سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
reza.m1999
Sepas -
reza.m1999 دانلود ولی بازم باز نشد
-
reza.m1999 تو گوگل پلی ک میزنم خیلی میاد بالا)
-
mahhhhhsaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Drmehdi سلام ببخشید من همه جزوه های ریاضی رو دانلود کردم ولی باز نمیکنه میگه برنامه پیش فرض فرض برای باز کردن وجود ندارد .گوشیمم سامسونگه اگه میشه راهنماییم کنید
سلام با وین رار و پی دی اف خوان باز میشن . فایل ها مشکلی ندارن . ( به فرمت فایل ها دقت کن و هر کدوم رو با نرم افزار خودش باز کن)
-
Dr_MaedehPirooz سلام من هم جزوه های نظام جدید استاد رو میخوام اگه گیر اوردید برام بفرستید لطفا
-
سلام کسی جزوه استاد امینی سال یازدهم تجربی رو نداره بفرستهوممنون میشم خیلی ضروریه باید بخونم