شیمی راه ابریشم
-
سلام بچه ها خیلی ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
خاستم ببینم کسی اینجا هست که شیمی راه ابریشم خریده باشه؟
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟ -
-
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟محمد هادی 0 سلام بله خیلیی کامله.
نمیدونم چندساعت ولی حجمش زیاده کار یکی دو روز نیست مگر اینکه از امکانات دیگه مثل گدار یا چاپار استفاده کنید که قطعا اونا هم کاملن -
محمد هادی 0 سلام بله خیلیی کامله.
نمیدونم چندساعت ولی حجمش زیاده کار یکی دو روز نیست مگر اینکه از امکانات دیگه مثل گدار یا چاپار استفاده کنید که قطعا اونا هم کاملنmahsaaa rezaeee من روز شنبه امتحان دارم و دیگه هرچی وقت داشته باشم میتونم بزارم براش
کار سه چار روز چی ؟ -
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟محمد هادی 0 سلام قدرتمند ترینهههه واقعا نمیشه بگم چقدر خوبه
-
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟محمد هادی 0 ولی حجمش زیاده هر فیلمش کمتر ۳۰ مین نیس
تو چاپار حفظیات گفته نشده فقط
گدار هم تست هست ۳۰۰ تا که نرور میگه فصل ۱ و ۲ رو -
محمد هادی 0 ولی حجمش زیاده هر فیلمش کمتر ۳۰ مین نیس
تو چاپار حفظیات گفته نشده فقط
گدار هم تست هست ۳۰۰ تا که نرور میگه فصل ۱ و ۲ روMarzieh Abouei تقریبا چندتا فیلمه؟ فقط فصل 1 و2 دوازدهم
-
Marzieh Abouei تقریبا چندتا فیلمه؟ فقط فصل 1 و2 دوازدهم
محمد هادی 0 خیلیهه یه باکس لقمه دارم میخونم ۴۵ مین بیشتر نمیشه میلم دقیق میگم بهت
-
Marzieh Abouei تقریبا چندتا فیلمه؟ فقط فصل 1 و2 دوازدهم
محمد هادی 0 سلام من فقط درسنامه هاش رو شمردم شد ۶۶ تا فیلم
با تست هاش دیگه خیییلی میشه -
mahsaaa rezaeee من روز شنبه امتحان دارم و دیگه هرچی وقت داشته باشم میتونم بزارم براش
کار سه چار روز چی ؟محمد هادی 0 سلام برای امتحان که نمی تونید اون همه فیلم رو ببینید ...
برای امتحانتون برید از شاد نمونه تدریس ها تدریس یه معلم و انتخاب کنید و بخونید -
اگه واقعا هیچی از شیمی فصل ۱ و۲ نمیدونین برین فیلم های صفر تا صد استاد محسن معینی رو ببینید که فصل ۱ و ۲ در مجموع ۲۸ تا فیلم داره. امسال تازه ضبط شده ..
ولی اگه یه چیزای نصفه نیمه بلدین از شیمی دوازدهم ، پیشنهاد میکنم جزوه ی استاد معینی که مال سال ۹۸_۹۷ هست رو دانلود کنین خیلی خوب توضیح دادن و با تمام نکاتاینم براتون شمردم تا ۵۰ تا صفحه pdf باید بخونین.
من خودم دوازدهم بودم ، چون فیلم های راه ابریشم زیاد بود و تکلیف هم دبیرا زیاد میدادن، مجبور شدم از روی همین pdf بخونم که واقعا عالی بود -
محمد هادی 0 سلام من فقط درسنامه هاش رو شمردم شد ۶۶ تا فیلم
با تست هاش دیگه خیییلی میشهbahar mohammadi 0 مرسییی
-
اگه واقعا هیچی از شیمی فصل ۱ و۲ نمیدونین برین فیلم های صفر تا صد استاد محسن معینی رو ببینید که فصل ۱ و ۲ در مجموع ۲۸ تا فیلم داره. امسال تازه ضبط شده ..
ولی اگه یه چیزای نصفه نیمه بلدین از شیمی دوازدهم ، پیشنهاد میکنم جزوه ی استاد معینی که مال سال ۹۸_۹۷ هست رو دانلود کنین خیلی خوب توضیح دادن و با تمام نکاتاینم براتون شمردم تا ۵۰ تا صفحه pdf باید بخونین.
من خودم دوازدهم بودم ، چون فیلم های راه ابریشم زیاد بود و تکلیف هم دبیرا زیاد میدادن، مجبور شدم از روی همین pdf بخونم که واقعا عالی بودbahar mohammadi 0 اره پس واقعا زیاده مجبورم همینکارو کنم
-
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟محمد هادی 0 🟣در کل فرسنگ ها دوازدهم بدون تست هاش ۶۷ تا هست هرکدوم حداقل نیم ساعت هست چیزی حدود ۳۴ ساعت
علاوه بر اینکه باید نکات رو وقت بزاری بخونی ۵ تا فرسنگ اومده جلو ابریشم شیمی دوازده رو
🟡چاپار ها تا فرسنگ دوم بیشتر منتشر نشده پس چاپارم نمیشه....
🟢گدارم ۲۹ تا فیلمه که مرور میشه به نظر من گدار رو بگیر چونکه هم تست میزنی هم مرور میشه نکات ازمون تشریحی هم داره همشم منتشر شده(با این فرض گفتم که با مدرسه جلو اومدی و میدونی کلیت کار چیه و فقط نکات رو میخوای)
اگرم که حس میکنی تدریس کامل نیاز داری فیلمایی که بچه ها گفتن رو بزار با سرعت 2xببین
-
bahar mohammadi 0 مرسییی
محمد هادی 0 خواهش میکنم
-
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟محمد هادی 0 والا منکه راضیم من امتحانات مدرسه شیمی اصلا سمت مسائل نمیرفتم اما با راه ابریشم به چهل درصد نزدیک شدم
-
mahsaaa rezaeee من روز شنبه امتحان دارم و دیگه هرچی وقت داشته باشم میتونم بزارم براش
کار سه چار روز چی ؟محمد هادی 0 گدار جمع بندی تستی هست از نیمسال اول
ولی من با همون فیلم ها امتحانمو عالی دادم پیشنهاد میکنم گدار رو تهیه کنید هرچند راه ابریشم رو بخرید گدار رو رایگان میدن بهتون -
محمد هادی 0 والا منکه راضیم من امتحانات مدرسه شیمی اصلا سمت مسائل نمیرفتم اما با راه ابریشم به چهل درصد نزدیک شدم
عباس زنگارکی دقیقا
-
محمد هادی 0 🟣در کل فرسنگ ها دوازدهم بدون تست هاش ۶۷ تا هست هرکدوم حداقل نیم ساعت هست چیزی حدود ۳۴ ساعت
علاوه بر اینکه باید نکات رو وقت بزاری بخونی ۵ تا فرسنگ اومده جلو ابریشم شیمی دوازده رو
🟡چاپار ها تا فرسنگ دوم بیشتر منتشر نشده پس چاپارم نمیشه....
🟢گدارم ۲۹ تا فیلمه که مرور میشه به نظر من گدار رو بگیر چونکه هم تست میزنی هم مرور میشه نکات ازمون تشریحی هم داره همشم منتشر شده(با این فرض گفتم که با مدرسه جلو اومدی و میدونی کلیت کار چیه و فقط نکات رو میخوای)
اگرم که حس میکنی تدریس کامل نیاز داری فیلمایی که بچه ها گفتن رو بزار با سرعت 2xببین
Marzieh Abouei
مرسی از همه دوستانی که راهنمایی کردن و شما
تصمیم گرفتم خودم بخونم و اگه مشکلی داشتم فیلم نگاه کنم چون واقعا نمیرسم.
فقط مهم ترین پیش نیازهای فصل یک و دو از سالهای قبل چیه؟ -
م محمد هادی 0 has marked this topic as solved on
-
کیفیتش چجوریه؟
پیش نیاز ها کامله کامله؟
و اینکه تا فصل دوم دوازده حدودا چند ساعت درسنامه کار کردن؟محمد هادی 0 به نظرم زیاد به کمیت توجه نکن
استاد پویان نظر خیلی عالیه
طراح قلم چی هم هست . اول پیله رو ببین شاید بتونم بگم حداقل ۳۰ درصد شیمی تو پیله هست
بعد فرسنگ هارو .