شروع پرقدرت از بهمن با راه ابریشم
-
سلام دوستان ،بنده این سه ماه رو واقعا به بطالت و خوشگذرانی با دوستان گذروندم و حتی درسهای مدرسه روهم بلد نبودم که به لطف امتحانات بلد شدم در حد مدرسه ای ولی تا کنون یدونه تست هم نزدم بنظر شما میتونم از بهمن با راه ابریشم شروع کنم و یک رشته خوب در دانشگاه شریف قبول بشم بنده دوازدهم رشته ریاضی هستم که به دلیل تنگدستی فقط میتونم راه ابریشم بخرم و پول برای آزمون آزمایشی و کتاب کمک درسی ندارم اگه میشه با راه ابریشم شروع کنم چطوری این همه عقب افتادگی رو جبران کنم البته نتونستم با چاپار ها ارتباط برقرار کنم ضمنا میشه فیلم های راه ابریشم رو با گوشی دید ؟چون من کامپیوتر ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید- لیست
-
-
zahra malekireplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد حسین موسوی به نظر من راه ابریشم نخر
-
محمد حسین موسوی دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki پس پیشنهاد شما چیه
بمونم واسه ۱۴۰۲؟ -
zahra malekireplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد حسین موسوی نه دروسی که اشکال داری جای دیگه کلاس بگیر و کتاب تست بخر و تست بزن کتاب دست دوم بگیر
-
zahra malekireplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد حسین موسوی من تجربیم راه ابریشم دارم راضی نیستم پشت کنکور موندم و میرم کلاس تو موسسات دیگه دوبار دوبار پول دادم من فقط فیزیک و ریاضی میرم کلاس
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط gomnam gharib 0 انجام شده
محمد حسین موسوی
بمونید بقیه بچه هاهم بیان نظر اونارو هم ببینید -
ببنید من خودم کلاس رفتم راضی نبودم میدونید چرا؟ چون وقت میگرفت نیم ساعت قبل اماده شدن خستگی بعد کلاس وقتمو گرفت و امسالم رفت
خیلی از بچه ها راه ابریشم نگرفتن فقط صفرتاصدها و کارگاه نکته و تست هارو دیدن و قبول شدن
همین الا مشاوره داره مشاوره پشت کنکور به نظرم ببینید.هرکس با یه چیزی میتونه خوب یادبگیره
تست هم خیلی مهمه -
من یکماه پیش راه ابریشمی شدم. حجم زیادی از مطالب هست که عقبم و آزمون به آزمون طول میکشه راه بیوفتم و درصدام بره بالا. اگر الان بخری برای شروع کار سختی داری ولی شدنی هست.
-
محمد حسین موسوی دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki ممنون از راهنماییت
-
ممنون از راهنمایی همگی دوستان
-
سلام
فیلم های راه ابریشم زیادن
بنظر من
اول ببینید چه کتاب هایی رو از رو کتاب تست یاد میگیرید که برای اون کتاب ها کتاب تست تهیه کنید(هزینش از راه ابریشم کمتر درمیاد)
و فقط دروسی که در حالت عادی با کتاب تست یاد نمیگیرید رو راه ابریشمش رو تهیه کنید
وقتی هم که خریدید دروس قبلیش رو با چاپار ببینید و جاهایی که درست نفهمیدید برید اون قسمت رو در فیلم های فرسنگ که بیشتر توضیح داده شده ببینید
درضمن حتما آزمون آزمویشی رو بدید(الزاما شرکت کردن نه. همونکه تو خونه هم از خودتون امتحان بگیرید کافیه)
بله. با گوشی هم میشه فیلم ها رو دید. ولی کامپیوتر راحت تره
تازه اگه تلوزیونتون فلش میخوره. میتونید رو اون هم فیلم ها رو نگاه کنید(جایگزین کامپیوتر) -
ببخشید نظرتان در مورد راه ابریشم آقای طلوعی چیه ؟میشه باهاش نتیجه گرفت ؟
-
Hhh Hh
یادم رفت اضافه کنم
وقتی راه ابریشم رو گرفتید باید ساعت مطالعتون بالا باشه
چون در اینجا میخواید در کنار فیلم دیدن خودتون هم مطالب رو مرور و بخونید که ممکنه زمان بیشتری ازتون بگیره(البته فیلمها رو میتونید رو دور تند هم بذارید(اگه کیفیت مطالعتون رو پایین نمیاره)) -
محمد حسین موسوی
بستگی به دانش آموز داره
ببینید با کدوم دبیر بهتر ارتباط میگیرید
(نمونه تدریسشون رو ببینید) -
zahra zhalehpour دانش آموزان آلاءreplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد حسین موسوی معلومه که نه این فکر ی سم برای الان تمام تلاشت رو بکن
-
zahra zhalehpour دانش آموزان آلاءreplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد حسین موسوی شما باید در کنار راه ابریشم تست بزنید تا دستتون راه بیوفته ویا بعد از مطالعه ی مبحث از ازمونای مختلف استفاده کنید و اونا رو بزنید دانلود از سایت قلمچی و یا کانال های تلگرامی امکان پذیره
سال دیگه اتفاق خارق العاده ای قرار نیست بیوفته اگر الان تلاش کردن رو تمرین نکنید لطفا تلاش کنید -
الان در هر صورت از دهم شروع کنید تایم مطالعه پایه انتخاب کنید
-
محمد حسین موسوی دانش آموزان آلاءreplied to zahra zhalehpour on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra zhalehpour ممنون از انگیزه ای دادین انشالله همگی موفق شویم
-
mahsaaa rezaeeereplied to محمد حسین موسوی on ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد حسین موسوی سلام بنظر من دروس عمومی اگ از پسش برمیایی ابریشم نخر و با تخصصی ها پیش برو.
مدرسه هم دارید؟
1/24