Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
@dr-yassi سوالش قشنگه ! 118 درسته
من میخواستم متمم برم یکم گیج شده بودم
ولی واقعا عمرا اصلا و ابدا تو کنکور چنین سوالی نخواهیم داشت
توضیحش واقعا طولانی خواهد بود ! من شب توضییحش میدم ! ریاضی رو با نوشتن توضیحح دادن واقعا یکم سخته ! -
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
توضیحش واقعا طولانی خواهد بود ! من شب توضییحش میدم ! ریاضی رو با نوشتن توضیحح دادن واقعا یکم سخته !آره سوالای احتمال سخت بود واقعا ....
دکتر شما ریاضیو از چی میخونین وتمرین میکنیین؟ -
@dr-yassi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
چند عدد سه رقمی زوج وجود دارد که فقط شامل دورقم متمایز باشند؟
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
یک سوالی بود که فقط باید دید ریاضی داشتی و مفهوم رو بلد بودی تا بتون یحل کنی
تو هیچ کدام تستی نبود
پ.ن : بد ترین حس اینه از هر ده تا سوال ریاضی هر ده تاش رو جواب بدی . یکیش رو یه اشتباه محاسباتی کوچیک کنی و غلط بزنی یکیش رو هم اشتباه وارد کنی اونم دقیقا اون سوال هایی رو که رو هوا زده بودی و باعث بشه درصد 100 بشه چند ؟؟چندش مهم نیست مهم اینه دیگه 100 نیست -
پ.ن: یک اینرنتی دارم شاه نداره
آپلود این عکس دقیقا نیم ساعت طول کشید
بریم سراغ سوالات سینیتکی علی برکت الله -
javad.m328 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
تو هیچ کدام تستی نبود
پ.ن : بد ترین حس اینه از هر ده تا سوال ریاضی هر ده تاش رو جواب بدی . یکیش رو یه اشتباه محاسباتی کوچیک کنی و غلط بزنی یکیش رو هم اشتباه وارد کنی اونم دقیقا اون سوال هایی رو که رو هوا زده بودی و باعث بشه درصد 100 بشه چند ؟؟چندش مهم نیست مهم اینه دیگه 100 نیستjavad.m328 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
تو هیچ کدام تستی نبود
پ.ن : بد ترین حس اینه از هر ده تا سوال ریاضی هر ده تاش رو جواب بدی . یکیش رو یه اشتباه محاسباتی کوچیک کنی و غلط بزنی یکیش رو هم اشتباه وارد کنی اونم دقیقا اون سوال هایی رو که رو هوا زده بودی و باعث بشه درصد 100 بشه چند ؟؟چندش مهم نیست مهم اینه دیگه 100 نیستخب شما چطور حلش کردین؟
-
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
تو هیچ کدام تستی نبود
پ.ن : بد ترین حس اینه از هر ده تا سوال ریاضی هر ده تاش رو جواب بدی . یکیش رو یه اشتباه محاسباتی کوچیک کنی و غلط بزنی یکیش رو هم اشتباه وارد کنی اونم دقیقا اون سوال هایی رو که رو هوا زده بودی و باعث بشه درصد 100 بشه چند ؟؟چندش مهم نیست مهم اینه دیگه 100 نیستjavad.m328 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
تو هیچ کدام تستی نبود
پ.ن : بد ترین حس اینه از هر ده تا سوال ریاضی هر ده تاش رو جواب بدی . یکیش رو یه اشتباه محاسباتی کوچیک کنی و غلط بزنی یکیش رو هم اشتباه وارد کنی اونم دقیقا اون سوال هایی رو که رو هوا زده بودی و باعث بشه درصد 100 بشه چند ؟؟چندش مهم نیست مهم اینه دیگه 100 نیستخب شما چطور حلش کردین؟
عکس مراحل حل رو گذاشتم خدمتتون
-
تو کنکور احتمال اومدن این سوال منفیه :| خدایی چرا این کارا رو میکنن
-
احتمال اومدن این سوال بله ولی احتمال اومدن سوال سخت تر از این هم حتی صفر نیست
اگه قرار باشه هر سوال سختی رو حل نکنیم و بگیم تو کنکور نمیاد که ......
ولی واقعا سوالش خیلی جالب بود تقریبا 5 تا سوال بود که با متمم حل میشد و من در طی حل هر کدوم و بعد از یافتن پاسخش به طراح دو سه تا فوش میدادم و ... -
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
تو هیچ کدام تستی نبود
1)108
2)118
3)120
4)123این سوال بی نظیره
تو هیچ کدام تستی نبود
عکس مراحل حل رو گذاشتم خدمتتون
آره واقعا نمیدونم دلیلش چیه
راستی دکتر تستای مبحث قلب رو حل کردم عااالی بود اکثرا درست بودن وتست هایی که غلط زدم بی دقتی بود....
مرسی -
ولی واقعا سوالش خیلی جالب بود تقریبا 5 تا سوال بود که با متمم حل میشد و من در طی حل هر کدوم و بعد از یافتن پاسخش به طراح دو سه تا فوش میدادم و ...از طراح و گزینشگر کنکور بعید هستش که بیان تو درسی مث ریاضی و فیزیک تو رشته تچربی سوالات سخت طرح و انتخاب کنن! چون تاثیر چندانی نداره! سخت کردن دروس اختصاصی تو رشته تچربی روی درس زیست و شیمی میچرخه که قشنگ بین دانش اموزان تمایز ایچاد بشه! واقعا کنکور های 90 به بعد توی دروس ریاضی وفیزیک سختی چندانی وچود نداشته
-
@dr-bernosi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ولی واقعا سوالش خیلی جالب بود تقریبا 5 تا سوال بود که با متمم حل میشد و من در طی حل هر کدوم و بعد از یافتن پاسخش به طراح دو سه تا فوش میدادم و ...از طراح و گزینشگر کنکور بعید هستش که بیان تو درسی مث ریاضی و فیزیک تو رشته تچربی سوالات سخت طرح و انتخاب کنن! چون تاثیر چندانی نداره! سخت کردن دروس اختصاصی تو رشته تچربی روی درس زیست و شیمی میچرخه که قشنگ بین دانش اموزان تمایز ایچاد بشه! واقعا کنکور های 90 به بعد توی دروس ریاضی وفیزیک سختی چندانی وچود نداشته
ولی مثال نقضش رو خودتون هم میدونید که هست
طراح همیشه تعدادی سوال برای بچه های تاپ طرح میکنه
در سالی مثل امسال که یکمی شل گرفتن
رتبه یک 5 تا صد داشت
از کنکور هیچ چیز بعید نیست
مخصوصا تو بحث احتمال که همه چی تو کتاب اومده و اگه طراح بخواد سوال سخت بده یه جوری میپیچونه که مخ آدم سوت میکشه نیاز به خلاقیت داره
مثلا تو هندسه هم معمولا خیلی رو تین میدن سوالات رو ولی اگه بخواد سوال خلاقانه بده یک سوالایی میده که برخی از دبیر ها ادعا میکنند اقلیدس هم نمیتونه حل کنه -
من نگفتم که طوری بدن 100 زد! کنکورای اخیر اگه دواطلب مسلط بودش کاملا میتونس تو درس ریاضی و فیزیک حداقل درصدو کسب کنه! 100 زدن برای کسیه که دیگه میخواد یه رتبه بیاره! امسال زیست اسون ترین سوالات رو داشتش و البته یکم سنت شکنی داشت که خیلی از داوطلبا چوبشو خوردن!
-
در هر حال هر کسی نظری داره
و آزمون های برای سنجش نیست برای آموزش هستش و هر کسی مختار هست سوالاتش رو تحلیل کنه یا نکنه
رفع اسپم:
آقا سبحان کجایی بیای ببینی تاپیکت رو غارت کردم بیا کمی با هم به زبان ریاضی حرف بزنیم .... -
.اینطوری حساب کردم :|راه حل من کچاش مورد داره؟ چی رو درنظر نگرفتم؟
-
.اینطوری حساب کردم :|راه حل من کچاش مورد داره؟ چی رو درنظر نگرفتم؟
اصلا اینجور که فهمیدم از بیخ مشکل داره
سوال گفته دو رقم متمایز
ولی شما دو رقم یکسان گرفتی و یکیش رو متمایز قرار دادی درسته؟؟
مثلا نوشتید 992 منظور عدد 992 بوده یا حالت ها؟؟ -
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
توضیحش واقعا طولانی خواهد بود ! من شب توضییحش میدم ! ریاضی رو با نوشتن توضیحح دادن واقعا یکم سخته !آره سوالای احتمال سخت بود واقعا ....
دکتر شما ریاضیو از چی میخونین وتمرین میکنیین؟من از موج آزمون میخونم ولی زیاد نزدیک سبک کنکور نیست موج آزمون فقط چون سوالاتش قشنگه از روش میخونم
-
پ.ن: یک اینرنتی دارم شاه نداره
آپلود این عکس دقیقا نیم ساعت طول کشید
بریم سراغ سوالات سینیتکی علی برکت اللهدکتر اینجا چکارکردین دقیقا؟؟
من متوجه نشدم -
تو کنکور احتمال اومدن این سوال منفیه :| خدایی چرا این کارا رو میکنن
دقیقا :|