سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
Hoosein Havaeji نه از سایت نه از اپ نه ازهیچی
-
Jahid Khalilian دقیقاا اون وسط مسطا یهو میگ خطا در اتصال اینترنت
-
Shadow 0
دقیقا الان میخواستم همینو بگم
الان وصل شده بود دوباره قطع شد -
قطع و وصل میشه هی
داستان چیه؟ -
Ilya Mansouri سلام
دانلود کردی با چی سرعت فیلمارو زیاد میکنی؟
من برنامه فیلم باز کن عادی گوشیم افزایش سرعت نداره.
دانلود هم میکنم با این مساله به مشکل میخورم -
ای واااااای چرا دوباره اینجوری شد این
-
-
وااای من تو موسسات دیگه میرم کلاس این مشکلات نیست چه غلطی کردم راه ابریشم زبان رو خریدم بابا زشته درست کنین سایت رو
-
پارسالم همش سایت قطع بود یا فرسنگا با تاخیر پخش میشد بسههههههههههه دیگه امسالم چون تست ها به روز نبود دوباره کلی هزینه کلاس دادم چرا اینطوریه اینجا؟ خودتون گفتید راه ابریشم براتون اپدیت میشه ولی.....
-
zahra maleki خب شما فق زبان رو خریدین و فیلماش کمه نسبتا پس بهتر نیس دان کنین ک مشکلی نباشه؟!
-
kosar adibi نه من کل پک عمومی و تخصصی روخریدم بعد دیدم واقعا وقت گیره و مطابق کنکور 1400 نیست بعد رفتم فیزیک وریاضی و فارسی جای دیگه کلاس ثبت نام کردم
-
zahra maleki خوب نیس ینی؟!
-
سلام گلای توی خونه ، سایت کار میکنه؟ اپ الان چند ساعته پریده باز.
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to zahra maleki on آخرین ویرایش توسط Shadab Rad انجام شده
zahra maleki حالا درسته که وضعیت خوب نیست ولی این دلیل نمیشه که انقد طلبکارانه حرف بزنیم!وقتی آلا انقد هوای ما رو داره بنظرم اگر هم قراره از مشکلاتش انتقاد بشه حداقل با یه لحن مهربون تر نه انقد زننده!
کاش یاد روزهای خوب هم بیفتیم و متضاد همین لحن ازشون تشکر کنیم! -
پاسخ: مشکل سایت الا
-
امیر رضا فتح اللهی یک فیلم از فرسنگ ۵ ندیدم .
امتحانات هم بخش زیادیش در فرسنگ ۵ هست که پوشش دهنده ۱۲ هست .
سایت و اپ پریده .
خب ما چه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
zahra maleki میتونین تهیه نکنین هرساله وقتی براتون یه سال مشکل پیش اومده!
کاش توی فضای عمومی یکم بیشتر روی لحن حرف زدنمون کار کنیم