طول روده بزرگ گیاهخواران بیشتره و روده ی باریک گوشت خواران؟؟
-
reza213 در طول روده بزرگ گیاهخواران بیشتره و روده ی باریک گوشت خواران؟؟ گفته است:
شکل کتابه این. و اون دو موردی هم که گفتم کاملا مشخصه تو شکل
-
توی کتاب نسبت طول روده به بدن گفنه شده بنابراین نمیتونیم اینطوری نظری بدیم
-
@dr-bernosi در طول روده بزرگ گیاهخواران بیشتره و روده ی باریک گوشت خواران؟؟ گفته است:
اینی که شما میگید برا قورباغه هست. چه ربطی به سوال من داره؟!!
-
@dr-bernosi در طول روده بزرگ گیاهخواران بیشتره و روده ی باریک گوشت خواران؟؟ گفته است:
اینی که شما میگید برا قورباغه هست. چه ربطی به سوال من داره؟!!
reza213
اره اشتباه شدش :| خب همون صفحه نوشته که! طول روده گوشتخواران کمتر از سایر چانورانه! بعدشم گفته که طول روده بیشتر فرصت بیشتری برای چذب مواد گیاهیه -
reza213
اره اشتباه شدش :| خب همون صفحه نوشته که! طول روده گوشتخواران کمتر از سایر چانورانه! بعدشم گفته که طول روده بیشتر فرصت بیشتری برای چذب مواد گیاهیه@dr-bernosi در طول روده بزرگ گیاهخواران بیشتره و روده ی باریک گوشت خواران؟؟ گفته است:
reza213
اره اشتباه شدش :| خب همون صفحه نوشته که! طول روده گوشتخواران کمتر از سایر چانورانه! بعدشم گفته که طول روده بیشتر فرصت بیشتری برای چذب مواد گیاهیهطول کدوم روده همه!! ک خودم ب موضوع پی بردم.
-
این مقایسه بنظرم درست نیست
یعنی فک نکنم همیشه اینجوری باشه
..مثلا طبق این قاعده ..طول روده شیر ک گوشتخواره باید از طول روده بزغاله کوچیکتر باشه.... -
_MILAD_ قشنگ هیشکی به مطلب من توجه نمیکنه جالبه. من ریز واردش شدم و شما کلی میبینی!!!!!!!!!!
-
reza213
با توجه و دقت به این شکل:
1️⃣ آیـا روده باریک گوشتخواران درازتر از روده ی باریک گیاهخواران است؟؟؟2️⃣آیــا روده بــزرگ گوشتخواران کـوچکتر از روده ی بزرگ گیاهخواران است؟؟؟
من جواب اینو دادم ! -
این مقا یسه درصورتی قابل قبوله که دو جاندار مورد مقایسه از لحاظ جسه بدنی یکسان باشن
مثلا نیایم بگیم مثلا جانداری مثه عنکبوت که گوشتخوار روده باریک بلند تری در مقایسه با گوزن که مثلا گیاه خواره داره خب یه همچین مقایسه درس نیس
تتیجه:اگر گزاره ای با این مضمون طرح شه که روده باریک گیاهخوار به طور قطع از گوشتخوار کوتاه تره این گزاره ی غلطیه
من نمیدونم سوالی که طرح شده رو جواب دادمدیگه همین بود ببخشید شاید من بد فهمیدم