چله پر جایزه آلاء
-
سلام. انار طلایی چیه؟ قبل از ایرادات سایت یه بار انار رو دیدم با ۸ تا شانس ولی سایت خطا داد. الان شانس صفره و خبری هم انار طلایی نیست!
کسی میدونه فلسفه انار طلایی چی بود؟ کنجکاو شدم
@sara-83
سلام
بله متاسفانه توی توضیحات نوشته بود که به ازای هر درس راه ابریشمی که تابحال داشتید یه انار شانس بیشتر دارید ولی برای من کلا ۵ تا شانس زده بودپرسیدم و جواب ندادن خانم مدیر):
انار طلایی مخصوص کسایی هست که پک راه ابریشم رو خریداری کردن -
در مورد کد تخفیف و شانس ها اگر مشکلی هست تیکت بزنید
تیکتهایی که بدون پاسخ بسته شدن هم پیگیری میشه
انار طلایی برای کسانی هست که پک کامل رو تهیه کرده بودن
تعداد شانسهای شما برابر با تعداد دروس راه ابریشم هست که از آذرماه ۹۹ تا آذر ماه ۱۴۰۰ تهیه کردین -
@m-an
سلام ببخشید یه سوال داشتم.من وقتی روی لینک تخفیفی که برام فرستاده شده میزنم محصولات رو تخفیف خورده میاره ولی وقتی به سبد خریدم اضافه میکنم محصول مورد نظرم رو تخفیف اعمال نمیشه رو محصول. خواستم علت رو جویا بشم. ممنون میشم پاسخ بدیداین پست پاک شده! -
@m-an
سلام ببخشید یه سوال داشتم.من وقتی روی لینک تخفیفی که برام فرستاده شده میزنم محصولات رو تخفیف خورده میاره ولی وقتی به سبد خریدم اضافه میکنم محصول مورد نظرم رو تخفیف اعمال نمیشه رو محصول. خواستم علت رو جویا بشم. ممنون میشم پاسخ بدیدsana shokuhiasl
@M-an
من هر کاری میکنم تخفیف اعمال نمیشه چندین بار هم چند روزه امتحان میکنم و حتی اخرین بار که امتحان کردن درصد تخفیف رو حتی اشتباه میزنه و وقتی به درگاه بانک میری پرداخت کنی هم تخفیف نمیزنه .ممنون میشم راهنمایی کنید. -
سلام من تخفیف 70 برام زد میخوام الان بخرم ولی نمیاره چی کار کنم؟
MasoumehSadat Ghadamgahi سلام داداش دقیقا همین اتفاق واسه منم افتاده از خود شب یلدا تا الان دارم تیکت میزنم ولی هیچی به هیچی
-
دوستان کد معرف بزنید شانس دوباره بگیرید KWH8IfPaeO
-
سلام کی قرعه کشی انجام میشه؟
-
سلام من تازه وارد الا شدم چطور باید فیلما رو دانلود کرد جزوات کجا هستن؟
-
من میخواستم عضو گروه انسانیا بشم چطور میتونم راهنمایی لطفااا