خرابی سایت
-
یعنی در کامپیوتر سرچ کنیم ، ctl+shift+n ??
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط امیرحسین حاجی پور انجام شدهmahdi shokry نه دوست عزیز کروم رو باز کن بعد این کلید هایی که گفت باهم بگیر یا اینکه روی سه نقطه مرورگر بزن و بعد روی incognito بزن
-
بچها سایت واسه شما هم درست شد؟؟
Hasti Aghaee بله درست شده
-
تا دوباره خراب نشده دانلود کنید
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shadow 0 یعنی برای شما درست شده؟؟
پس چرا برای من هنوز قطعه ؟
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry چه گرفتاریه اخه
پارسال اصلا از این خبرا نبودا .
امسال که پشت کنکوری شدیم کلا سایت و اپ آلاء از کار افتاد . -
mahdi shokry اپلیکیشن هنوز مشکل داره ولی سایت کار میکنه از سایت برید
-
mahdi shokry چه گرفتاریه اخه
امسال که پشت کنکوری شدیم کلا سایت و اپ آلاء از کار افتاد .نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry الان شنبه امتحان دارم ، میخواستم چاپار ببینم مرور شه ، که کلا از دیروز همه چی خراب شده ...
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0 باشه ممنونم از راهنمایی .
-
Hasti Aghaee بله درست شده
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0 واسه تو فیلم هارو باز میکنه وارد سایت میشه ولی فیلم هارو نمیاره بالا
-
سلام به همگی، دوباره سایت خراب شد ولی همونطور که یه تاپیک زدم اگه تو حالت ناشناس برید باز میکنه و واسه من الان از دیشب اوکیه
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0 واسه من خرابه
-
mahdi shokry درود.
حاجی یه لحظه درست شد الان نه سایت میاره نه برنامه...
-
mahdi shokry درود.
حاجی یه لحظه درست شد الان نه سایت میاره نه برنامه...
-
mahdi shokry چه گرفتاریه اخه
امسال که پشت کنکوری شدیم کلا سایت و اپ آلاء از کار افتاد .mahdi shokry ببخشید شما که یکسال پشت کنکور بودید اطلاع ندارید که سال بعد هم میشه دوباره از راه ابریشم استفاده کرد؟
یا اینکه دوباره باید خریده بشن؟ -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry
واسه من همچینه هیچی وا نمیکنه
-
-
mahdi shokry ببخشید شما که یکسال پشت کنکور بودید اطلاع ندارید که سال بعد هم میشه دوباره از راه ابریشم استفاده کرد؟
یا اینکه دوباره باید خریده بشن؟نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow 0 اپدیت میشن گفتن
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar اگه تونستی وارد سایت بشی ار حساب کاربریت بیا بیرون با حالت ناشناس برو اینجوری باز میکنه
-
Mery Stetar اگه تونستی وارد سایت بشی ار حساب کاربریت بیا بیرون با حالت ناشناس برو اینجوری باز میکنه