ددلاین /گزارش نیمروزی/
-
مجتبی ازاد اوکی
از فردا دیگه پس؟؟
امشب فقط همون ساعت کلی؟؟mahdieh salarieh امشب فقط درصدها ارسال میشه و اینکه فردا میخوایم چیکار کنیم تعهد میدیم
-
@yasin-sheibak
با دعای شماgomnam gharib 0 اوهوم
-
خب خب همگی خسته نباشید کسانیکه هنوز درصد ارسال نکردین ارسال کنید تا با ازمونای بعدی خودتون مقایسه بشینن اول از همه با خودتون و بعد هم با بقیه رقابت کنید
همینجا من تعهد میدهم که...
فردا تمام دروس اختصاصی دهم هر کدوم 2 ساعت و ی باکس عمومی بخونم که میشه 9:15 و تست هام هم زیر 100 تا نیاد اگر خدایی نکرده اینگونه نشد تنبیه اساسی برای خودم در نظر خواهم گرفت
متن تعهد نامه باید جدی و رسمی باشه تا جواب بده -
خب خب
تنها دلیلش کم کاری خودم بود و بس .
مجتبی ازاد خب اغلب همه کسایی که نتیجه قابل قبول نگرفتیم متوجه اهمال کاری و تنبلی شدیم پس بهتره که تعهد بدیم و از فردا صبح خیلی جدی شروع کنیم
-
بچه ها لطفا فردا گزارش ظهر که خواستین بدین کنکوری بودن یا پایه بودن خودتون رو مشخص کنید و همچنین رشته ممنونم ازتون تا فردا ظهر پس دیگه فقط درصد بفرستید تا گروه هم خیلی شلوغ نشه شبتون شیک و پیک
-
mahdieh salarieh شما چ رشته ای هستی؟
zahra zhalehpour ریاضی
-
فاضل جهانگیری ولی تراز خوبیه با استمرار درستش میکنیم هیچ نگران نباش برو تحلیل کن که از خود ازمون و درصدا هم مهم تره
zahra zhalehpour سلام مجدد مرسی خیلی انرژی گرفتم
در واقع بهترین معلم ما اشتباهات ما هستند
ممنون -
@zahra-zahraii سلام ببخشید شما راه ابریشمی هستید؟به نظرت راز موفقیت چیه؟
-
سلام سلام انرژیا که بالاست خدارو شکر برای اینکه رقابت خونتون نیفته قراره ظهر بیاین بگین از صبح تا حالا چ کردین لطفا برنامه خودتون رو شب قبلش اینجا بنویسید و سعی کنید از خودتون هم حتی یجا هایی جلو بزنید
ددلاین یعنی دوبار در روز گزارش بدیم ی بار 1:00ظهر ی بارم شب نهایتا 12 ببینیم کی بیشتر تو این دو زمان خونده اینطور باعث میشه پیگیری بیشتری داشته باشیم گزارش نیم روز توی گروه ددلاین ولی گزارش کامل توی همین گروه کری خوندن هم نباید باعث استرس و ناامیدی بشه دیگه اگر کری انگیزشی بلدینپس یاعلی
zahra zhalehpour بعد این رتبه بندیش خیلی زمان میبره هر رتبه بندی ای بالای نیم ساعت زمان میخواد باز اگه دوبار هم بخواییم رتبه بندی کنیم که بدتر
-
اینجوری فک نمیکنید یه ذره فعالیت اینجا زیاد میشه و باید همیشه با گوشی کار کنیم که
-
درصد های این آزمون رو میگم اما دیگه من اینجا با عرض معذرت من نمیام براکه قرار هست در روز دوبار آنلاین شب یه بار اول صبح و یه بار آخر شب که تو چند تایپیک فعالیت دا م و به اینجا نمیرسم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
فیزیک ۷۵
زیست ۵۰
شیمی ۶۰
زمین ۴۰
ریاضی ۵۵ -
فیزیک ۷۵
زیست ۵۰
شیمی ۶۰
زمین ۴۰
ریاضی ۵۵@آرمان-میرانی عمومی ها رو نزدم
-
درصد های این آزمون رو میگم اما دیگه من اینجا با عرض معذرت من نمیام براکه قرار هست در روز دوبار آنلاین شب یه بار اول صبح و یه بار آخر شب که تو چند تایپیک فعالیت دا م و به اینجا نمیرسم
@آرمان-میرانی سلام حداقل دوهفته یکبار به این تاپیک سر بزن خوشحال میشیم رتبه هم نداریم فقط پیشنهاد و راهکار برای افزایش درصد ها داریم و بیان تجربه های موفق
-
@آرمان-میرانی سلام حداقل دوهفته یکبار به این تاپیک سر بزن خوشحال میشیم رتبه هم نداریم فقط پیشنهاد و راهکار برای افزایش درصد ها داریم و بیان تجربه های موفق
فاضل جهانگیری سلام بله حتما
-
فیزیک ۷۵
زیست ۵۰
شیمی ۶۰
زمین ۴۰
ریاضی ۵۵@آرمان-میرانی درصدها تون عالیه با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش میرید؟
فقط قول بده آزمون بعدی عمومی رو هم بترکونی -
@آرمان-میرانی درصدها تون عالیه با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش میرید؟
فقط قول بده آزمون بعدی عمومی رو هم بترکونیفاضل جهانگیری با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش نمیرم اما پشیمونم براکه شاید یه ایراد های کوچیک داشته باشه اما بازم متناسب با فیلم ها هست
عمومی ها فقط دینی خوب میزنم اونم اگه قبل آزمون بخونم که نخونده بودم و هیچی یادم نبود