خرابی سایت
-
گفتن تیکت بزنید سایت مشکل داره
قسمت تیکت هم کار نمیکنه -
چشام سفید شد بس که اومد چک کردم سایت درست شد یا نه
-
گفتن تیکت بزنید سایت مشکل داره
قسمت تیکت هم کار نمیکنهAlireza a2 دقیقا
-
آلا عزیز
از دیروز تا الان تقریبا یه روزه که سایت بالا نمیاد ، چه برسه به این که بشه تیکت زد ، الان هم راه ابریشمی ها دم ازمونشون عقب افتادن ، هم اونایی که شنبه امتحان دارن نمیتونن وارد پنل ابریشمشون بشنمن نه متخصصم نه هیچی ، ولی بنظرم سرور ها آلا اگه از یه حدی شلوغ تر بشه ، کار نمیکنه چون صبح اول وقت کار میکرد ، هر چی زمان گذشت و تعداد بیشتری وارد سایت شدن ، همین باعث شد که دوباره سایت قطع بشه
توروخدا اگه میخواین درست کنید سرور رو زوتر انجام بدید منتظر تیکت بچه ها نمونید ، چون حتی نمیشه تیکت زد
امیر رضا فتح اللهی دقیقا همینطوره
من صبح خوشحال بودم که اوکی شده و برنامهی دیروز رو تا حدودی جبران کردم ولی ظاهراً با این اوضاع از برنامهی امروز هم قراره عقب بمونم -
@m-an تا شما بخواید بررسی کنید مشکلو پیدا کنید دو سه روز گذشته
یعنی واقعا از دیروز تا الان نفهمیدین مشکل کار از کجاست ؟؟؟
امیر رضا فتح اللهی
این حجم از عصبانیت و طلبکاری برای چیه؟=)
مسلما خود تیم الا هم نمیخواستن ک همچین مشکلاتی بوجود بیاد.
پس به جای تشویش ذهن خودتون و دیگران به دروس دیگهتون برسید تا سایت درست بشه. -
bahar mohammadi 0 منم قول دادم بخاطرش نزری بدم....ههه اگه سایت درست بشه
-
بله برا خیلیا اینطور شده
-
mahmood 0 دقیقا
همین یه بار یه تخفیف گنده گیرم اومده بود
کی چشمم زد آخه -
الان دوستان راه ابریشمی که صبح زود وارد داشبورد شدن
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟ -
خب بچها اینکه همتون هی دارید چک میکنید و تلاش میکنید وارد سایت شید و هی اینجا پیم میدید دردی رو دوا نمیکنه علاوه براینکه ترافیک سایت هم بالا میره
چندین بار هم ادمین گفت درحال پیگیرین دیگه کاری نمیشه کرد آرامش خودتونو حفظ کنید حداقل
-
bahar mohammadi 0
کاری نمیشه کرد دو روزه اینجوری میشه حداقل کاش فیلمارو دانلود میکردیم صبح کسی دانلود کرده بفرسته
-
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟Alireza a2 نه گدار نبود
-
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟این پست پاک شده! -
mahmood 0 دقیقا
همین یه بار یه تخفیف گنده گیرم اومده بود
کی چشمم زد آخهbahar mohammadi 0 واس تو هم 100درصد بود دوستمم 100 در اومده بود نتونسته استفاده کنه یعنی چی اخه
-
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟Alireza a2 خیر نبود
الان گدار آخرین اولویت هست
اصلا گدار رو برای حتی ما ابریشمی ها پولی کنن ولی سایت رو درست بکنن ممنونم می شیم -
آلا عزیز
از دیروز تا الان تقریبا یه روزه که سایت بالا نمیاد ، چه برسه به این که بشه تیکت زد ، الان هم راه ابریشمی ها دم ازمونشون عقب افتادن ، هم اونایی که شنبه امتحان دارن نمیتونن وارد پنل ابریشمشون بشنمن نه متخصصم نه هیچی ، ولی بنظرم سرور ها آلا اگه از یه حدی شلوغ تر بشه ، کار نمیکنه چون صبح اول وقت کار میکرد ، هر چی زمان گذشت و تعداد بیشتری وارد سایت شدن ، همین باعث شد که دوباره سایت قطع بشه
توروخدا اگه میخواین درست کنید سرور رو زوتر انجام بدید منتظر تیکت بچه ها نمونید ، چون حتی نمیشه تیکت زد
امیر رضا فتح اللهی به نظرم به قضیه جوایز یلدا ربط داره چون از دیروز به خاطر تخفیف راه ابریشم خیلی ها وارد سایت آلا شدن باعث شد سایت نابود بشه
من نمیدونم واقعا چرا اینطور میکنن -
خوبه حداقل پنل راه ابریشم من بالا میاد میتونم فیلم ببینم تست بزنم