کیا مشاور دارن؟؟! از کدوم موسسه؟!
-
سلام. من از مهر با مشاور کار میکردم ازموسسه گاماس ۲۰ اما به برنامه هاش نرسیدم بعد یه مدت چون کم کاری میکردم نمیرسیدم برنامه رو کامل اجرا کنم وبعد دو سه بار که ساعت مطالعه رو پایین فرستادم بهش دیدم ازم سرد شده و دیگه زیاد توجه نمیکنه و مجبور می شدم الکی برنامه رو بفرستم. اینم باعث عذاب وجدان میشد توی من .
خلاصه الان دو ماهه مشاور ندارم درسارم دستو پاشکسته خوندم الانم نمیدونم چیکارکنم.
میخوام بازم مشاور بگیرم اما میترسم بازم مثل قبلا بشه. دیگه وقتی هم نمونده اگه تصمیم درستی نگیرم دیگه شاید نشه جبرانش کرد. -
-
-
سلام. من از مهر با مشاور کار میکردم ازموسسه گاماس ۲۰ اما به برنامه هاش نرسیدم بعد یه مدت چون کم کاری میکردم نمیرسیدم برنامه رو کامل اجرا کنم وبعد دو سه بار که ساعت مطالعه رو پایین فرستادم بهش دیدم ازم سرد شده و دیگه زیاد توجه نمیکنه و مجبور می شدم الکی برنامه رو بفرستم. اینم باعث عذاب وجدان میشد توی من .
خلاصه الان دو ماهه مشاور ندارم درسارم دستو پاشکسته خوندم الانم نمیدونم چیکارکنم.
میخوام بازم مشاور بگیرم اما میترسم بازم مثل قبلا بشه. دیگه وقتی هم نمونده اگه تصمیم درستی نگیرم دیگه شاید نشه جبرانش کرد.سینا داده سلام
به نطر من مشاوره فقط باید بررسی کنه
برنامه هرکسی باید خودش بنویسه چون مشاور اطلاعی از حال دقیق الان ویه ساعت بعد ندارهبعضی مشاوره ها واقعا یه برنامه سنگینی میدن خیلی خسته کننده میشه حق میدم بهت
ولی خوب اگه میتونی بدون مشاور پیش بری شاید بهتر باشه تا اینکه وقتت صرف عوض گردن مشاور کنی -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
میخوام بازم مشاور بگیرم اما میترسم بازم مثل قبلا بشه. دیگه وقتی هم نمونده اگه تصمیم درستی نگیرم دیگه شاید نشه جبرانش کرد.سینا داده کدوم شهرین؟
-
میخوام بازم مشاور بگیرم اما میترسم بازم مثل قبلا بشه. دیگه وقتی هم نمونده اگه تصمیم درستی نگیرم دیگه شاید نشه جبرانش کرد.سینا داده اگه به فکر دختره نبودیاااا الان راحت بودی
-
سینا داده اگه به فکر دختره نبودیاااا الان راحت بودی
-
سینا داده کدوم شهرین؟
zahra maleki میانه
-
zahra maleki میانه
سینا داده دکتر خانی رو بزن تو اینستا و ثبت نام کن
-
سینا داده چی شد حالا؟
-
سینا داده چی شد حالا؟
zahra maleki بادم خوابیده
-
-
سینا داده دکتر خانی رو بزن تو اینستا و ثبت نام کن
zahra maleki کی هست؟؟
-
سینا داده حقته اخه تو عاشقی تو این سن چقدر گفتم بی خیال شو
-
zahra maleki کی هست؟؟
سینا داده دکتره با تیم مشاوره
-
سینا داده دکتره با تیم مشاوره
zahra maleki اسمش چیه؟؟
اخه میزنم ادرس مطب میاره -
zahra maleki اسمش چیه؟؟
اخه میزنم ادرس مطب میارهاین پست پاک شده!