بافت استخوانی فشرده و اسفنجی
-
zahra maleki
الهی چی کشیدی اون لحظه 🥺این پست پاک شده! -
zahra maleki
الهی چی کشیدی اون لحظه 🥺@سمیه-صادقلو نه منم بغل کردن ولی داداشم شد رتبه 530 منطقه 2 من 4500
-
@سمیه-صادقلو نه منم بغل کردن ولی داداشم شد رتبه 530 منطقه 2 من 4500
zahra maleki
خب باز خوبه تورم بغل کردن من ب جای تو ناراحت شدم ی لحظه -
zahra maleki
خب باز خوبه تورم بغل کردن من ب جای تو ناراحت شدم ی لحظه@سمیه-صادقلو ولی بغل کردن اون کجااا من کجااا بدبخت داداشم سه ساعت منو بفل کرده بود غصه نخورم
-
@zahra-hamrang خب اره ولی اونم که میشه در نظر گرفت!:)
اخه نگفته که کدوم فقط گفته نوعی هر نوعی میشع گفت
میگم تست که میگن اینه الان چهار غلط تره پس چهار رو باید زدheydar taherinejad سلام میشه لطفا گزینه 4 رو باز کنید توضیح بدید که چرا غلطه؟
-
heydar taherinejad سلام میشه لطفا گزینه 4 رو باز کنید توضیح بدید که چرا غلطه؟
Milad Asgari چون در تماس با صفحه رشد هم بافت فشرده و هم اسفنجی هست و این برای فشرده صدق نمیکنه.
پ.ن:اگه اینو برای هر دو حساب میکنیم پس گزینه سه رو هم باید برا هر دو حساب میکردیم دیگه:/
و من گیج تر شدم... -
Milad Asgari چون در تماس با صفحه رشد هم بافت فشرده و هم اسفنجی هست و این برای فشرده صدق نمیکنه.
پ.ن:اگه اینو برای هر دو حساب میکنیم پس گزینه سه رو هم باید برا هر دو حساب میکردیم دیگه:/
و من گیج تر شدم...@zahra-hamrang دقیقا منم همینطوریم برا همین با دوست عزیزمون مخالفم که گفتن گزینه 4غلط تره
آخه چطوری غلط تره جفت گزینه های سه و چهار غلطه جفتشم یکیش نقض میکنه چژوری 4 غلط تره
-
@zahra-hamrang دقیقا منم همینطوریم برا همین با دوست عزیزمون مخالفم که گفتن گزینه 4غلط تره
آخه چطوری غلط تره جفت گزینه های سه و چهار غلطه جفتشم یکیش نقض میکنه چژوری 4 غلط تره
Milad Asgari اشکالی رفع نشد هیچ
گنده ترم شد -
Milad Asgari اشکالی رفع نشد هیچ
گنده ترم شد@zahra-hamrang دقیقا...
حالا من یه سئوال که از بخش دیگه ای هستش دارم آیا بنظرتون در درون مجاری تنفسی بغیر از بخش مبادله ای یاخته های بیگانه خوار داریم؟ -
@zahra-hamrang دقیقا...
حالا من یه سئوال که از بخش دیگه ای هستش دارم آیا بنظرتون در درون مجاری تنفسی بغیر از بخش مبادله ای یاخته های بیگانه خوار داریم؟Milad Asgari اینو یه جایی خوندم فکر کنم آره چون این سلولها دیاپدز که میکنن همه جا میتونن برن
-
M monirs این موضوع را از جلسه دوازدهم رفع اشکال زیست: کل دهم + فصل ۳و ۴ یازدهم جابهجا کرد