Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
کاظم قلم چی در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ریاضی این آزمون رو حتما حل کنید
چشم حتما
میتونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید
http://forum.alaatv.com/topic/4873/تحلیل-و-رفع-اشکال-آزمون-قلم-چی-_-درس-ریاضی-دوستان-تجربی -
@dr-sobhan سلام. ی سوال دارم.از امار! واسه ب دست اوردنه کرانه بالایه ی طبقه از این فرمول استفاده میشه.Xi+C/2 درست میگم؟ بعد واسه کران پایینش از هم کمشون میکنیم؟:| تو جزوه هایی ک گرفتم عکسشو نوشتن. فک کنم اونجا اشتبا شده..کدوم درسته حالا؟
-
@dr-sobhan ببخشید میشه لطفا سواله۱۱۳ ازمون ۲۱مم حل کنید عکسشو بفرستید واسم؟از اماره. نمیتونم حلش کنم. بالاخره یکی ریاضیش خوبه یکی نیس دگ-_- (دارم توجیح (یا توجیه) میکنم (املامم خوب نیس تازه) )
-
@dr-sobhan میدونم درخاست حل سوالام خیلیه ولی جز اینجا هیچکس دورم نیس ک بتونه کمکم کنه و حل کنه سوالامو..سوالا ۱۱۵و۱۱۸و۱۲۰م نتونستم حل کنم..میدونم اگ وقت بزارم روشون حل میشه.چون چنتارو همینجوری حل کردم خودم ولی خب وقتشو ندارم اونقد الان.یکم عقبم از سرفصلا اخه.حالا اگ تونستید حل کنید ممنون میشم
-
Alizadeh.M
حتما دوست عزیز سوالاتتونو تو تاپیک مربوطه آپلود کنید منم براتون شرحشون میدم
http://forum.alaatv.com/topic/4873/تحلیل-و-رفع-اشکال-آزمون-قلم-چی-_-درس-ریاضی-دوستان-تجربی
فقط دقیق هم اشاره کن ک کجای سوال رو اشکال داری -
@dr-sobhan کُلّشو:| ببینید من واقن حس میکنم سوالام مسخرس و هرکی میبینه میگه این چ سوالیه اخه:/ یکم موعذبم وقتی سوالامو اینجا میپرسم
-
Alizadeh.M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan کُلّشو:| ببینید من واقن حس میکنم سوالام مسخرس و هرکی میبینه میگه این چ سوالیه اخه:/ یکم موعذبم وقتی سوالامو اینجا میپرسم
واقعا سوال آسون تو اینجا نداریم !ولی من همونجا هم توضیح دادم !منم بخوام حل کنم عینن راه حل پاسخ نامه رو میرم !شما باید بگید کودوم بخش پاسخ نامه رو متوجه نمیشید من همون بخش رو براتون شرح بدم !
-
Alizadeh.M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سلام. ی سوال دارم.از امار! واسه ب دست اوردنه کرانه بالایه ی طبقه از این فرمول استفاده میشه.Xi+C/2 درست میگم؟ بعد واسه کران پایینش از هم کمشون میکنیم؟:| تو جزوه هایی ک گرفتم عکسشو نوشتن. فک کنم اونجا اشتبا شده..کدوم درسته حالا؟
ببین دوست عزیز Xi یعنی مرکز دسته ! طول هر دسته C هست !Xi هم ک وسط بود پس از کران بالاش Cدوم کوچیک تر و از کران پایین Cدوم بزرگتره
این نکته درسته !تو جزوه چیزی غیر از این نوشته شده ؟
جزوه بر گرفته از فیلم های آقای امینی هست !اگه بخشی رو متوجه نمیشید میتونید خود فیلم ها رو هم تماشا کنید و خیلی میتونه بهتون کمک کنه چون واقعا عالی تدریس میکنند -
تاپیک تنهای کی بودی تو
@دانش-آموزان-آلاء دوستان تو این تاپیک سوال و پاسخ های خوبی شده ک میتونید استفاده کنید و شاید خیلی هاش سوال شما باشه -
نگا، من رشته ام تجربی بوده میخوام کنکورریاضی بدم الان مشکلم با ریاضیشه :|
من اگه همین ریاضی تجربی رو خوب بلد باشم میتونم 10 درصد ریاضیو بزنم؟! -
Zahra M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
جواب گزینه 4 میشه !
ببین سوال کاری نداره ! فقط من الان ب گوشی برای عکس گرففتن دست رسی ندارم یه طوری تایپ میکنم امیدوارم متوجه بشی( n , r ) c میشه خط کسری بالا n فاکتوریل پایین کسر r فاکتوریل ضربدر( n منهی r )فاکتوریل
الان اول بیا بجای n بذار a+b بعد بجای r بذار a بعد میرسی ب این تساوی : خط کسری بالا (a+b ) فاکتوریل پایین a فاکتوریل ضربدر b فاکتوریل ! ک مساوریه با m
حالا بیا بجای ان بذار a+b و بجای r بذار b باز با جا گذاری به عبارت کسری بالا (a+b ) فاکتوریل پایین b فاکتوریل ضربدر a فاکتوریل
همینطوری ک توضیح دادم تو چک نویس بنویس ببین کجاشو ب مشکل بر میخوری باز بیا بپرس من برات اون قسمتشو توضیح بدم -
@dr-sobhan خیلی ممنون اونقد واضح توضیح دادین ک جایی برا سوال نموند
آره انصافا
خیلی سخنته ریاضی رو با نوشتن بفهمونی
ولی دمش گرم کارش درسته دکی جونمون -
بهمن بازرگانی در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
آره انصافا
ولی دمش گرم کارش درسته دکی جونمونجواد تویی ؟ :|
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
بهمن بازرگانی در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
آره انصافا
ولی دمش گرم کارش درسته دکی جونمونجواد تویی ؟ :|
جواد؟ کدوم جواد؟
-
setare1999 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
من اگه همین ریاضی تجربی رو خوب بلد باشم میتونم 10 درصد ریاضیو بزنم؟!نبووود؟!
-
من اگه همین ریاضی تجربی رو خوب بلد باشم میتونم 10 درصد ریاضیو بزنم؟!نبووود؟!
ببخشییید !الان سوالتونو دیدم الان براتون توضیح میدم چیکار کنید
ولی 10 درصد خیلی پایینه خدایی :| -
setare1999
نوچ
چقدر متفاوت هستیداا
ریاضیاش میان تجربی بدن
خب شما ریاضی رو بشینید مباحث درصد بیارش رو کار کنید.(بحمدالله فیلم تدریس هم فک و فراوان هستش.از جمله استاد ثابتی)عوضش شمی یو فیزیک رو خفن کار کنید