سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
اشکال درسیام! (:
-
@9d-sf-r در اشکال درسیام! (: گفته است:
زیست : صفحه های آرواره مانند ملخ جز لوله ی گوارشیه ملخ هستن؟
سلام ن،شکل کتاب رو نگاه کنی لوله گوارش رو با رنگ قرمز معلوم کرده،بعدشم لوله گوارش اسمش با خودشه...
-
زیست : صفحه های آرواره مانند ملخ جز لوله ی گوارشیه ملخ هستن؟
نه جز دستگاه گوارشه ! لوله گوارش از اسمش معلومه ک دهن نمیتونه جزوش باشه !
لزلطفا بعد از پرسیدن سوالاتتون همیار های آلا رو تگ کنید -
alisoltany خیلی ممنون
-
زیست 1 : کیسه هایی ک اطراف سنگدان ملخ هستن هم از اونایین ک ب معده راه دارند؟؟
@همیارکیسه های اطراف سنگدان همون کیسه های معده ملخن که بر اساس متن کتاب درسی به معده ملخ راه داره
من توصیه میکنم به متن کتاب درسی بیشتر توجه کنید دوست عزیز -
reza213 در اشکال درسیام! (: گفته است:
@9d-sf-r کیسه معده به معده راه داره. متن کتابه این
@dr-sobhan در اشکال درسیام! (: گفته است:
@همیارکیسه های اطراف سنگدان همون کیسه های معده ملخن که بر اساس متن کتاب درسی به معده ملخ راه داره
من توصیه میکنم به متن کتاب درسی بیشتر توجه کنید دوست عزیزممنون ک کمکم میکنید
منم مثل reza213 تو کتاب دیدم ک نوشته اطراف معده ی ملخ تعدادی کیسه وجود داره ک ب معده راه دارن اما تو شکل کتاب این کیسه ها روی سنگدان هم هستند! البته خیلی سبز ی چیز کاملا متفاوت تری نوشته( : محل کیسه ها رو بین سنگدان و معده در نظر گرفته!) و از طرفی وختی این کیسه های روی سنگدان صورتین پس جز لوله ی گوارشن... -
سلام وقتتون بخیر
تو زمینه های مختلف درسی اشکال پیش میاد برام
این تاپیک رو زدم تا اینجا بذارمشون
میشه کمکم کنید؟
ممنونپ.ن : برای این ک ی یادبگیرم باید کاملا بفهممش ممکنه باهاتون درمورد جوابایی ک بهم میدین بحث کنم یا قبول کردنش برام سخت باشه
امیدوارم سو تفاهم نشه -
منم مثل reza213 تو کتاب دیدم ک نوشته اطراف معده ی ملخ تعدادی کیسه وجود داره ک ب معده راه دارن اما تو شکل کتاب این کیسه ها روی سنگدان هم هستند! البته خیلی سبز ی چیز کاملا متفاوت تری نوشته( : محل کیسه ها رو بین سنگدان و معده در نظر گرفته!) و از طرفی وختی این کیسه های روی سنگدان صورتین پس جز لوله ی گوارشن...اوه اوه ! اصلا سراغ درسنامه خیلی سبز نرید که الکی وقت گیره ! کتاب بخونید تست بزنید و از فیلمای آلااستفاده کنید ولی سراغ درسنامه خیلی سبز نرید که توی سال کنکور بدرد نمیخوره (این تجربهی شخصیه منه و سرش کلی زمان از دست دادم)
-
سلام وقتتون بخیر
تو زمینه های مختلف درسی اشکال پیش میاد برام
این تاپیک رو زدم تا اینجا بذارمشون
میشه کمکم کنید؟
ممنونپ.ن : برای این ک ی یادبگیرم باید کاملا بفهممش ممکنه باهاتون درمورد جوابایی ک بهم میدین بحث کنم یا قبول کردنش برام سخت باشه
امیدوارم سو تفاهم نشهنه نگران نباشید ! آلا همیارای زیاد و خوبی داره که خیلی خوب میتونن قانع و کمکتون کنن اینو من بهتون قول میدم : )
-
سلام ،بله همونطور که دوستمون گفتن اصلا سراغ درسنامه خیلی سبز نرين که وقت تلف کردنيه واسه خودش ،من خودم خیلی سبز زیست دارم ولی فقط تست هاش رو زدم تموم شد. شما از سوالاتون پیداس که باید اول رو متن مسلط باشین ،توصیه اینکه اول بیاید متن رو کاملا حفظ کنین بعد مراحل بعدی مثل مطالعه مفهومی تر و تمرکز بر روی قید ها و شکل ها و اینا ...
بريد بخش زیست شناسی و اونجا فک کنم نحوه مطالعه زیست نوشته شده باشه .
-
منم مثل reza213 تو کتاب دیدم ک نوشته اطراف معده ی ملخ تعدادی کیسه وجود داره ک ب معده راه دارن اما تو شکل کتاب این کیسه ها روی سنگدان هم هستند! البته خیلی سبز ی چیز کاملا متفاوت تری نوشته( : محل کیسه ها رو بین سنگدان و معده در نظر گرفته!) و از طرفی وختی این کیسه های روی سنگدان صورتین پس جز لوله ی گوارشن...اوه اوه ! اصلا سراغ درسنامه خیلی سبز نرید که الکی وقت گیره ! کتاب بخونید تست بزنید و از فیلمای آلااستفاده کنید ولی سراغ درسنامه خیلی سبز نرید که توی سال کنکور بدرد نمیخوره (این تجربهی شخصیه منه و سرش کلی زمان از دست دادم)
سجاد96 در اشکال درسیام! (: گفته است:
سلام ،بله همونطور که دوستمون گفتن اصلا سراغ درسنامه خیلی سبز نرين که وقت تلف کردنيه واسه خودش ،من خودم خیلی سبز زیست دارم ولی فقط تست هاش رو زدم تموم شد. شما از سوالاتون پیداس که باید اول رو متن مسلط باشین ،توصیه اینکه اول بیاید متن رو کاملا حفظ کنین بعد مراحل بعدی مثل مطالعه مفهومی تر و تمرکز بر روی قید ها و شکل ها و اینا ...
بريد بخش زیست شناسی و اونجا فک کنم نحوه مطالعه زیست نوشته شده باشه .
بله فکر کنم حق با شماست و من زیست خوندن بلد نیستم...
البته دیگه وقتش رو هم ندارم کمتر از ی هفته ی دیگ میتونم درس بخونم تا مهر ماه و بعدش من موندم و درسای پایه ای ک جم نکردم و درسای پیش ک...
بیش تر از فیلمای دکتر رحیمی استفاده میکنم تو سایت و ممنونم ک گفتید نرم سراغ خیلی سبز! -
بلدی:)
اینجا همه سوالاتو بذار(هم آسون و هم سخت)،ما هم تا جایی که سوادمون قد بده کمکت میکنیم:)
خوبه که دقت میکنی و سرسری از متن کتاب نمیگذری!
تا مهرماه بیشتر رو اختصاصی و مخصوصا زیست تمرکز کن .. یه پایه رو هم خوب ِ خوب جمع کنی عالیه..از مهر هم با برنامه آزمونت ان شالله بقیه درسا رو میخونی:)موفق باشی خواهر یا برادر
-
البته دیگه وقتش رو هم ندارم کمتر از ی هفته ی دیگ میتونم درس بخونم تا مهر ماه و بعدش من موندم و درسای پایه ای ک جم نکردم و درسای پیش ک...
بیش تر از فیلمای دکتر رحیمی استفاده میکنم تو سایت و ممنونم ک گفتید نرم سراغ خیلی سبز!اصلا نگران اینکه وای تابستون تموم شد و وقتی نمونده نباشید ! چون اولا خیلییی وقت مونده
دوما هروقت ماهی رو از آب بگیری تازهست
بعد یه نکته دیگه اینکه شما میگی زیست خوندن بلد نیستم میتونید از همیار زیست کمک بگیری و با پشکاااار توش قوی بشی
توقع نداشته باشید سریع قوی بشید زیست درسیه ک کم کم توش پیشرفت میکنید
روی متن کتاب درسی خیلی مانور بدید ! شده یه صفحه رو خوندنشو 50 دیقه زمان صرف کنید ولی کامل یاد بگیریدش -
منم مثل reza213 تو کتاب دیدم ک نوشته اطراف معده ی ملخ تعدادی کیسه وجود داره ک ب معده راه دارن اما تو شکل کتاب این کیسه ها روی سنگدان هم هستند! البته خیلی سبز ی چیز کاملا متفاوت تری نوشته( : محل کیسه ها رو بین سنگدان و معده در نظر گرفته!) و از طرفی وختی این کیسه های روی سنگدان صورتین پس جز لوله ی گوارشن...1)چون کیسه ها ب معده باز میشن و آزادن تقریبا ،کتاب اینطوری گفته...ی فیلم تشریح ببینید جامیفته،از نظر علمی هم خیلی سبز درست گفته،ولی کنکور علمی نیست!
-
alisoltany بله حتما میبینم ممنون از راهنماییتون