انتخاب رشته_روانشناسی
-
سلام
میخواستم درباره انتخاب رشته روانپزشکی به عنوان شغل آینده، باهاتون مشورت کنم
من پشت کنکوری تجربی هستم و برای کنکور ۱۴۰۱ خودمو دارم آماده میکنم و خیلی دوست دارم وقتی رتبه قابل قبولی رو کسب کردم برم روانپزشکی ولی مطمئن نیستم خانوادم بزارن یا نه! آخه توی اینترنت که تحقیق کردم نوشته بود حقوقش خیلی کم و اینا ولی بعضی جاها هم نوشته بودن خوبه
و من الان واقعا گیج شدم که آیا خوبه یا خوب نیست؟ کار درستی میکنم اگر برم روانپزشکی یا نه؟
واقعا نمیدونم
اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم🤍 -
M Mellor Text marked this topic as a question on
-
M Mellor Text این موضوع را در حذف کرد
-
M Mellor Text این موضوع را در بازیابی کرد
-
نظری ندارید؟
-
نظری ندارید؟
Mellor Text
آیا دونستن جواب سوالتون قبل از کنکور دادن، حیاتیه براتون!؟ -
Mellor Text
آیا دونستن جواب سوالتون قبل از کنکور دادن، حیاتیه براتون!؟Sharllot
میدونی با دونستنش یهجورایی به ثبات درونی میرسم مثل ی حس آرامش که میدونی داري برای چی تلاش میکنی و انگار داره بهت میگه راهی که داری میری تا برسی به روانپزشکی ارزششو دآره
میشه یه نوع خاطرجمعی برام
چون گیج شده بودم بر اساس مطالبی که خوندم برای همین اومدم اینجا:)، -
Sharllot
میدونی با دونستنش یهجورایی به ثبات درونی میرسم مثل ی حس آرامش که میدونی داري برای چی تلاش میکنی و انگار داره بهت میگه راهی که داری میری تا برسی به روانپزشکی ارزششو دآره
چون گیج شده بودم بر اساس مطالبی که خوندم برای همین اومدم اینجا:)،Mellor Text در انتخاب رشته گفته است:
Sharllot
چون گیج شده بودم بر اساس مطالبی که خوندم برای همین اومدم اینجا:)،عا بله حرفاتون منطقی و درسته ؛)
لذا؛
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Sharllot
چون گیج شده بودم بر اساس مطالبی که خوندم برای همین اومدم اینجا:)،Mellor Text
سلام وقتتون بخیر
خب من چیزی که اینجا تو منطقمون دارم میبینم فهمیدم هرکسی به هر چیز خوبی که علاقه داشته باشه و برای علاقش تلاش بکنه موفقه و میتونه هر سدی رو از جلوی راهش برداره ؛ خب اگر شما واقعا دوستش دارید انتخابش کنید و بهترین روانشناس منطقه خودتون و کشور بشین -
Mellor Text
سلام وقتتون بخیر
خب من چیزی که اینجا تو منطقمون دارم میبینم فهمیدم هرکسی به هر چیز خوبی که علاقه داشته باشه و برای علاقش تلاش بکنه موفقه و میتونه هر سدی رو از جلوی راهش برداره ؛ خب اگر شما واقعا دوستش دارید انتخابش کنید و بهترین روانشناس منطقه خودتون و کشور بشینgomnam gharib
امید الکی هم نمیدم
بهش ایمان دارم
هرکاری که بخوایم میشه باید واسش تلاش کنیم و به خدا و اینکه برامون بهتریییین هارو میخواد ایمان داشته باشیم -
gomnam gharib
امید الکی هم نمیدم
بهش ایمان دارم
هرکاری که بخوایم میشه باید واسش تلاش کنیم و به خدا و اینکه برامون بهتریییین هارو میخواد ایمان داشته باشیمgomnam gharib
حرفت واقعا درسته، مرسی:)🤍 -
سلام
روانپزشکی تخصصی از پزشکی هست
و اول باید پزشکی رو بخونید بعد آزمون تخصص بدید و روانپزشکی قبول بشید
درباره بازار کار روانپزشکی اطلاعی ندارم
اگر منظورتون روانشناسی هست که برای کسب درآمد بالا باید مدرکتون حداقل ارشد و دکترا باشه... چون الان کارشناسی روانشناسی یکم اشباع شده(هرچند با کارشناسی هم میشه وارد بازار کار شد)
و اگر علاقه داشته باشید و فن بیان و استعدادش رو و یا این مهارت ها رو کسب کنید بله بسیار بازار کار خوبی خواهد داشت و آینده درخشان -
سلام
روانپزشکی تخصصی از پزشکی هست
و اول باید پزشکی رو بخونید بعد آزمون تخصص بدید و روانپزشکی قبول بشید
درباره بازار کار روانپزشکی اطلاعی ندارم
اگر منظورتون روانشناسی هست که برای کسب درآمد بالا باید مدرکتون حداقل ارشد و دکترا باشه... چون الان کارشناسی روانشناسی یکم اشباع شده(هرچند با کارشناسی هم میشه وارد بازار کار شد)
و اگر علاقه داشته باشید و فن بیان و استعدادش رو و یا این مهارت ها رو کسب کنید بله بسیار بازار کار خوبی خواهد داشت و آینده درخشانmaryam111
مرسی ازت🤍
منظورم همون روانپزشکی هستش.
از تحقیقی ک کردم بین روانشناسی و روانپزشکی خب روانپزشکی رو بیشتر دوست داشتم -
maryam111
مرسی ازت🤍
منظورم همون روانپزشکی هستش.
از تحقیقی ک کردم بین روانشناسی و روانپزشکی خب روانپزشکی رو بیشتر دوست داشتمMellor Text خواهش میکنم
-
برای بازار کار و اینا
بهترین کار اینه که تو شهر خودتون یا شهرای اطرافتون از کسی که این شغل رو داره سوال کنید
ما از بیرون داریم به شغل های دیگه نگاه میکنیم و گوگل هم معمولا اطلاعات درستی نمیده -
gomnam gharib
حرفت واقعا درسته، مرسی:)🤍این پست پاک شده! -
gomnam gharib
حرفت واقعا درسته، مرسی:)🤍Mellor Text
خواهش میکنم
فقط وقتی قبول شدی تا مقطع دکترا برو و اینکه اکر جزء نفرات برتر دانشگاهتون باشید خود دانشگاه ازتون تقاضای استاد شدن میکنه -
اما من خودم روانشناس رو ترجیح میدم به روانپزشک
-
برای بازار کار و اینا
بهترین کار اینه که تو شهر خودتون یا شهرای اطرافتون از کسی که این شغل رو داره سوال کنید
ما از بیرون داریم به شغل های دیگه نگاه میکنیم و گوگل هم معمولا اطلاعات درستی نمیدهmaryam111 آره حتما باید اینکار رو بکنم
-
Mellor Text
خواهش میکنم
فقط وقتی قبول شدی تا مقطع دکترا برو و اینکه اکر جزء نفرات برتر دانشگاهتون باشید خود دانشگاه ازتون تقاضای استاد شدن میکنهgomnam gharib
آره حتما ادامه میدم -
اما من خودم روانشناس رو ترجیح میدم به روانپزشک
gomnam gharib
روانشناسی هم در جایگاه خودش رشته خوب و قشنگیه -
gomnam gharib
روانشناسی هم در جایگاه خودش رشته خوب و قشنگیهMellor Text
بله -
M Mellor Text has marked this topic as solved on
-
M Mellor Text has marked this topic as unsolved on
-
M Mellor Text marked this topic as a regular topic on
-
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام
میخواستم درباره انتخاب رشته روانپزشکی به عنوان شغل آینده، باهاتون مشورت کنم
من پشت کنکوری تجربی هستم و برای کنکور ۱۴۰۱ خودمو دارم آماده میکنم و خیلی دوست دارم وقتی رتبه قابل قبولی رو کسب کردم برم روانپزشکی ولی مطمئن نیستم خانوادم بزارن یا نه! آخه توی اینترنت که تحقیق کردم نوشته بود حقوقش خیلی کم و اینا ولی بعضی جاها هم نوشته بودن خوبه
و من الان واقعا گیج شدم که آیا خوبه یا خوب نیست؟ کار درستی میکنم اگر برم روانپزشکی یا نه؟
واقعا نمیدونم
اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم🤍Mellor Text ببین رشته روانشناسی یکی از پر در آمد ترین رشته های انسانی هستش که شانس برای دانشگاه برتر خیلی کمه مثلازیر دویست نمیتونی به دانشگاه های برتر کشور بری باید جا های دیگه بری و اینکه در آمدش هم اگه ده سال سابقه خیلی خوبی داشته باشی سالانه بیست و پنج هزار دلار ماهی هجده و پونصد و خورده ای میلیون حقوق دریافت میکنی اگه سابقت بالاتر بره در آمدت بیشتر میشه