سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
MaryaM._.sh تجربهی مشابه ای مثل شما داشتم
دنبال چالش جدید و راهکار های ابداعی و ...
ولی اینا برا کنکور نیست
میدونید با سرعت ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت خیلی از مسابقه های رانندگی رو میشه قهرمان شد ولی تو اتوبان داخل شهر با این رانندگی خود شخص و شاید چند نفر دیگه ب کشتن داده میشن
برا کنکور باید قاعده های خود کنکور رو رعایت کنید
قاعدهی ریاضی کنکور تست زدن تو تیپ کنکوره
و هرچقدر ساده تر بگیرید میتونید راحت تر موفق بشید
خوشخوان رو اصلا برا کنکور توصیه نمیکنم
تست زیااااد بزنید
رو درسنانه ها اصلا نمونید
اگه برا سال بعد میخونید و میخواید تاپ ریاضی باشید لازمه سرعت و تمرکز بالایی داشته باشید و برای این کار باید زیاد تست بزنید
سادهست ولی چون پیچیده میگیرنش ادما ، نمیتونن موفق بشن -
سلام من رشتم ریاصیه میخواستم بدونم اکسترمم ها ارزش خوندن داره یا وقتمو تلف نکنم ؟؟؟؟؟لطفا کمکم کنید
-
MaryaM._.sh به نظر من چون خوشخوان رو خوندی ، تدریس آقای نباخته رو ببین ... مث این میمونه که داری کتابشونُ تصویری میبینی! تدریس شون خیلی خوبه
-
delaram7897 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام من رشتم ریاصیه میخواستم بدونم اکسترمم ها ارزش خوندن داره یا وقتمو تلف نکنم ؟؟؟؟؟لطفا کمکم کنید
سلام عزیزم به نظرم خوبه اگه به تلگرام دسترسی داشته باشین به آقای نباخته پیام بدین شاید بتونن بهتر کمکتون کنن
این ایدی کانال تلگرام شونه
@riazitajrobi -
نظرتون درمورد تخته سیاه چیه؟
-
Elimoon
جواب میدن ؟اخه اقای ثابتی ک اصن جوابمو نداد -
سلام میشه تفاوت صفر حدی با غیر حدی رو توضیح بدین
-
fatemehahmadi سلام من این شکلی میدونم تو صورت یا مخرج اون قسمتی که جز صحیح داره و صفر میاد میشه صفر مطلق
صفر حدی عددی بسیار کوچک نزدیک به صفر و دقیقا صفر نیست، ولی صفر مطلق دقیا خود صفره -
sh.kh در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام دوستان سوال ۱۳۸
راه بدست اوردن a b رو میدونم
متوجه نشدم چجوری علامتاشونو انتخاب کرد؟!!!!خب وقتی به نمودار نگاه میکنیم متوجه میشیم که شبیه نمودار (sin(x+
از طرفی هم میدونیم
(sin(-x) = +sin(x -
پس اگه قبول کنیم که توی کمان سینوس مثبته، پشت سینوس هم مثبته
و
اگر قبول کنیم که توی کمان منفیه پس پشت سینوس هم منفی میشه -
بچه ها اقای ثابتی توی جلسه اول همایش ۳۰ شو این سوال رو اشتباه حل کردن این معادله اصلا ریشه نداره![0_1562225363092_15622253447412553399335061393176.jpg](در حال بارگذاری 32%) حتی با جایگذاری عدد ۹ در معادله جواب غلط بدست میاد....