سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
sovereign1 خيلی ممنونم ازتون
-
-
خاتون در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام دوستان جزوه آمار رو از کجا پیدا کنم
http://s8.picofile.com/file/8306448442/آمار_و_مدلسازی_2_.pdf.html
-
بنظرم اینو دانلود کنید، خودم نوشتمش. جزوه ی آمار و مدل سازی قبلی که آقا سبحان بهتون دادن یه جاهایی اشتباهات داره!
http://s9.picofile.com/file/8307220384/آمار_و_مدل_سازی.rar.htmlشما اینو هم دانلود کنید، مقایسه ش با خودتون پشیمون نمیشید
-
HossEin freedom
ای بابا...
من ازون قبلی پرینت گرفتم رفت...
خیلی اشکال داره؟ -
سلام در فیلم اول از آمار تست سراسری خارج انسانی ۸۹
آخرش چجوری ۱/۱۲ بدست اومد من گیر کردم آخرشوسلام
فیلم اول آمار - تست سراسری خارج انسانی 89 ( دقیقه 18 )
منظورت همین تسته؟خب توی این تست که 1/12 نداریم!
-
sara.mg در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom
ای بابا...
خیلی اشکال داره؟خیلی هم نیست، فقط چند جای کوچیکه که باید دقت کنید و پیداشون کنید! میتونید خودتون خط بزنید و درستش رو بنویسید!
ولی اینی که خودم نوشتم انصافاً مرتب تر هم هست! با حوصله نوشتم -
آخرش چجوری ۱/۱۲ بدست اومد من گیر کردم آخرشوای کاش سوالات و اشکالات خودتون رو توی این تاپیک بگید
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربیاینجا آقا سبحان زحمت میکشن و به سوالات و اشکالات شما جواب میدن
-
sara.mg در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom
ای بابا...
خیلی اشکال داره؟میگم روی آمار و مدل سازی خیلی هم حساس نشید! همش 2 تا تست داره
فرق خیلی زیادی هم بین این دوتا جزوه نیست! بجز 2-3 تا اشتباه کوچیکِ توی جزوه اولی و یه مقدار مرتب تر بودنِ جزوه ی خودم -
آخرش چجوری ۱/۱۲ بدست اومد من گیر کردم آخرشولطفا یه شات بگیرید از سوال مورد نظر !اصلا بعد اینکه حل کردن استاد از حل و سوال یه شات بگیرید و بعد بپرسید واقعا اینطوری ک شما پرسیدید من نمیدونم اصلا سوال چیه بعد چیه 1\12 مشکل دارید
-
HossEin freedom در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
بنظرم اینو دانلود کنید، خودم نوشتمش. جزوه ی آمار و مدل سازی قبلی که آقا سبحان بهتون دادن یه جاهایی اشتباهات داره!
http://s9.picofile.com/file/8307220384/آمار_و_مدل_سازی.rar.htmlشما اینو هم دانلود کنید، مقایسه ش با خودتون پشیمون نمیشید
حرف شما درسته !منم خودم اون جزوه رو ندیدم !ولی بخاطر عجله بچها و کیفیت بالا اون جزوه قرارش دادم
ولی یه توصیه هم ب بچها !وقتی جزوه ای ک از بیرون میگیرد غلط داره بعد شما نمیتونید غلطشو تشخخیص بدید یعنی ب جزوه مسلط نیستید و این خیلی بده ! اگهم پیرینت گرفتید و غلط داشت باااااید بتونید خودتون تشخیص بدید و اصلاحش کنید -
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom من پی دی اف میکنم جزوات رو فقط ب کمکتون احتیاج دارم
سلام من ماتریس و آمارو مدل سازی رو pdf کردم بقیشم شما pdf کنید:)
جزوه ها رو ایشون HossEin freedom لطف کردن نوشتن و ارسال کردن:)
-
sovereign1 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
جزوه ها رو ایشون HossEin freedom لطف کردن نوشتن و ارسال کردن:)
چطوری کادر مشکی دور صفحات فایل رو کمتر کنم موقع ساخت pdf ,تا بیشتر زوم شه رو عکسها؟
-
HossEin freedom ببخشید اشتباهایه اون جزوه خیلی ریزن یا اونقد فاحشن ک اگ بخایم تصحیحش کنیم نمیشه؟:| منم پرینت گرفتم ازش-_-
-
sovereign1 میشه دنباله و مباحث دیگه هم pdf کنید
-
sovereign1 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
دمت گرم برا من error داد نتونشتم بقیه مباحث رو PDF کنم
درمورد کادرها هم خودم با برنامه Paint کادر های اضافی رو می بریدم شاید دوستان راهکار بهتری داشته باشن !
ولی خب بهتر دونستم که اون یه مقدار حاشیه دور صفحه بمونه و عمداً حذفشون نکردم! چون خیلی از بچه ها میبرن اینا رو سیمی میکنن یا میذارن توی طلق و شیرازه و ...
اینطوری فقط اون قسمت سفید حاشیه از بین میره و به متن اصلی صدمه ای وارد نمیشه!
شما اینا رو روی برگه A4 پرینت کنید خیلی درشت میشن ها! چون من توی صفحه سالنامه نوشتم، مسلمه که برگه A4 خیلی از صفحات یه سالنامه بزرگتره !! بعید میدونم مشکل اندازه صفحات رو داشته باشید