سوال فنی در موارد راه ابریشم
-
سلام تا اونجایی که به ما گفتن تاریخ انقضا نداره
-
میتونی بخری تاریخ انقضا نداره
-
سلام
همونطور که گفتن. میتونید خریداری کنید
ولی بنظر بذارین تابستون دوازدهم بهتره. چون شاید تا اون موقع کتابا تغییر کنه
و یا آپشنی بهش اضافه بشه که اگه الان بگیرید اون موقع شاید این شامل شما نشهHhh Hh آها مرصی ممنون
-
میتونی بخری تاریخ انقضا نداره
mahdi abdollahpour
مرصی
-
سلام تا اونجایی که به ما گفتن تاریخ انقضا نداره
mohammadhosein Bahadori آها ممنون
-
Hhh Hh آها مرصی ممنون
Parsa Mohtasham Niya 0
خواهش میکنم -
من دانش آموز دهمی هستم رشته تجربی دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی کرمانشاه حالا ی سوال داشتم من تو این تخفیف ها و تبلیغات و اینا خیلی از راه ابریشم خوشم اومد ولی توی بخش سوالات متداول نوشته بود که بزارم دوازدهم بخرم این رو سوال من اینه که اگه الان بخرم راه ابریشم رو میتونم سال یازدهم و دوازدهم هم استفاده کنم یا تاریخ مصرف و داره و بعد از یه سال عوض میشه و باید دوباره تهیه کنم!؟
ممنون میشم راهنماییم کنینParsa Mohtasham Niya 0 از طریق خود سایت تیکت بزنید بهتون میگن
-
من دانش آموز دهمی هستم رشته تجربی دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی کرمانشاه حالا ی سوال داشتم من تو این تخفیف ها و تبلیغات و اینا خیلی از راه ابریشم خوشم اومد ولی توی بخش سوالات متداول نوشته بود که بزارم دوازدهم بخرم این رو سوال من اینه که اگه الان بخرم راه ابریشم رو میتونم سال یازدهم و دوازدهم هم استفاده کنم یا تاریخ مصرف و داره و بعد از یه سال عوض میشه و باید دوباره تهیه کنم!؟
ممنون میشم راهنماییم کنینParsa Mohtasham Niya 0 سلام همین الان بخر،از پایه خودتو قوی کن