ظرفیت
-
سلام
میگن ظرفیت فلوئور فقط یه دونه اس و بقیه هالوژن ها هم ظرفیتشون ۵ ۳ ۷ ۱ هست منظور از این ظرفیت چیه؟
دانش-آموزان-آلاء -
-
سلام
میگن ظرفیت فلوئور فقط یه دونه اس و بقیه هالوژن ها هم ظرفیتشون ۵ ۳ ۷ ۱ هست منظور از این ظرفیت چیه؟
دانش-آموزان-آلاء -
Azx Azxc
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین.
اما راستش من این نکته را یه جای معتبری دیدم واسه همین میخوام بدونم منظور اینجا از ظرفیت چیه؟ -
Mehrsa 14 البته تا جایی که من میدونم ظرفیت یعنی میل اتم برای گرفتن الکترون هست و هالوژن فقط یک الکترون میخوان برای رسیدن به آرایش اوکتت البته شاید اشتباه از من باشه
-
سلام
دانش-آموزان-آلاءSaudade 19 0
سلام ببخشید تگتون کردم. گفتم شاید شما بدونین جواب این سوالو. -
سلام
دانش-آموزان-آلاءسلام
دانش-آموزان-آلاءسلام خدمت شما .ببینین هالوژنها همشون بار شون منفی یکه یعنی میتونن با گرفتن یک الکترون به ارایش گاز نجیب برسن .اون اعدادای شما گفتین مربوط به نوشتن ارایش الکترونی برای مثال اگه بریم ارایش الکترونی اتم فلوئور رو رسم کنین میبینین که تو لایه اخر که میشه 4sفقط یک الکترون جا داره یا اگه برین کلر رو رسم کنین میبینین که تو لایه اخر الکترونی که میشه4s و4pفقط ۷ تا الکترون جا دارم که به این الکترون ها میگن الکترونهای لایه ظرفیت لطفا به کلمه لایه دقت کنین .
-
سلام
دانش-آموزان-آلاءسلام خدمت شما .ببینین هالوژنها همشون بار شون منفی یکه یعنی میتونن با گرفتن یک الکترون به ارایش گاز نجیب برسن .اون اعدادای شما گفتین مربوط به نوشتن ارایش الکترونی برای مثال اگه بریم ارایش الکترونی اتم فلوئور رو رسم کنین میبینین که تو لایه اخر که میشه 4sفقط یک الکترون جا داره یا اگه برین کلر رو رسم کنین میبینین که تو لایه اخر الکترونی که میشه4s و4pفقط ۷ تا الکترون جا دارم که به این الکترون ها میگن الکترونهای لایه ظرفیت لطفا به کلمه لایه دقت کنین .
sarvin Piri
خیلی ممنونم ازتون زحمت کشیدین.
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدن -
sarvin Piri
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدنsarvin Piri
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدنخواهش میکنم اون ۳ و ۵ هم مربوط به الکترونهای لایه ظرفیت بقیه هالوزنهاست برای اینکه تسلط بیشتری داشته باسین بهتون پیشنهاد میکنم که ارایش الکترونی ۴ تا هاوژن اول رو خودتون حتماااا بنویسین .خیلی کمک کننده هستش .
-
sarvin Piri
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدنsarvin Piri
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدنو لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین ممنون میشم اون حل نشده رو به حل شده تبدیلش کنین
-
Saudade 19 0
سلام ببخشید تگتون کردم. گفتم شاید شما بدونین جواب این سوالو.Mehrsa 14
سلام خواهش میکنم
همیار عزیز به درستی راهنمایی کردن و حرف دیگه ای باقی نمیمونه
موفق باشید -
sarvin Piri
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدنخواهش میکنم اون ۳ و ۵ هم مربوط به الکترونهای لایه ظرفیت بقیه هالوزنهاست برای اینکه تسلط بیشتری داشته باسین بهتون پیشنهاد میکنم که ارایش الکترونی ۴ تا هاوژن اول رو خودتون حتماااا بنویسین .خیلی کمک کننده هستش .
sarvin Piri
ممنون ازتون.
راستش من درست متوجه منظورتون نشدم چون همه شون لایه ظرفیتشون یکیه. فلوئور با عدد اتمی ۹ به ۲s2 2p5 ختم میشه بقیه هم این مدلی هستن.
بازم ممنونممم بابت وقتی که گذاشتین -
sarvin Piri
اعداد ۳ و ۵ چجوری میشه؟
آخه میدونین ظرفیت خالی فقط نوشته بودن و مثلا برای این بود که مثلا از رو اسید هایی که حتی تشکیل میدنو لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین ممنون میشم اون حل نشده رو به حل شده تبدیلش کنین
sarvin Piri
چشم حتما میکنم این کار رو -
sarvin Piri
ممنون ازتون.
راستش من درست متوجه منظورتون نشدم چون همه شون لایه ظرفیتشون یکیه. فلوئور با عدد اتمی ۹ به ۲s2 2p5 ختم میشه بقیه هم این مدلی هستن.
بازم ممنونممم بابت وقتی که گذاشتینsarvin Piri
ممنون ازتون.
بازم ممنونممم بابت وقتی که گذاشتیننه همشون اینطوری نبستن مثلا کلر لایه ظرفیتش 4sو4pهستش حتما وقتی دارین مینویسین مرتب و براساس شماره لایه بنویسین ارایش الکترونی رو .مثلا کلر تو 4s،دوتا الکترون داره و تو4pپنج تا الکترون داره
-
Mehrsa 14
سلام خواهش میکنم
همیار عزیز به درستی راهنمایی کردن و حرف دیگه ای باقی نمیمونه
موفق باشیدSaudade 19 0
بله زحمت کشیدن گفتن. ممنون ازتون
فقط یه جاشو متوجه نمیشم اینکه همه هالوژنها لایه ظرفیتشون یکیه پس این ۷ و ۳ و ۵ و ۱ از کجا میان -
sarvin Piri
ممنون ازتون.
بازم ممنونممم بابت وقتی که گذاشتیننه همشون اینطوری نبستن مثلا کلر لایه ظرفیتش 4sو4pهستش حتما وقتی دارین مینویسین مرتب و براساس شماره لایه بنویسین ارایش الکترونی رو .مثلا کلر تو 4s،دوتا الکترون داره و تو4pپنج تا الکترون داره
sarvin Piri
بله حرفتون صحیحه من الان عکسشو میدم اخه عناصر یک گروه یعنی ممکنه لایه ظرفیت هاشون یکی نباشه؟ -
sarvin Piri
بله حرفتون صحیحه من الان عکسشو میدم اخه عناصر یک گروه یعنی ممکنه لایه ظرفیت هاشون یکی نباشه؟sarvin Piri
بله حرفتون صحیحه من الان عکسشو میدم اخه عناصر یک گروه یعنی ممکنه لایه ظرفیت هاشون یکی -
sarvin Piri
بله حرفتون صحیحه من الان عکسشو میدم اخه عناصر یک گروه یعنی ممکنه لایه ظرفیت هاشون یکی نباشه؟sarvin Piri
بله حرفتون صحیحه من الان عکسشو میدم اخه عناصر یک گروه یعنی ممکنه لایه ظرفیت هاشون یکی نباشه؟بله اسکلت لایه اخر یکیه فقط n شون فرق میکنه و ممکنه حتی کلا فرق کنن مثلا هلیوم کلا ارایشش فرق داره با اعضای دیگه
البته من اونجا که ارایش فرستادم اون اعداد اتمی و جرمی رو جابه جا نوشتم شما درس نوشتین .عدد جرمی نوشتم به جای عدد اتمی -
sarvin Piri
بله حرفتون صحیحه من الان عکسشو میدم اخه عناصر یک گروه یعنی ممکنه لایه ظرفیت هاشون یکی نباشه؟بله اسکلت لایه اخر یکیه فقط n شون فرق میکنه و ممکنه حتی کلا فرق کنن مثلا هلیوم کلا ارایشش فرق داره با اعضای دیگه
البته من اونجا که ارایش فرستادم اون اعداد اتمی و جرمی رو جابه جا نوشتم شما درس نوشتین .عدد جرمی نوشتم به جای عدد اتمیsarvin Piri
آها بله خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین -
-
Saudade 19 0
بله زحمت کشیدن گفتن. ممنون ازتون
فقط یه جاشو متوجه نمیشم اینکه همه هالوژنها لایه ظرفیتشون یکیه پس این ۷ و ۳ و ۵ و ۱ از کجا میانMehrsa 14
فکر کنم منظورتون از اعداد 1 3 5 7 زیروند عناصر در ترکیبات بین هالوژنی هست
مثلا
IF₇
ClF₃
BrF₅
BrCl