دقیق نرفتم واس همین 6 میدم به خودم
بررسی دیروز:
دیروز خوب بود راضی بودم فقط باکس شبانه نداشتم خیلی خیلی خسته بودم واس همین 9 میدم
برای امروز با توجه به اینکه کار غیر درسی زیاد دارم 6 ساعت و 75 تست راضیم -
سلام به همگی
روز شنبه:
شنبه خوب بود ولی خب اونی که میخواستم نشد روتین روزانه نرفتم و شیمی کمتر از بودجه بندیم خوندم
8 از 10 میدم
دیروز خوب بود همه چی راضی بودم ولی سرعت تستم پایین بود میتونستم بیشتر تست دینی یا لغت بزنم حتی تست زیست...
واس همین 9 از 10 میدم
موفق باشید -
M maryam111 این تاپیک را در ارجاع داد
-
M maryam111 این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام وقت بخیر
میخواستم بپرسم شما روز چندم چالش هستین؟
من هم میخواستم باهاتون همراه بشم اگر ایرادی نداره -
سلام وقت بخیر
میخواستم بپرسم شما روز چندم چالش هستین؟
من هم میخواستم باهاتون همراه بشم اگر ایرادی ندارهgomnam gharib