Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
اخرین سوال منظورمه
-
سلام احتمال غیر هم شانس برای رشته تجربی نظام قدیم هست؟؟
-
fatemehahmadi سلام نه
-
fatemehahmadi البته مطمئن نیستم بقیم نظر بدن بد نیس
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
-
-
اقای ثابتی حواس نبود که ایکس یه بار ۲/۵ بدست میاد یه بار ۷/۵
-
@S_Shojaei چه اشتباه فاحشی! #تیز بین
-
@S_Shojaei جواب تست همون ۲/۵ عه ولی خب یه جا رو اشتباه بدست اورده
-
سلام فیلم ریاضی کنکورتجربی استاد امینی راد جلسه دوم دقیقه ی 27 ، مثال 4 رو که حل کردند 2- رو توی قسمت مثبت ها گذاشتند میخواستم ببینم درست حل کردند؟؟؟ کسی میتونه کمکم کنه؟(https://alaatv.com/c/8147) اینم لینک فیلم.
-
z.ghf گفته است:
سلام فیلم ریاضی کنکورتجربی استاد امینی راد جلسه دوم دقیقه ی 27 ، مثال 4 رو که حل کردند 2- رو توی قسمت مثبت ها گذاشتند میخواستم ببینم درست حل کردند؟؟؟ کسی میتونه کمکم کنه؟(https://alaatv.com/c/8147) اینم لینک فیلم.
سلام
نمودار رو حواسشون نبود . اره شما درست میگی. ولی خب توضیحاتی که برای حل دادن درسته. جوابشم همون میشه. فقط حواسشون نبود که منفی دو رو سمت چپ نشون بدن. مشکل فقط توی رسم شکله.که دقیقا باید قرینه بشه نسبت به محور y . -
سلام الایی های عزیز امید واریم که حالتون خوب باشه. توی فصل سه ریاضی دهم ، یه موضوع مهمی مورد بحث قرار گرفته تحت عنوان ریشه ها و توان رسانی اعداد در فواصل بین منفی بی نهایت تا منفی یک، منفی یک تا صفر، صفر تا یک و نهایتا صفر تا مثبت بی نهایت. یه جدول براتون اماده کردم روزگاری حرف نداره. اگه کامل بخونیش فول میشی توی این بحث. تقدیم به شما عزیزان آلایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا