سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
sovereign1 فکرکنم من بهتر پی دی اف کردم اگه میشه ایدی تلگرامتون رو بدید اونجا بفرستم پی دی اف ها رو بعد شما زحمت بکشید اینجا ارسال کنید چون هرکاری کردم نتونستم ایتجا ارسال کنم
-
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
sovereign1 فکرکنم من بهتر پی دی اف کردم اگه میشه ایدی تلگرامتون رو بدید اونجا بفرستم پی دی اف ها رو بعد شما زحمت بکشید اینجا ارسال کنید چون هرکاری کردم نتونستم ایتجا ارسال کنم
باشه خیلی ممنون:)
چه خوب پس از pdf های شما استفاده میکنم:) -
mohadeseh.m.m
ببخشید ,من خسته ام الان
من یادتون میدم شما خودتون ارسال کنید اینجا:) -
اول میرید به این آدرس
http://www.picofile.com/که این صفحرو میبینید
رو قسمتی که با ابی مشخص کردم کلیک میکنید و فایل هر کدوم از جزوه هارو که خواستید انتخاب میکنیدحالا اون پایین میبینی که کادر هست که داره با رنگ ابی پر میشه صبر میکنی تا 100 درصدش کامل پر شه
بعد که پرشد قسمتی که دورشو با سبز نشون دادم رو کپی میکنی ,ادرسشه,پیست میکنی تو انجمن
به همین راحتی:)
-
sovereign1 ااا من بلدم اخه یه سایت دیگه بهم دادن این سایت نبود اوکی فردا بعد نماز صبح میفرستم ان شا الله
-
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
sovereign1 ااا من بلدم اخه یه سایت دیگه بهم دادن این سایت نبود اوکی فردا بعد نماز صبح میفرستم ان شا الله
باشه ان شا الله
سایتش فرقی نداره فقط حواستون باشه تیک دائمی رو بزنید تو سایتای دیگه
ممنون:) -
HossEin freedom ببخشید کدوم جزوه خودتون!
-
elhame.H در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan http://up.upinja.com/czql9.jpg
این میشه ستون ماتریس اول سطر ماتریس دوم باهم برابر .جابجا نوشته فکرکنمدرست میگید، جابجه نوشتم!
آفرین که متوجه اشتباه شدید. الان خودم هم میتونم برم درستش کنم -
HossEin freedom ببخشید کدوم جزوه خودتون!
جان؟
دقیقاً متوجه منظورتون نشدم!
کدوم جزوه خودمه ؟ -
@dr-sobhan http://up.upinja.com/czql9.jpg
این میشه ستون ماتریس اول سطر ماتریس دوم باهم برابر .جابجا نوشته فکرکنمبله حرف شما درسته ! به این میگن ریاضی خوندن ! طوری ک بتونی ایراد هم داشت جزوه یا تست متوجه بشی ! تبریک میگم بهتون
الان یه سری ها میان داد و فریاد ک چرا جزوه غلط داره :| بابا خب مثل الهام خانوم با دقت بخونید ! اتفاقا وقتی جزوه رو خودتون نمینویسید داشتن غلط باعث میشه با وسواس بخونید و دقیق تر یاد بگیرید -
HossEin freedom جزوه اماری که گفتین و میگم.گفتین اشکال داره؟
-
sovereign1 سلام. ببخشید خاستیم از جزوه هایی ک پی دی افشون کردید پرینت بگیریم هرکدوم جدا تو ی برگه اچار درمیان؟ یا دوتاش تو یکی. چجوریه. اخه عرضشون کمه یکم.برا این پرسیدم
-
HossEin freedom جزوه اماری که گفتین و میگم.گفتین اشکال داره؟
اینو خودم نوشتم و تاجایی که میدونم اشتباهی نداره! ( البته 99% مطمئنم ) بنظرم همینو پرینت بگیرید
http://s9.picofile.com/file/8307220384/آمار_و_مدل_سازی.rar.htmlاینم هست که توی صفحات آخرش خودم 1-2 تا اشتباه پیدا کردم
http://s8.picofile.com/file/8306448442/آمار_و_مدلسازی_2_.pdf.html -
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
sovereign1 سلام. ببخشید خاستیم از جزوه هایی ک پی دی افشون کردید پرینت بگیریم هرکدوم جدا تو ی برگه اچار درمیان؟ یا دوتاش تو یکی. چجوریه. اخه عرضشون کمه یکم.برا این پرسیدم
آره منم الان متوجه شدم که عرض صفحات کم شده
sovereign1 زحمتِ PDF کردنش رو کشیدن، از ایشون بپرسید راستش من مطمئن نیستم! -
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام
نوچ نوچ چقدر خودمو اذیت کردم بابت pdf و چقدر راحت بوده .بگید کدوم مبحث میخوایید فعلا تا pdf عالی براتون بذارم
بقیه مباحثم صبر کنید ایشون mohadeseh.m.m قراره بذارن:)
اون قبلی ها هم که من گذاشتم تو یه صفحه اچار جا میشه و از عرض اسانتو نیم از هر طرف کوچکتر اونم خوبه:) ولی اگه میخوایید بهتر باشه صبر کنید تا دوستمون بذارن مبحثی هم که الان عجله دارید بگید تا براتون pdf کنم یاد گرفتم:) -
sovereign1 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
چقدر خودمو اذیت کردم بابت pdf و چقدر راحت بوده
آره واقعاً برا من کار خیلی خیلی آسون و سریعی بود!!
ولی حیف که اون Error عجیب و غریب رو داد و دیگه بعدش نتونستم PDF کنم :|هر مبحث 30-40 صفحه ای رو توی چند ثانیه PDF میکرد
چون حجم فایل ها زیاده اگه فضای کافی برای آپلود توی سایت پیکو فایل رو ندارید من User و Password خودمو توی پیکو فایل بهتون میدم که فایل های جدید رو توی حسابِ من آپلود کنید
19 گیگ و نیم جا دارهsovereign1 میگم این محدود کردنِ چت چقدر بده! این حرفا رو میشد فقط به خود شما بگم ولی خب الان ناچاراً باید اینجا بگم و تاپیک رو هم شلوغ کنم!!