-
-
-
-
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ⬅ ورود به پرز ⬅ برخلاف شیب غلظت ⬅ انتقال فعال ⬅ انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن 😕 یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم 😕 اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم -
-
-
-
سلام
جمله ی (فقط تک یاخته ای ها از سطح بدن خود به تبادل مواد می پردارند)
غلط هستش؟؟ چون فکر کنم کرم کدو که پریاخته ای هستش هم از سطح بدنش تبادل می کنه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
-
-
سلام دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم
که نتیجه گیریش این شد فقط انسولین روی تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارهالان یه جمله دارم میخونم میگه هورمون هایی از جمله انسولین گلوکاگون اپی نفرین نوراپی نفرین و کورتیزول
یاخته هدفشون کبدهخب من الان متوجه نیشم اینام تو تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارن یا نه؟ اگه نه پس چیکار روی کبد میکنن
-
با سلام. کشی از دوستان یک جزوه خوب جانوری با تمام نکات رو داره بفرسته🙏
@دوازدهم -
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر ، ما ساختار اوره رو سال دوازدهم خوندیم و میدونیم قطببه و با چربی مشکل داره ، پس بنظرتون چرا استاد موقاری گفت که اوره هم مثل اکسیزن و کربن دی اکسید میتونه از طریق انتشار ساده از غشا عبور کنه ؟
چون با غشا مشکل داره خب باید از طریق انتشار تسهیل شده و از طریق پروتئین ها جابجا بشه . -
سلام
جواب این تست
گ ۳ میشه؟؟
۲۰۲۲۰۶۲۸_۱۷۳۱۴۱.jpg
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
جزوه زیست یازدهم آقای موقاری
-
kianoosh alavi ممنون ولی باز نمیشه
-
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط kianoosh alavi انجام شده
این PDFنکاتی هست که اقای موقاری سر تخته یادداشت میکرد....
-
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahdi Mirzaei سلام من دارم اگه میتونی آیدی شادتونو بدین براتون بفرستم اینجا یکم فرستادنش دردسر داره
-
sina bigdeli گفتین داخل کتاب نوشتین یا جزوه؟
من فصل های ۱-۲-۳ میخوام باز هر کدوم تونستید ارسال کنید ممنون -
Mahdi Mirzaei الان یکم سرم شلوغه ولی همین جا میفرستم براتون .کدوم فصل رو بفرستم؟
-
sina bigdeli پس همین جا ارسال کنید یا اگر نظر دیگه ای دارید
-
Mahdi Mirzaei مشکلی نداره ارسال می کنم ولی ای دی خلاف قوانین سایته
-
sina bigdeli بله میدونم آقا موقاری جزوه ندارن امتحان داشتم فوری نیاز دارم به جزوه اگر امکانش هست با آیدی تلگرام برام از سال کنید ممنون میشم
-
Mahdi Mirzaei حجمش نوشتاریش 2 تا 80 برگ +فصل 1 2 3 4 که توی کتاب نوشتم
خود اقای موقاری جزوه نداره برای صفر تا صد خودت باید بنویسی -
sina bigdeli حجم چی؟
حجم فایل که بخوای بفرستی یا حجم نوشتاری؟
تو کتاب نوشتین نیاز نیست. -
سلام من نوشتم.یه قسمتی تو کتاب یه قسمتی تو دفتر فقط ی چیزی که هست حجمش خیلی زیاده
-