قبول شدن در ازمون ارتش
-
تا دکتری هم میتونی بخونی
استاداشونم واقعا خیلی عالی هستن
ما الان حتی دندون پزشک داریم که تو دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله سپاه درس خوندن بعد تو همون بیمارستان بزرگ بقیة الله تهران دندون پزشک هستن از اشناهامون هستن
یا همین مهندسی -
اون حقوقی که میتونی با درس بگیری خییییلی بیشتره تو سپاه و ارتش بخصوص تو سپاه
یعنی دیدم که میگمااا -
سلام امروز نتایج ازمون ارتش اومد و من توی پدافند هوایی قبول شدم . گزینشش هم حتما حله برام جز رهبر میگم گور بابای بقیه دینی هم خب قطعا قبولم .
مشکلش اینجاست من میخوام برم کامپیوتر درس بخونم یک دانشگاه خوب و اینو فقط برای تست و ریختن استرس دادم ولی الان میبینم اینجا قبول شدم و خانواده هم که اصلا برنامه ریخته بودن سر انتخاب رشته برن برام بزنن کارمندی این جور چیزا الان در حال برنامه ریختن هستن . یک راه حل برای فرار از این موقعیت میخوام . سریع و فوری . بلیط قطار 700 تومن مشهد تهران گرفتن برام میگن پول رو دادیم باید بری
مجتبی ازاد درود و دوصد بدرود بر شما که قبول شدی .
میگن در مزاحل تست ، سخت ترین تست پزشکی ارولوژی هست ، درسته؟ -
مجتبی ازاد درود و دوصد بدرود بر شما که قبول شدی .
میگن در مزاحل تست ، سخت ترین تست پزشکی ارولوژی هست ، درسته؟mahdi shokry هنوز نرفتم و نمیرم . :| ولی برادرم که میره از اون میپرسم میگم
-
mahdi shokry هنوز نرفتم و نمیرم . :| ولی برادرم که میره از اون میپرسم میگم
مجتبی ازاد
اشتباه نکن نرو الان
ببین الان بابای من پشیمونه -
مجتبی ازاد
اشتباه نکن نرو الان
ببین الان بابای من پشیمونهgomnam gharib 0 من تا صد سال سیاه هم نمیرم . میخونم نشد کامپیوتر حداقل میزنم میرم سپاه دانشگاه اونجاش میتونم بگم برم کدوم قسمت ولی ارتش نه
-
اول درس نخوند بعد اینکه جذب شد واسش تحصیلاتش رو رد کرد رفت درس خوند
ولی همکارش تو دانشگاه درس خوند تا مقطع فوق لیسانس با اینکه ۱۲ سال سابقه کاریش از پدرم کمتره هم بیشتر پیشرفت کرده تو کارش هم حقوقش بیشتره -
gomnam gharib 0 من تا صد سال سیاه هم نمیرم . میخونم نشد کامپیوتر حداقل میزنم میرم سپاه دانشگاه اونجاش میتونم بگم برم کدوم قسمت ولی ارتش نه
مجتبی ازاد
ارتش اصلااااا نرو
پدرم سپاه هست ولی سپاه یه قوانینی داره که به شخصه خودم خوشم نمیاد
جو تو سپاه خیییلی با ارتش متفاوته خیییلی صمیمانه تره خیییلی مثلا پدر من اصلا تو محل کارشون لباس رسمی نمیپوشن یا اصلا دستور و این چیزا ندارن... -
مجتبی ازاد
ارتش اصلااااا نرو
پدرم سپاه هست ولی سپاه یه قوانینی داره که به شخصه خودم خوشم نمیاد
جو تو سپاه خیییلی با ارتش متفاوته خیییلی صمیمانه تره خیییلی مثلا پدر من اصلا تو محل کارشون لباس رسمی نمیپوشن یا اصلا دستور و این چیزا ندارن...gomnam gharib 0 نه ارتش که هیچ بای بای اینا فلکمم بکنن من نمیرم . حرف مرد یکیه . میندازم میرم کنکور
-
gomnam gharib 0 نه ارتش که هیچ بای بای اینا فلکمم بکنن من نمیرم . حرف مرد یکیه . میندازم میرم کنکور
مجتبی ازاد
موفق باشید -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد